Bölüm-8

625 104 45
                                    

Herkese merhaba;

Öncelikle depremden etkilenen, etkilenmeyen, korkusunu yaşayan herkese geçmiş olsun. 99 depremini yaşamış biri dışarıda kalanların hissettiklerini çok iyi anlıyorum.  Bu yüzden bölüm yayınlamak yayınlamamak arasında kaldım. Sonra dedim ki belki birilerinin moralini yükseltirim.  Çünkü 99'da evimizin karşısındaki arsaya çadır kurup orada yaşamaya çalışırken en çok yapmak istediğim içinde bulunduğum ve asla alışık olmadığım durumun dışına çıkmaktı. 

Tekrar geçmiş olsun.


nsan yaşlandıkça bilgeleşmiyor. Otuz yaşında olduğum kadar aptalım. Ama hiç dinmeyecek sandığım cinsel isteğim artık yok. Yani artık olaylara arzunun kör penceresinden bakamıyorum. Bütün kadınları arsız bir istekle süzerdim bir zamanlar ama artık arsızca istemek yok.

Bir tatlının lezzetini arar gibi köşe bucak bir zevk dalgası aramıyorum. O zevk dalgasına kapılıp mutlu olamıyorum. Bazen hayatın tüm tadı çekilmiş gibi geliyor. Ama bu çok uzun zamandır böyle. Şafak ile seviştiğim son seferden beri hep böyle.

Gençliğimde sevişmek benim için ibadet gibiydi. Güzel kadınlarla olmak, onlarla ortak bir zevki paylaşmak beni mutlu ederdi. Onlarla iyi bir sevişmenin sonunda yanyana uzanmayı da severdim. Hayatta uyumaktan başka bir amacı olmayan doygun bir kedi gibi yanımda yatmaları bana gururla karışık bir rahatlama verirdi.

İstisnasız bütün kadınların yanımdan mutlu ayrılmalarını sağlardım. Bu bana kendimi çok güçlü hissettirirdi. İçimdeki adam bana, işte bu kadını zevkden delirten sensin derdi. Başka biri, herhangi bir adam değil, sen. Oysa bir süre sonra başka başka bedenler olurdu benim için de birlikte olduğum kadın içinde. Başka erkeklerle benimle oldukları kadar mutlu olmadıklarını düşünmeyi severdim. Oysa bu gün başkalarıyla da benimle oldukları kadar mutlu olduklarını biliyorum. Belki benimle birazcık daha fazla.

Yinede doyamam sanıyordum. Yani sevişme arzularım hiç bitmez. Hep sevişmek isterim sanıyorumdu. Mesela Gülşah'la birlikte olmaya başladıgımızda onunla uyumumu çok sevmiştim. Cesur oluşunu, ne istediğini bilmesini, bunu dile getirmekten utanmamasını.

Babamın Sırrı (TAMAMLANDI)Место, где живут истории. Откройте их для себя