CAPITOLUL XXVIII - Încetează cu mofturile!

1.1K 72 19
                                    

     Acum că am primit răspuns la câteva dintre întrebările pe care mi le-am pus despre Calypso în timp ce încercam să mă apropii de ea, simt că relația dintre noi a devenit mai strânsă

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

     Acum că am primit răspuns la câteva dintre întrebările pe care mi le-am pus despre Calypso în timp ce încercam să mă apropii de ea, simt că relația dintre noi a devenit mai strânsă. Sper ca faptul că mi-a povestit lucruri din trecut să o ajute să treacă mai ușor peste, de obicei oamenii au nevoie de cineva care să asculte ce au pe suflet și problema este pe jumătate rezolvată. Am încredere în ea și îi voi fi alături mereu, indiferent cât de mult va dura până când se va putea gândi la trecut ca la un film pe care l-a văzut cândva și a afectat-o emoțional doar pe moment.

     Petrec alături de ea cea mai frumoasă noapte din viața mea. Nimic nu mă poate bucura mai mult decât să o țin în brațe și să îi aud respirația lentă, să îi simt pulsul și să o privesc nesătul, în timp ce ea doarme liniștită și eu îi veghez somnul. Am avut o după amiază perfectă, nicio fată nu m-a făcut vreodată să mă simt atât de iubit și de important și ador momentele în care toată atenția iubitei mele se îndreaptă asupra mea. Acum e lângă mine și se odihnește, a fost o zi destul de obositoare pentru ea și plină de emoții de toate felurile; eu mă fac comod cu capul pe pernă, încercând să nu mă mișc prea mult pentru a nu o trezi și închid ochii, mulțumind divinității pentru a mia oară că mi-a scos în cale o persoană atât de grijulie și iubitoare ca ea.

     Mă trezesc atunci când simt că salteaua se mișcă și chipul ei este primul lucru pe care îl văd atunci când deschid ochii. Îmi zâmbește și se lipește de pieptul meu, iar eu îmi trec mâna pe după ea somnoros. Începe să mă gâdile ușor și să se joace cu părul meu, iar eu îi prind mâna și o duc la buze, sărutând-o.

     -Bună dimineața! îmi urează ea veselă.

     -Dacă aș auzi asta în fiecare dimineață în locul alarmei, mi-aș începe zilele mult mai bine, mormăi eu.

     -Ai dormit bine?

     -Nu, am dormit excelent. Tu?

     -La fel, îmi răspunde ea și mă sărută, apoi se ridică din pat. Scuze, sunt trează de ceva timp și dacă mai stau mult o să fac pe mine!

     Rămân în pat, cu privirea în tavan, gândindu-mă la toate momentele frumoase de ieri. Calypso se întoarce repede și își reia locul lângă mine.

     -V-ați trezit? se aude vocea Cynthiei prin ușa întredeschisă.

     -Da, poți să intri! îi răspunde Calypso.

     Cynthia și Blake își fac apariția în dormitorul nostru, prietenul meu ducând o tavă acoperită, pe care mi-o așează în brațe.

     -Micul dejun e servit! spune Cynthia entuziasmată.

     Eu și Calypso ne privim mirați și ridicăm capacul, lăsând mirosul fructelor și al clătitelor să inunde camera.

     -Mulțumim! zic eu. Cu ce ocazie?

Prezentul meu ești tuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum