| SUGARMAN | 15+ SİKİMİN GÖZYAŞLARI

3.1K 188 288
                                    


Ne geç yazdım be normalde bölümü baya bir inceler öyle atarım ama bu sefer iki kere inceledim. Umarım beğenirsinizz <31


Sarılma faslımız bittiğinde uzun bir sessizlik oluştu. Benden çekindiği için mi yoksa kendini benden uzak tutmak mı istiyordu emin olamadım. Bende sessiz kaldım. Odadan bir an önce çıkıp kendimizi sokağa attık. Ne kadar da çok bok gibi geceler geçiriyordum. Yani biraz fazla değil miydi, Tanrım..?

Jimin'in mimiklerini her 15 saniyede bir kontrol ettiğimden o esnemeye başladığında bende esnedim. Çok yorgun ve bitik gözüküyordu. Sert bir seksten sonra oluşan yorgunluktan bahsetmiyorum daha çok mesajla bütün ailen kanser haberi yorgunluğuydu. Onu böyle ışığı sönük görmek beni sinir ediyordu.

Taksiye para vermedik. Yanımda para olsa bile vermezdim. Her kuruşum borcumu kapatmaya gidecekti. Jimin konuşmuyordu. Aramızdaki soğukluk saçmaydı. Yarım saat önce omzumda ağlıyordu. "Bu kadar somurtursan senin Jimin olmadığını düşüneceğim." Dedim yanına yaklaşıp. Dediğim gibi bu soğukluk saçmaydı. Bana kısa bir bakış atıp "Olanları düşünmeden duramıyorum." Diye itiraf etti. Ona 20 yıllık tecrübeme dayanarak "Kafana takma." Dedim. Düşününce bir bok değişmiyordu. "Parayı bir şekilde halledeceğim. Korkmana gerek yok."

Gözlerimin içine baktı. "Sana inanıyorum." Dediğinde sertçe yutkundum. "Şimdi onu bunu boşver de eve geçip Jungkook'ları basalım." Dedim son mutluluk kırıntılarıyla. "Ne basması?" Diye sorduğunda hafifçe sırıttım. "Evde sikişiyorlar." Dedim göz kırpıp. Şaşırdı. Şapşal gözüküyordu. "Aa ama o zaman daha geç mi gitsek yani bitirmişler midir?" Diye sordu.

"Umarım bitirmemişlerdir." Dedim sinsice sırıtıp. O sırada gözüm birkaç saniyeliğine arkaya dalmıştı. Nefesimi tutup Jimin'e hiçbir şey çaktırmadım. Takip ediliyorduk. Yaşadığım yeri öğreneceklerdi. Gizli gizli takip etmiyorlardı. Jackson çok açıktı. Beni bitirirdi borcumu kapatmazsam. Ara sokağa girsek, arabadan iner yaya olarak takip edilirdik. Jimin olmasa koşmayı düşünebilirdim ama okul çıkışı da takip edip öğrenebilirlerdi. Bence yaşadığım yeri biliyorlardı. Bu sadece gözümü korkutmak içindi. Koşmama gerek yoktu.

45 dk falan yürüyüp sonunda eve varabilmiştik. Jimin'in nefesleri düzenliydi lakin benim maraton koşan kalbim iyiye işaret değildi. Sigarayı bırakmalıydım. Aklıma geleni unutmadan söyledim. "Jimin." Dedim binaya girerken. "Bu yaşadıklarımız da aramızda kalabilir mi?" Evet anlamında kafa sallayıp önümden asansöre ilerledi. "Nasıl istersen." Dedi.

Kapının önüne geldiğimizde Jimin evin anahtarını çıkarıp eski kapının deliğine yerleştirdi. Kapı yavaşça içeri açılırken Taehyung'un kalın sesini duyabiliyorduk. Jimin'e baktığımda anında kızarmıştı. Gülmeden duramadım. Ulan Jungkook ne sanşlı piçsin! Ben hala Jimin'i yatağa atamamıştım. Bu lanetten bir an önce kurtulmalıydım. Kapıyı sesizce kapatıp içeri girdik. Jimin su içmeye mutfağa giderken adımlarımı Jungkook'un odasına götürdüm. Kapı yarı açıktı. Yavaşça ittirip kapı pervazına omzumu yaslanıp izlemeye başladım. Sapına kadar sapıktım cidden. Yerimde kim olsa gelir izlerdi?! Yargılamıyordum kendimi. Taehyung yatakta domalmıştı. Yüzü yatakla buluşmuş, saçları heryere dağılmıştı. Yanakları kızarıktı. Jungkook'un elleri Tae'nin belindeydi. Gelgitlerini izlemek iyi gelmemişti.

Siktir!

Ayrıca beni farketmemeleri ayrı bir komikti. Taehyung inleyip "Biraz yavaşla!" Diye sesini yükseltmişti. Jungkook gram yavaşlamamıştı. Kalçasına şaplak atıp "Yavaşlamıcam." Dedi boğuklaşan sesiyle. "Yavaşlayınca da hızlan diyorsun."

Kendimi tutamayıp güldüm. Jungkook saniyesinde bana dönüp gözleriyle ağzımı burnumu kırmaya başladı. "Ne işin var burda sapık mısın amına koyum!?" Diye sorduğunda yataktan kalkacak gibi davranınca bir adım gerilemiştim. Evet dememe gerek yoktu. "10 wona bu kadar dayanabildik." Dedim omuz silkip. Taehyung sesimi duyunca "Siktir git Yoongi!" Diye çığlık atmıştı. Utanmıştım. Genede güldüm. "Merak etmeyin bir şey görmedim. İyi eğlenceler demeye geldim." Dedim masum masum. Jungkook tek ayağını yataktan indirince hemen kapıyı kapatıp kaçmıştım. Döverdi falan uğraşamazdım. Hoş değildi seksin bölünmesi empati yeteneğimi kullanıp rahatsız etmemek daha mantıklıydı.

SUGARMAN | YoonminWhere stories live. Discover now