4.Bölüm : 356'nın Hikayesi

251K 18.3K 49.4K
                                    


Selamlar canımın içleri :) 

Bölüm 20.30'da gelecek dedim ama tahminimden erken bitirince sizi bekletmek istemedim. 

Yukarıdaki müziği açmayı unutmayın, bir de yorum yapmayı unutmayın lütfen şu aralar en zevk aldığım şey yorumlarınızı okumak.

O zaman iyi okumalar dilerim, bölüm sonunda görüşürüz <3 


4

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

4.Bölüm : 356'nın Hikayesi.

(1 Ekim 2020)

"İyi ki doğdun bebeğim!"

"İyi ki doğdun güzelim!"

"İyi ki doğmuşsun prenses."

Nisan yirminci yaşına girdiği gün tüm arkadaşları ve ailesiyle birlikte müstakil evlerinin dev bahçesindeki havuz başında verdikleri kalabalık partisinde en sevdiği hissi yaşıyordu, ilgi odağıydı. Gecenin parlayan yıldızıydı, tüm gözler onun üzerindeydi, tam istediği gibi.

"Nisan bu kameraya da bak!"

"Nisan bana da bak!"

"Nisan videodasın, buraya bak!"

Herkes Nisan'a bakıyor, onu izliyor, ona sesleniyor, onu fotoğraflıyor, onu ölümsüzleştiriyor, onu parlatıyordu. Bunlar Nisan için her şeydi. Herkes hediyelerini verirken babası Nisan'ı kenara çekmiş elindeki konyağı yudumlarken ona bir zarf uzatmıştı.

"Bu da ne baba?" diye sormuştu Nisan.

"Sana hediyem."

"İçinde ne var?"

"Aç da bak bakalım..."

Nisan elinde tuttuğu zarfı merakla açarken içinden çıkabilecek şeye dair birçok fikri vardı. Bir alışveriş çeki, uçak bileti, kredi kartı, birçok şey... Oysa zarfın içinden bir kraft kağıdı çıkmıştı. Nisan kaşlarını çatarak önce babasına baktı. Sonra başını eğdi kağıdı okumaya başladı.

"Sevgili Nisan, Enkaz Altındakiler adlı televizyon yarışmamızda seni de yarışmacı olarak görmek isteriz. Tüm dünyanın yedi yirmi dört izlediği beş yarışmacıdan biri de sen olmak ister misin?"

"Bu da ne demek?" diye sordu Nisan şaşkınlıkla. Babası başını salladı.

"Televizyonda olmak istemiyor muydun? Şöhret, para... İstemiyor muydun?"

Nisan'ın babası hatırı sayılır zenginlerdendi. Nisan böyle büyütülmüştü, lüks içinde. Ne isterse alınmış, ne isterse yapılmıştı.

"Yani beni bir televizyon programına yarışmacı olarak mı göndereceksin?" dedi anlam vermeye çalışarak. Bu hiç de onun hayal ettiği gibi bir şey değildi, Nisan oyuncu ya da manken olmak istiyordu.

Enkaz AltındakilerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin