Capitolul 10: Salvatorii mei.

734 45 0
                                    

A doua zi, incercat sa deschid ochii care erau intepeniti. Intr-un final i-am deschis. Cred ca iar o sa ma puna in sperieti Jeff. Dupa cum am zis, s-a deschis usa. Aveam cutitul pregatit. Nu mai aveam de gand sa-l scap. Jeff zicea:

-De data asta se va varsa sange. Ti-am zis ca n-o sa mai fiu milos. Si cand se pregatea sa imi bage cutitul in inima, de la spate, Maria l-a luat de gura si dupa aia il tinea de maini. A venit si Roxana. Ea ii tragea pumni in gura. Jeff, a picat lat la pamant. Roxana ii zice:

-Asta vroiam sa fac de patru ani.

-Va multumesc! zic eu imbratisandu-le pe amandoua. Doar Costi statea trist in tocul usii. Era trist pentru ,,prietenul lui''. Credea ca se va sfarsi bine, dar nu a fost asa. Cred ca eu si cu Jeff, vom fi dusmani toata viata mea. Ne-am dus in drum spre casa. Noroc ca mama venea de la serviviu abea pe la 8 dimineata.Ce sa zic? Era de garda. Bunica mea s-a dus la banca pentru ca mai avea nevoie de bani.  Drumul era mai lung pana la bloc. Deci aveam ceva de mers. Noroc ca Roxana si cu Maria au furat o masina. 

-Sunteti sigure? Stiti sa conduceti o masina? 

La care Roxana zice:

-M-am jucat prea mult pe GTA, deci ma descurc. Cum crezi ca am ajuns aici la fix?

Eu nu i-am raspuns decat cu un zambet. Ne-am urcat in masina si am ajuns acasa. Numai ca, parcarile nu au fost tocmai libere, asa ca ne-am dus mai departe ca sa nu creada ca masina furata a fost defapt luata de cineva din bloc, ca sa nu ne perchezitioneze. L-am lasat la un bloc vecin si i-am dat foc. De fapt, asta a fost ideea mea cu datul foculuii.

O viață de criminalWhere stories live. Discover now