CAPITOLUL XI - Seamănă cu el!

1.4K 85 18
                                    

     Nu pot să cred ce tocmai am făcut! Ce e în neregulă cu mine?! Cum să mă apuc să îl sărut pe Damian doar pentru că seamănă cu Carter?! Îmi dau o palmă peste față și cobor în sufragerie, unde o găsesc pe menajeră și o rog să îmi aducă hainele, ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Nu pot să cred ce tocmai am făcut! Ce e în neregulă cu mine?! Cum să mă apuc să îl sărut pe Damian doar pentru că seamănă cu Carter?! Îmi dau o palmă peste față și cobor în sufragerie, unde o găsesc pe menajeră și o rog să îmi aducă hainele, indiferent cât de ude sunt.

     Ies pe poartă și scot telefonul să chem un taxi, când văd cheia de la mașină aruncată în geantă. Grozav, Calypso, ți-ai lăsat mașina în mijlocul trotuarului! Dacă pățește ceva, nu o să mă iert niciodată. Pe parcursul întregului drum port un conflict puternic cu mine însămi, sunt foarte dezamăgită de ceea ce am făcut atât aseară, cât și în dimineața asta, sunt profund dezamăgită de mine. Ce îi voi spune lui Rye? Pun pariu că a vorbit deja cu Cynthia și niciunul nu știa nimic de mine! Trebuie să inventez ceva plauzibil, nu vreau ca niciunul din ei să afle că am dormit la Damian sau mai rău, cu Damian!

     -O, Calypso dă pe acasă! spune Rye, atunci când ies din mașină. Ai dormit în piscină?!

     -Nu, spun eu iritată, am dormit la un hotel.

     -La un hotel? Serios?

     Aprob din cap și încerc să nu mă uit la el, îndreptându-mă spre ușa de la intrare.

     -Te-ai dus beată la un hotel? Cu mașina?

     -Nu... De fapt, Damian m-a dus la un hotel.

     -Să înțeleg că ați dormit împreună?

     -Nu! spun eu repede. Nu, doar mi-a luat o cameră acolo.

     -Drăguț din partea lui.

     -Da.

     -Totuși, de ce ești udă?

     -Ăăă... mi-am spălat hainele azi-dimineață și nu am mai așteptat să se usuce, ți-am zis că vin repede acasă. Și am făcut un duș, adaug, dându-mi seama că părul încă îmi mai e puțin umed. Cum a fost aseară cu prietenii, te-ai distrat?

     -Da, m-am distrat. Pe tine ce te-a apucat să mergi în club?

     -N-am voie?

     -Ba da, numai că...

     -Numai că nimic! A fost o simplă excepție.

     Cynthia va fi dezamăgită, însă la ce noapte am avut, nu cred că vreau să mai merg în club prea curând. Mă schimb rapid și îmi prind părul, apoi revin la parter și deschid frigiderul.

     -Ce hotel e ăla fără mic dejun?

     -Nu-mi era foame, spun eu repede. Știi tu... amețeli, grețuri...

     Îmi vine să îmi dau o palmă. Amețeli și grețuri, bravo, Calypso! A sunat de parcă aș fi însărcinată! Mă văd sărutându-mă cu Damian și îmi alung repede imaginea din minte, încercând să mă port normal.

Prezentul meu ești tuWhere stories live. Discover now