Capitolul 88:

284 20 3
                                    

Dormeam lângă Jeff? Dar părinții mei?..
Lasă. Poate mai dorm un pic .
O văd pe Elena așezând ceva pe masă . Iau cuțitul și îl înfing în corpul firav al Elenei .Aceasta cade lată la pământ, apoi mă duc la Jeff liniștită. Apăs pe clanța ușii emoționată și intru . Când, Elena era în patul meu și al lui Jeff. Mă duc și îi dau o palmă Elenei. Jeff se ridică din pat, mă ia de gât, îmi ia cuțitul din mână și îmi înfinge fără milă cuțitul în inima mea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat între noi doi. Mă duc, șchiopătând , pe o bancă .Îmi pun mâna în locul unde a avut loc contactul dintre pielea mea albă ca laptele și cuțitul rece din metal , plin de sânge. A început să plouă torențial. Simțeam că moartea îmi bate la ușă.

În fața mea, își face apariția Jeff . Mă prăbușesc la picioarele sale. El mă ridică și buzele sale reci se lipesc zdrobindu-le pe ale mele , după care îmi dă drumul și fac contact cu dușmanul tuturor: solul .
Mă trezesc tremurând. Mă ghemuiesc într-un colț de pat și strâng în brațe perna . Lacrima mea rece curge pe obrazul meu până cade pe fața lui Jeff . Acesta se trezește. Mă întreabă ce s-a întâmplat iar eu îi spun tot visul.

-Chestia cea mai importantă este să mă iubești .

-Eu te iubesc deja. îmi răspunse el.

-Dragoste veșnică, Jeff?

-Promit.

Pun mâinile pe el și îl sărut. După care, mă dă jos din pat. Vroiam să țip la el, dar o văd pe Elena așa că mă bag sub pat.

-Cum ai dormit?

-Bine. De ce mă întrebi?

-Nu am voie?

-Ba da, dar..

Elena îl cuprinse de cămașă și i-o strânse la piept. După care aceasta, l-a sărutat apoi i-a șoptit cuvântul care doar eu îl adresez lui Jeff:

''-Te iubesc!''

O viață de criminalWhere stories live. Discover now