13.rész

448 15 0
                                    

Tényleg rengeteg családtagjuk van. Az anyai testvérek Susan és Lion az élettársaikkal együtt elhozták magukkal mind a nyolc gyereküket. Susan a természetet tudta irányítani. Míg a férje Kent a romboláshoz értett a legjobban. Szó szerint. Csak csettintett egyet és az egyik üvegpohár darabjaira is robbant anélkül, hogy a közelében is lett volna. Az ő gyerekeik, ugyanúgy, mint saját maguk is lélegzetelállítóak voltak. Mindannyian a családban olyan gyönyörű kinézettel rendelkeztek, hogy azt hinné az ember, hogy valami különös űrlények. Habár valójában farkasok. A nyolc gyerek között szinte csak 1-1 év különbség volt, nem több. 


A legidősebb fiú Carlos aki minden nyelven tudott beszélni anélkül, hogy megtanulta volna. 

Utána Tiara aki minden táncban jeleskedett. 

James, aki meg tudta változtatni a hajának a kinézetét és a színét a szemeivel együtt. 

Leila gyönyörű ének hanggal lett megáldva. De a különleges az volt benne, hogy miközben énekelt, akár felrobbanthatott vele egy tankot is. 

Sierra volt az ötödik a családban, és a különleges ereje az volt, hogy olyan nyúlékony volt, mint a rágógumi. 

Trevis lézerszemeket kapott az égiektől ajándékba, így akármit felgyújthatott vagy robbanthatott ha akart, csupán csak rá kellett néznie. 

Az utolsó előtti Miranda volt, aki még csak tizenhárom éves. Ő képes volt az élettelen tárgyakat élővé varázsolni, így rengeteg plüssállata vált valódi állattá, amit a szülei nem igen díjjaztak. 

A legkisebb pedig a tizenkét éves Louis volt, akinek a képessége a vízalatti légzés volt. Ehhez azonban egy borzalmas történet is tartozott. Egyik nap kimentek a közeli tóhoz horgászni a fiúk, és akkor még csak hat éves volt Louis. Egy pillanatra nem figyeltek rá a bátyjai és Louis elindult a tó felé játszani. Mikor belement a vízbe, hogy elkapjon egy szitakötőt beleesett a vízbe, és nem tudott úszni. A többiek mikor észrevették, hogy eltűnt elkezdték keresni és csak késő este találtak rá amikor a víz felszínén lebegett holtan. Azonnal bementek érte és mikor már majdnem odaértek Louis felemelte a fejét, majd nevetve ránézett a testvéreire és visszamerült a vízbe. Akkor vették észre, hogy képes a víz alatt is lélegezni, de nagy szerencséjük volt ezzel, különben a kis Louis már halott lenne. Nagyon sokáig ezután úgy vigyáztak rá, mint egy törékeny üvegdíszre, és nem engedték a tó közelébe. Mostanra viszont megtanították úszni, így felügyelettel, de hagyják, hogy a vízben úszhasson. 

Lion képes állatokká változni, míg felesége Jenna el tud másokat némítani. Az ő nyolc gyerekük közül a kegidősebb Helen, akinek a képessége, hogy telepatikusan tud beszélni.

 Második gyerekük Leon aki képes átmenni a falakon és bármilyen erős vagy vastag falon. 

Jenny képes megváltoztatni a korát egy pillanat alatt, így a szemem láttára lett egy tizenhat évesből hetven. Elég ijesztő volt, de mégis érdekesnek bizonyult.

 A negyedik gyerekük Jackson minden hangszeren képes volt játszani, csupán ha hozzáért. 

Lorean akármihez hozzáért tudta az irányítását és a működését. 

Gered képes volt a tudását átadni másoknak egy pillanat alatt, hetedik gyerekük Ilein képes volt repülni, és a legkisebb Kota pedig elvenni mások képességét, ha csupán megérintette őket valahol a mellkasuknál. Elmagyarázta, hogy mindenkinek az ereje a melkasa tájékán alakul ki majd terjed szépen szét a testében. Tehát minden erőnek a magja a mellkasnál található és onnan a legkönnyebb elvenni őket.

A kötelék    (Befejezett)Where stories live. Discover now