1.2

132K 2.2K 644
                                    

Medya: Barlas Ataman

SELAMM NASILSINIZ ??

Bölüm sonunda bekliyoruz sizi iyi okumalar♡

---

Tedirgin bir şekilde kapıya baktım. Kapıdan içeri Simay girince rahatlıkla nefes alıp verdim. "Bahar hanım." Diye söyledi Simay, ayağa kalkıp Simay'a sarıldım. "Hoş geldin." Dedim, ben Simay'a sarılırken Gaye arkadan "Misafir de misafir çağırıyor." Diye söylendi. Simay hızla sarılmayı kesip "Yalnız tatlım, beni Ege çağırdı." Dedi. Gaye bir şey demeden Ege'ye baktı. Gaye'nin bu yüz ifadesi için bütün ömrümü verebilirim.

Simay geri bana bakıp "Hoş bulduk." Dedi, ikimiz de masaya geçtik. Herkes kendi tabağına yiyeceklerini koyarken "Siz barıştınız mı?" Diye sordum Ege ve Simay'ı kast ederek. Ege gülümserken Simay "Evet." Diye yanıt verdi. Simay ve Ege birbirine bakıp gülümsedi. Herkes aç olduğu için kimse konuşmadan kahvaltı yaptık. Kahvaltı bitince Gaye her zamanki gibi üstten bir bakış atıp "Bir konu hakkında konuşacaktık." Dedi, Simay burada diye 'Toplantı.' kelimesini söylememişti.

"Siz ne konuşacaksınız konuşun. Zaten Bahar'ın bana anlatacak bir şeyleri var. Bitince çağırırsınız." Dedi Simay, Barlas bana bakınca gülümsedim. Büyük ihtimalle Simay'a bir şey anlatmam için bana öyle bakmıştı. Barlas gülümseyip salona geçerken Ege ve Gaye'de salona geçti.

Simay ile beraber masadakilerini bulaşık makinesine yerleştirirken bir yandan da konuşuyorduk. "Nasıl barıştınız?" Diye sordum, Simay gülümserek bana baktı. Ege ile olan mutluluğu yüzüne vurunca Simay adına mutlu oldum ama Ege'nin nasıl bir karanlık tarafı olduğunu bilmiyor. "Sizin evden çıktıktan sonra Ege beni aradı ve buluşmak istediğini söyledi." Dedi, bardağı makineye koyup Simay'a baktım. "Ne söyledi?" Dedim. "İlk başta özür diledi bağırdı için. Sonrasında da konuşarak hallettik." Dedi, Simay birden bana bakınca afalladım. "Beni boş ver, sen niye Barlas'ta kalıyorsun?" Dedi. Simay'a ailemle kavga ettiğimi falan anlattım.

"Ya bana neden sonuç ilişkisi ile gelme. Yani beraber mi yattınız?" Dedi heyecanla. Kafamı onaylarcasına salladım. Simay sessizce çığlık atınca güldüm. "Uyandığımda bana sarılıyodu." Dedim, Simay ağzını iki metre açıp bana baktı. "Ben onu Gaye ile sevgili sanıyordum ama sevgili olsa senle bu kadar yakın olmaz." Dedi, Gaye ismini duyunca istemsizce göz devirdim. "Gaye'ye ayrı bi uyuz oldum." Dedim, tabağı elime alıp sinirle buzdolabına koydum. "Nasıl yani?" Diye soran Simay'a baktım. Simay kaşlarını çatarak bana bakıyordu. "Bana bir üstten üstten bakıp laf atıyo. O kadar gıcık biri ki." Dedim, ardından elime bi bez alıp masayı sildim.

"O gıcıksa ben daha gıcık olurum."

Simay'ın dediğine güldüm. Ege içerden seslenince salona geçtik. O mükemmel ve büyük toplantıları sonunda bitmişti. Salona girdim gibi Barlas'ın yanındaki Gaye dikkatimi çekti. Sülük gibi yapışmıştı çocuğa. Tekli koltuğa oturdum. Simay ise Ege'nin yanına geçti. "Ee nasılsın Simay'cım?" Diye sordu Gaye, Simay Gaye'yi umursamadan Barlas'a baktı. "Demek en yakınıma dün sahip çıktın." Dedi.

Barlas gülümseyerek bana baktı. "Siz bi de beraber yattınız." Dedi Simay imayla. Gaye'nin düşen yüzüğü üzerine gülümsedim. "Sen de hemen yetiştirmişsin." Dedi Barlas bana bakarak. Tam konuşacakken Simay lafa atladı. "Bana gördüğü rüyayı bile anlatmak zorunda."

Gülüp Simay'a baktım. Ege Simay'a bakıp "Desene benim işim zor diye." Dedi, Simay saçını savurup "Ee tatlım ben Simay Şekerci, herkese nasip olmaz benim gibi biri." Dedi. Simay'ın sözlerine hepimiz gülmüştük. Bir süre sohbet etmeye devam ettik. Gaye hiç konuşmalarda dahil olmadan telefonuyla ilgileniyordu. Gaye başını Barlas'ın omuzuna yasladı, telefona bakarken. Yüzümdeki gülümseme soldu istemsizce.

SIR Where stories live. Discover now