0.5

155K 2.6K 798
                                    

Media: Oğuz

o((*^▽^*))o

Beni evime bırakınca bir şey demeden arabadan inmiştim. Zaten o da hızla arabayı sürüp gitmişti. Eve varınca odama geçip olanları düşündüm. Bu bana verdiği ama benim anlamadığım o büyük sır yüzünden sınıfına geldim ama evim ne alaka? Yoksa beni araştırıp her şeyimi öğrenmiş miydi?

Kedi sesi duyunca kendime geldim. "Mia." Diye seslendim. Mia benim kedimdi. Daha küçük bi yavruyken buldum onu sokakta. Normalde sokakta bi yavru kedi bulununca annesini de sahiplenmemiz lazım diye düşünüyordum ama annesinin araba ezince yanıma alamadım. Keşke araba süren kişiler sadece insanları değil bütün canlıları umursayayarak araba sürse.

Mia kucağıma gelince ona baktım. Daha üç aylıktı, küçücük bir yavru. Mia'nın başını okşamaya başladım. "Mia çok güzelsin." Deyip yanağını öptüm. Mia ile beraber ayağa kalktım. Odamın köşesinde Mia için yatak, yemek için tas falan her şey vardı. Köşeye geçip taşa baktım. "Mia Hanım sabah hiç yemediniz mi?" Diye sordum, Mia bana miyavlarken gülümseyip yedirmeye çalıştım. Mia yemek konusunda fazla zorlanıyordu sürkeli veterinere götürsem de iğne yapıp geri yolluyorlar.

Mia yemek yerken ben de telefona baktım. Akşama kadar Mia ile ilgilendim, annem eve gelince banyoya girmiştim. Mia ile evde tekken banyoya giremiyordum. Sapık gibi beni izliyo. Aslında pek tek kalmazdım ama bu gün evdeki çalışan abla da şansa bu gün izinliydi. Banyodan çıkınca üstümü değişip saçımı kuruttum. Çok geçmeden Simay arayınca telefonu açtım. "Oğuz ile kafeye gidiyoruz, sen de gel." Dedi, hiç itiraz etmeden telefonu kapattım.

Üstüme beyaz bi crop giyip altıma kot pantolon giydim. Akşam olduğu için gömlek giyip evden çıktım. Her zaman buluştuğumuz kafeye doğru ilerledim. Kafeye varınca Oğuz ve Simay'ı görüp yanlarına geçtim. "Hoş geldin." Dedi Simay, gülümseyip sandalyeye oturdum. "Hoş buldum." Dedim. Simay önüme milkshake koyunca gülümsedim. Çikolatalı milkshake sipariş etmişler bana. Boşuna bunlarla arkadaş değilim ya.

"Sen okuldan gittikten sonra Demir ve Gizem konuştu." Dedi Oğuz, dedikodu dinler moduma geçip dinlemeye başladım. "Tamamen ayrıldılar." Dedi Oğuz, gözüm Simay'a kayınca telefonla uğraştığını gördüm. "Bu kimle konuşuyo?" Dedim, bunu dememle Simay telefonu masaya ters koydu. "Konuşmuyorum kimseyle." Dedi Simay, Oğuz ile birbirimize baktık. Simay ise kendi çilekli milkshake içerken ona baktım.

"Sınıfa yeni gelenler hakkında ne düşünüyorsunuz?" Dedi Simay, düşünmüyorum. "Gaye güzel kız." Dedi Oğuz, Simay Oğuz'un omzuna vurup "Yavşama." Dedi, gülüp geçtim. Aramızdaki konuşma uzadıkça uzadı. Simay'ın annesi arayınca bizim mükemmel konsey toplantısı bitmişti. Eve geçince annem ve babamla sohbet ettikten sonra odama geçtim. Mia ile beraber uyumaya başladım.

(〃゚3゚〃)

Yüzüme vuran güneş ışığıyla gözlerime araladım, demek isterdim ama ben karnıma giren sancıyla uyanmıştım. Regl olmuştum ve çok ağrım vardı. Zorlanarak yataktan kalktım ve odamdaki banyoya girip kısa sıcak bir duş aldım. Büyük ihtimalle ilk derse geç kalacaktım. Duştan çıkınca üzerime okul formamı giydim. Saçlarımı açık bıraktım hafif nemliydi. Bugün spor dersi olduğu için küçük spor çantama eşyalarımı koydum. Ağrı kesici içmek için mutfağa indim.

Mutfakta yardımcımız Seher abla vardı. "Kuzum bişey mi istemiştin? Annenler bahçede kahvaltı yapıyorlar." Dedi gülümseyerek. "Ağrı kesici verir misin Seher abla?" Diye mırıldanıp ada tezgahın kenarında duran sandalyelerden birine oturdum. Ayakta duracak bile halim yoktu. Okula gitmek istemiyordum ama babam okul konusunda çok katıydı. Seher abla regl olduğumu anlamış olacak ki bana sıcak su torbası uzattı. Sıcak su torbasını karnıma koyup öpücük attım Seher ablaya. Verdiği ağrı kesiciyi suyla yuttum.

SIR Where stories live. Discover now