Capitolul 17: Vanatoarea de prajituri

592 51 0
                                    

Ziua urmatoare, am mers la scoala. Am stat vreo cateva ore bune pe acolo. In drum spre casa, am trecut pe langa un magazin de prajituri delicioase. Acea patiserie era grozava. Ma uitam spre o prajitura cu ciocolata, vanilie si fructe de padure cu bilute de zahar. Mmmm.. imi venea s-o mananc pe loc. De fapt, aveam ceva bani la mine, asa ca ma hotarasem sa iau si eu una. Dar sper sa nu fie prea scumpa. 

-Sarut mana. zic  eu salivand uiandu-ma dupa prajitura aceea gustoasa. Cat costa acea prajitura?

-Pai, 19 lei. Este foarte buna. Pretul este redus cu 3%!

Daaa mama. Nu am atatia bani la mine. De ce nu era redus cu 17%? Atunci pun pariu ca s-ar cumpara mai repede si mai usor. Am plecat invidiand prajittura. Eu zic in gandul meu: ,,Ai scapat de data asta, prajitur-o! Data viitoare nu vei mai scapa!'

Am ajuns acasa tot cu gandul la prajitura. Am asteptat pana seara, la 7. Nu mai aveam rabdare. Am tulit-o si o pandeam pe doamna aia care vindea prajiturile. A luat cheia si se indrepta spre usa. Ma piteam langa tomberon. Asteptam momentul cand sa intru. Dar, ghinion! Era usa incuiata. Trageam de ea ca nebuna. Eram deja nebuna dupa acea prajitura. Dadeam cu picioarele si cu pumnii in usa, dar de-al dracu usa ca tot nu se deschidea. Am luat o crenguta si am bagat-o in acea chestie de bagat cheia. Incerc sa o descui, dar, cand scot batul de acolo, acea creanga era numai aschii la varf. Nu aveam nicio sansa. Se pare ca prajitura castiga.... NU ! Nu permit sa imi faca fata o prajitura! Apoi, il vad pe Jeff plimbandu-se pe drum cu gluga trasa si cu capul in jos. Ma dau la el si ii spun:

-Hey! Jeff! Te rog, imprumuta-mi cutitul tau. Pe al meu nu mi l-am luat. Esti dragut sa imi dai cutitul tau? Doar de data asta, te rog!

-Pentru ce? zice el zambind.

-Pai... zic eu cam rusinata uitandu-ma spre prajitura . As vrea prajitura aia si vreau cutitul pentru a sparge geamul!

-Mda. I-al. 

si mi-l arunca . Eu il prind, si mag cutitul in geam. Intru, si imi iau o puna foarte mare. Iau prajiturile care credeam eu ca-s mai bune si le pun grijulie sa nu se zdrobeasca in punga. Ies victorioasa si ii arunc cutitul lui Jeff. Eu zic:

-Mersi mult. Stiu ca maine vei incerca sa ma omori. zic eu schitand un zambet fortat.

-Asa e. 

zicand acestea, el isi pune gluga inapoi pe cap si se indeparteaza. Ma duc spre casa, si savurez prajiturile impreuna cu familia mea. Asta e....  Vanatoarea de prajituri 

Mersi pentru voturi si vizionari! Va pup si va doresc multi bani! ;) :*

O viață de criminalDove le storie prendono vita. Scoprilo ora