Capitolul 71: Lacrimi de zeu

271 27 0
                                    

Herror nici nu mai vru sa se vindece. Vroia sa ramana cu rana pe care persoana pe care o indragea cel mai mult i-a facut asta. Noaptea veni pe furis prin codri. El se vazu in oglinda apei. Nu mai simti asta, dar simti un sentiment ciudat. Teama, tristete, jale..
Nu stia ce inseamna, dar din ochi, un rau de picaturi de sange au coborat in apa. Era prima oara cand plangea dupa cineva. Se gandea la Maria si amintirile petrecute alaturi de ea. Si mai multe lacrimi se revarsau in apa devenand una cu apa.

Era luna plina. Se uita spre ea si simti ploaia rece cum ii ating ranile grave. El simti ca nu mai are rost. Ca este singur din nou .. nu mai avea ce sa faca. Gasi un cutit si se injunghie de doua ori. Cazu la pamant o data cu amintirile sale . Naroh veni si zambi.

-Stiam eu ca vei descoperi ca nu ai rost in lume.

* * *

Maria plangea in hohote. Nu mai respiram. Plangea pentru mine, plangea pentru Herror si simtea ca moare. Inima inceta sa bata. Fara sa vrea, s-a teleportat cu mine in brate langa corpul singur si rece al zeuluii mortii. Ea cazu in genunchi si se pleca langa Herror si mine plangand. A observat ca lui Herror ii mai curgeau doua-trei lacrimi de sange. Ea tipa de durerea sufleteasca. Nu mai suporta..

O viață de criminalजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें