Capitolul 52: Bine ai venit inapoi

350 31 0
                                    

     Stam asa cateva minute, pana cand simt doua maini ce ma iau repede de umeri ma ridica si se izbeste in jos blocandu-ma in stransoarea lui. Maria, de la spate ii trage un pumn peste cap si cade jos. Cine era? Ma uit la el cu atentie. Era Eyless Jack , mancatorul de rinichi .. ma inspaimanta fata lui bleo-marin... si mereu curge un lichid negru din ochii lui. Cum naiba mai vede? Aud ceva. Numai lucruri ciudate se intampla azi. Se aud pasi grabiti si apasati... cine sa fie decat dragonul lui Herror? El ne face semn sa ne urcam pe el . Il ascultam si ne suim pe acesta.

-Doar nu vrei sa... zic eu .

Dar prea tarziu. Acesta alerga foarte foarte foarte repede. Eu ma tineam strans de solzii lui negri. Maria la fel doar ca era linistita. Am ajuns in fata casei. Acolo isi facu aparitia cei patru: Roxana, Herror, Costi si Jeff. Jeff se repezi la mine si ma ajuta sa cobor. Ma strange in brate  .

~Din perspectiva lui Jeff~

A doua oara cand fac asa ceva . Nu imi vine sa cred ca se repeta . Dar recunosc simt un sentiment ascuns si nedezvaluit pentru ea. Nu am curaj sa-i zic asta in fata . 

     Eu ca prostul, ii zic:

-Am fost ingrijorat... 

Off! Cat de prost esti Jeff! 

-Credeam ca nu te mai intorci, Killer..

Ea imi raspunde cu un zambet, apoi pleaca in cabana in living, unde bea un ceai de fructe . 

O viață de criminalWhere stories live. Discover now