Kısır Sever Misin? -7-

3.6K 258 51
                                    


Kısır Sever Misin? -7-

Uyuyalı birkaç saat olduğu halde çalan telefonumla bütün rüyam gözlerimin önünden kayboldu. Hayır Açi, küfür etmemelisin. Hastane olmamasını dua ediyordum. Gecenin yarısında çalan telefonlar ile kafamda hemen bir felaket senaryosu yazılırdı. Kafamı yastıktan kaldırıp telefonumu elime aldım. Gül abla gece gece beni niye arıyordu ki? Yangın falan mı vardı? birine bir şey mi olmuştu. Hemen açtım.

"Ayselya kız müjdemi isterim!"

"Gece gece rüyanda beni mi gördün Gül abla ya!"

"Susun sus sana koca buldum buldum!"

İşte şimdi biraz dikkatimi çekmişti. Yerimden iyice doğrulup bacaklarımı birbirine doladım ve yatakta oturur pozisyon aldım. Gözümü bir kaç kere açıp kapatarak uykumun açılmasını sağladım. 

"Bütün kriterlere uyuyor mu?"

"Esmer, kara kaşlı, kara gözlü aman canım! Renkli gözü ne yapacaksın? Adam zengin zengin!"

"Neyse artık göz rengini ameliyatla değiştirebiliyorlar diye duymuştum," olmasa da zenginlik her şeyi kapatmaz mıydı Açi? Kapatırdı, kapatır. 

"Sakın adama bu lafları etme! Ben kız okuyor, çalışıyor, ailesine kendi bakıyor diye anlattım. Borcunun çok olduğunu anlamışlardır merak etme. Fotoğrafını da attım beğendiler seni. Adam hafta sonu buluşmak istiyor."

Ağzım bir karış ayrıldı. Aman aman çığlık atma, yerimde sallanarak oynadım. Aklıma Yakışıklı Alex Bey geldi. Aman canım, bir de Karan ile akraba mı olacaktım! Allah korusundu. 

"Vallahi senden hızlısı mezarda Gül abla! Adamın resmini de bana at. Ne iş yapıyordu?" 

"Bir şirkette ciyo muymuş biyo muymuş neymiş kız bende anlamadım. Ama anası ballandırdığına göre iyi bir şey herhalde." 

"A!" dedim kısa bir çığlık atarak! "Ceo ceo! Şirket başkanı gibi bir şey, " Beğenmediğim yaz dizilerindeki adam beni bulmuştu ya! Gözlerimden dolarlar fışkırdı. Ben de artık çiçekli elbiseler giyerek şirketlerde fink atabilirdim.

"Ayy o zaman alırsın bana bir araba!" dedi Gül abla hemen kendine yer yaparak. 

"Kız evlenirsem alırım tabi!"

"Hadi uyu kızım uyu, sabah hastaneye gideceksin."

"Öptüm pamuk yanaklarından bir numaralı çöpçatan seni!"

"Deli kız!"

Gül abla:

Emrah Sığınak adı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Emrah Sığınak adı

Ben: oo havalıymış 😍

Benim HastamWhere stories live. Discover now