Capitolul 73:

283 21 0
                                    

Herror a zis:


-Maria, ....


Dar nu apuca sa zica pentru ca veneau niste mascati. O armata de soldati, mascati, jandarmi, politisti, orice vrei . Se apropiau din ce in ce mai tare. Unul dintre ei zise:


-Maria, cand o sa afle mama ta ca ai un zeu ca iubit o sa ne dea toti banii sa te gasim .


Maria strange din pumni si il loveste pe acela care a indraznit sa spuna aceste cuvinte enervante . Toata armata ia pozitie de atac. Herror se enerva, il lua de gat si ii da doi pumni . Seful armatei se ridica, isi sterse sangele si se dezbraca de costumul de sef. Era fratele lui Herror . El se incorda si mai tare. Naroh zambi si il lovi pe Herror in inima . Maria tipa:


-Sa nu indraznesti sa il atingi, boule!


-A, ok. raspunse Naroh . Dar o s-o ating pe sora-ta . zise el fugind cu viteza luminii catre mine care abia ma tineam pe picioare .


El ma loveste in spate si cad pe jos. Vroia sa-mi mai deie un pumn, dar Jeff i-a infins un cutit in inima. Naroh a cazut jos iar Jeff i-a infipt cutitul in cap . Restul armatei a fugit . Jeff ma ajuta sa ma ridic de jos luandu-ma ca pe o printesa adormita in brate. De fapt, chiar eram adormita. Se uita atat de frumos la mine... o fata atat de blanda si de plapanda, in inima unui criminal cunoscut de toata Romania .


Acesta ma saruta pe frunte si zise cu parere de rau:


-Imi cer scuze, Elena... zise el cazand in genunchi cu mine cu tot.


Herror ii zise Mariei:


-Maria, ori ce s-ar intampla, sa stii ca te iubesc, si te voi iubi mereu .Tu esti visul meu , persoana care imi este cea mai draga si imi cer scuze ca am vrut sa-ti omor apropiata . Tu, esti poezia mea, viata mea si legenda mea .


Apoi, in secunda aceea, cei doi ne imbratisau .


-A, am uitat sa fac ceva . zic eu schitand un zambet .


Si am calcat cu un picior capul lui Naroh strivindu-i craniul, apoi taindu-i capul si scotandu-i ochiul . Ochii ii tineam in mana si intrebasem:


-Cine vrea ochi?


Toata lumea ridica mana sus .

O viață de criminalWhere stories live. Discover now