Capitolul 75:

259 23 1
                                    

Dimineata, m-am trezit cu mana intoarsa. Ciudat, nu ma durea, dar eram speriata rau de tot. Am dat un tipat si imediat Jeff s-a trezit.


-Ce naiba s-a intamplat!? urla Jeff .


-MI-AM INTORS MANA!! incep eu sa tip uitandu-ma disperata la mana .


-Aia-i mana mea ...


-Aaa.. pai in cazul asta ..


Si i-am tras o palma peste mana si peste fata .


-Ai intrat in spatiul meu!

Jeff nu zise nimic. Doar se ridica si o zbughi . In rest, eu mi-am pus mainile sub cap in forma de perna si am incercat sa adorm din nou .


* * *


Jeff alerga nebuneste in hol pana ajunse la scari . Cobori , intra in camera Mariei si a lui Herror care statea pe un scaun .


-Te-am asteptat . zise Herror .


-Da, majestate .


-Continua sa o omori pe Elena. O SA PLATEASCA PENTRU TOT! HAHAHAHAHA! Dar, fara cutit . Cu accidente . zise Herror zambind. Prima data, am s-o zdrobesc si am s-o amenint cu moartea daca ii zice Mariei. MUAHAHA , apoi, am sa-i rup capul si am sa-i ...


-NU! raspunse Jeff incordandu-se. NU AM SA-I MAI FAC ASTA NICIODATA! NU-MI PASA CE CREZI! NU SUNT PAPUSA TA! NU SUNT SCLAVUL TAU, NU TU MA CONTROLEZI! LASA-MA NAIBII IN PACE! Cheama-l pe Slenderman, pe EylessJack , pe LaughtingJack, dar sa stii, ca nu o s-o mai fac pentru nimic in lume, chiar daca o sa ma coste CHIAR VIATA! M-am saturat, m-am saturat sa imi omor persoane dragi doar pentru ca TU vrei . Nu ma intereseaza, nu imi mai pasa, dar nu ti mai indeplinesc poruncile . Vrei sa ma indepartezi de persoane dragi, sa nu le mai am niciodata! Dar tu o ai pe Maria. Cum ar fi sa ti-o omor pe Maria?!!? A?!!A????!!!!!!??


-Mda, iti admir tupeul tau. Si acum am sesizat ca esti un las . Nu mai am nevoie de tine. O s-o fac si singur .


-FA-O! zise Jeff plecand nervos.


-Sau, poate o fac pe Elena sa te urasca si mai tare ca niciodata. MUAHAHAHAHAAA!

O viață de criminalWhere stories live. Discover now