CAPITOLUL XXXIV - Deci, putem zice că te-am îmblânzit până la urmă?

1.2K 78 11
                                    

     Ascult mesajul de la Victoria și pe măsură ce aud tot mai mult din gura Serenei, chipul meu se luminează și ura față de ea crește cu fiecare secundă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

     Ascult mesajul de la Victoria și pe măsură ce aud tot mai mult din gura Serenei, chipul meu se luminează și ura față de ea crește cu fiecare secundă. Asta e dovada de care aveam nevoie! Mă uit în ochii verzi ai lui Calypso și sunt cuprins de o mulțime de stări și sentimente.

     -De unde ai știut că sunt aici?

     -Am simțit. Sunt aici să te ascult.

     Niciodată niște cuvinte nu m-au făcut mai fericit decât acestea. Sunt gata să îi spun toată povestea, fără să îi mai ascund ceva din trecutul meu care ar putea s-o deranjeze dacă ar afla.

     -Până să te cunosc pe tine eram total diferit. Toată lumea mă cunoștea drept tipul atrăgător și bogat și orice fată și-ar fi dorit atenția mea. Mai puțin tu, adaug eu zâmbind. Privind înapoi, îmi dau seama cât de urât m-am purtat cu unele persoane și cât rău le-am făcut, că am avut o viață dezordonată și că tot ceea ce am făcut era imoral. Însă la momentul respectiv îmi plăcea persoana care eram și consideram că totul mi se cuvine. M-am culcat cu multe fete, aveam o idee stupidă că numărul lor va conta vreodată în viața mea. Dar nu regret chiar tot, dacă toate astea nu s-ar fi întâmplat, nu aș mai fi ajuns să mă îndrăgostesc de tine. Pe Serena o cunosc de doi ani. Mi-a devenit prietenă și... putem zice că și puțin mai mult decât atât, dar ultima dată când m-am atins de ea a fost cu o lună înainte să te cunosc. Problemele mele cu ea au început atunci și s-au agravat când și-a dat seama că am sentimente pentru tine. Când am plecat de la tine de acasă, m-am întâlnit cu ea și m-a amenințat că îți va spune totul. Mi-a arătat niște poze, pe care nici măcar nu știu când le-a făcut. În schimbul lor mi-a cerut să îmi petrec o noapte cu ea, dar nu am acceptat. Nu voiam să intru în jocul ei. Am făcut tot ce am putut să îi iau pozele și să o împiedic să ți le trimită, dar nu am reușit. Trebuia să îți fi spus toate astea înainte, nu acum, dar m-am temut că ne va afecta relația.

     -Ți-a cerut să petreci o noapte cu ea și tu ai refuzat-o? mă întreabă ea surprinsă.

     -Eram conștient că orice variantă voi alege, nu va fi de bine, așa că am ales-o pe cea mai puțin rea.

     -Trebuia să îmi spui adevărul. Nu îmi pasă cine erai înainte să te cunosc, pentru mine contează cine ești acum.

     -Știu. M-am purtat ca un copil.

     -Pentru că ești unul, mă tachinează ea.

     -Îmi pare rău că m-am bătut cu Rye.

     -El a început. Știam că va provoca un scandal.

     -E fratele tău, e normal să facă asta. Chiar m-ai căutat toată dimineața?

     -Am fost până și la cimitir, crezând că ești acolo! La ce te-ai referit când i-ai spus Victoriei de Carter?

     -La cimitir. Am fost acolo de dimineață, apoi am venit aici.

Prezentul meu ești tuWhere stories live. Discover now