Bacım

21.5K 1.1K 243
                                    

Cinnet nedir? Nasıl geçirilir? Cinnet esnasında ne yapılmalı? Hepsini yavaş yavaş öğreneceksin. Hemde benim gibi bir salaktan!

Evet. Tam bir salağım. Hangi akla hizmet gelmek istedim ki ben? Hemde bu saatte!

Sabah dediklerinde en fazla saatin 5 buçuk, 6 olacağını sanıyordum. Yanılmışım. Tefeonumdaki saate en son baktığımda 4'ü yirmi yedi geçiyordu.

Bağırmak istiyorum. Berbat, sıfır acıtan yumruklarımı sert hâle getirip Dev'in göğsüne geçirmek istiyorum. Geçirirken 'dört sabah mı lan?!' diye çok nazik (!) bir şekilde başının etini yemek istiyorum.

Hayalleri bırakıp gerçeklere dönelim.

Üstümde askeri bir üniforma, uykulu gözlerim, arabada, karakola gelirken topladığım ama pek sonuç elde edemeyen saçlarım.

Bir kere saçım uzun olsa neyse ama benim saçım çenemi zar zor geçiyor. Baglamam için mutlaka ya taramalı, yada düzleştirmeliyim. Şu halime bakın! Dilencilere benziyorum. Üstelik bu kadar kısa birine nasıl tam oturan bir üniforma buldular?

"Somurtup durma. Sana gelme demiştim."

Tüm iyi niyetimi ve şiddet karşıtlığımı bırakabilir, Cihan'ı boğabilirim. Sonra beni ya tımarhanede yada hapishanede bulursunuz.

Bana üzülürsünüz, kıyamam size. Bu yüzden boğmuyorum onu. Sizin için. Yoksa o-ho..

"Şırnak çok uzak mı?"

"Uçaktayız işte. Birazdan ineriz."

Gürbüz tam ön koltuktaydı. Arkasını dönüp kocaman gülümsedi.

"Kanka sen asıl dağa çıkınca gör. Pişeceksin, donacaksın, yürümekten ayakların şişecek. Şistiği için ayakkabın sıkacak. Sonra su ve yemekler bitecek. O-hoo..."

Herkes pişman olayım diye mi yapıyor bunu? Anladık. Hata ettim. Gelmemeliydim. Pişmanım. İçiniz rahat etti mi? Konuyu kapatacak mısınız artık?

Saçını çekiştirerek döndürdüm önüne Gürbüz'ü. İtiraz etmeden önüne dönüp yanındaki Yazgı'yla konuşacak bir konu buldu.

Gürbüz'de de maşallah. Tip desen var, boy-pos, endam. Ama her şeyden önce Allah bir çene vermiş. Mayınlı bölge gibi. Her adımda bam bam bam. Elbet konuşacak bir konu buluyor adam.

"Yorulursan haber ver. Dinleniriz. Bol bol su koydum çantana. İlk ben taşırım. Bir süre erledikten sonra sana veririm. Yinede ağır olduysa söylersin. Gürbüz abartıyor."

Ya ben bunun yüzünü ısırmayayımda kiminkini ısırayım? Tipe bak. Düşüncesinden öperim.

"Teşekkür ederim."

Bu sefer yanağına giden ellerimden kaçamadı. Tuttum yanaklarını, o kaçamadan sevdim.

"Gece yapma şunu!"

"Yok. Bu sefer bırakmam. İlla sevece'm."

Bileklerimi daha sıkı tutup çekiştirdi.

"Adam akıllı sev demedim mi ben?!"

Tıslayıncada şu pozisyonda bile korkunç olan tek bir kişi olabilir. Bay Dev Adam.

Ellerimi çekip göğsümde doladım. Sevişime bile karışırsa ben nasıl sevebilirki? Adam akıllıymış. Sensin adam akıllı!

"Küsmüyüz?"

Cevap vermeyip başımı pencereye çevirdim. Camdan gördüğüm kadarıyla dik duran omuzları çökmüştü. Bu iyi haber. Az çok tanıyorsam onu, bu hareketi yaptığında hep kedi gibi oluyor.

 Dev Adam (Koruması Mısın? -2)Where stories live. Discover now