Karar //1//

15.7K 748 70
                                    

Deniz'le Gece'nin konuştuğu bölümü hatırlıyor musunuz? Ben bunların Hakkari'de olduklarını unutup sanki Şırnak'taymış gibi Silop'i falan dedim. Onu Şemdinli yapalım. Ben Dev'in kuzeni Burağı düşünüyordum, dalgınlığıma gelmiş.

Birde yine Derya konusunda Gece demişti ki 'Derya diye erkek olabilir mi?' Olabilirmiş. Erkeklerde kullanıyormuş bu ismi.

🍄🍄🍄

Biraz da sosyal medayaya girdim ama yok. Zaman bir türlü geçmiyor. Sıkıntıdan gına geldi bana. Birde vücudumdaşu an aşırı derecede adrenalin salgılanmasıda yardımcı olmuyordu.

Elif'le öylece oturmuş, koltukta yayılırken Cihan'da bize sessizce eşlik ediyordu. Sonra saat bir gibi, birden bire telefonu çaldı. Koşarak üniformasını giymeye gitti. Ondan öncede çekiştirerek beni üstüme değiştirmem için odaya sürüklemişti.

Elif'in ataması buraya düşmüş. Karekola gelmeden önce onu bıraktık okula. Cumartesi olduğu için öğrenciler yoktu bahçede. Son işlemler için bu günü seçmiş zaten.

Elif'i bıraktıktan sonra Cihan beni timin odasına postalayıp bilmediğim bir odaya girmişti. Nerede olduğunu bile bilmiyordum. İşin kötüsü o aceleyle telefonumu almayıda unutmuştum.

Allah'tan 'canım sıkılır burada' diye arabada mızmızlandığım için bana telefonunu ve şifresini vermişti. Canım sıkılır tabi. Tüm tim haftasonu olduğu için dışarda fıldır fıldır. Niye Cihan'a ayrımcılık yapıyorlar ki?

Neyse. Konumuz Dev'imizin sosyal medya yaşamı. Galerisine girdim az önce. Pek selfi çeken biri değilmiş. Hatta çok az kendi fotoğrafı var. Genellikle tim ve kızlar. Tanımadığım kızlar var yanında. Kimsiniz oğlem sez?

Boşverin içimdeki Urfa ağasını. Kafası uçmuş kişiliklerimden biridir kendisi.

Instagram sayfasına vakit kaybetmeden girip gönderilerine baktım. Bin küsur takip edeni var. Bir fotoğrafa kaç beğeni. Asker adamsın sen. Kimliği gizlemen falan gerekmez mi? Heyvan.

Mesaj bölümüne girip baktım en son konuştuğuna. Timle konuşmadığını tahmin etmek zor değildi. Whatsapp üzerinden göz gezdirmiştim. Orada takılıyorlardı. Üstünde hilal resmi olan bir grupları bile vardı.

Kafamı toplayıp son yazıştığı kişiyle sohbetine girdim. Nazlı_mrl23. Bak, bak, bak. Uzun uzun konuşmuşlar birde. Uzun, sarı boya saçlı, belsiz bir kızdı. Cidden bel yok. Diş kurdanı gibiydi şerefsiz. Bir an önce mesajları okumaya koyuldum. Hepsini okuyana kadar Cohan gelebilirdi o yüzden ortadan bir yerden başladım.

@Nazlı_mrl23: Senin şu resmi hallettim sayılır. Gözlerin harika oldu💓

@Cihan_Alp.: Teşekkür ederim Meral. Tahmini ne zamana hallolur?

@Nazlı_mrl23: Sabaha biter. Atarım sana.

@Cihan_Alp.: Uykusuz kalma sakın. Yarın dersin olduğunu biliyorum.

@Nazlı_mrl23: Çok naifsin Cihan. Merak etme. Uykum zaten yoktu :)

Sohbetler burada bitiyordu. Telefonu sinirle kapatıp masaya bıraktım. Kalp atmış. Arkadaşı diyeceğim ama kalp atmış! Kırmızı kalp. İnsan arkadaşına niye kalp atsın ki? Hemde bu bir erkekse.

Cihan erkek. Onda şüphe yok. Ama şu Meral karısı değil!

Sondaki gülücüğe ne demeli peki? Gülücükler rüyana girip gırtlağına yapışsın Meral!

Telefonu tekrar elime alıp yine instagrama girdim. Şu resim mevzusunu öğrenmezsem çatlarım. Meraklı, insanların özeline girmek diye düşünmeyinde... Ne bileyim, stalk falan deyin. Yada hackerlar yapıyor ya. Telefona sızıp cool cool hareketler yapıyorlar. Öyle bir şey buda.

 Dev Adam (Koruması Mısın? -2)Where stories live. Discover now