Capitolul 29: Cum ai putut!?

448 34 0
                                    

Imi cade o lacrima peste obraz. Cad in genunchi si imi pun capul in maini. Racnesc catre cer:

-Nu!!!

Deodata, din indepartare, vine Maria, Roxana si cu Jeff. Cand Maria si cu Roxana vad astea, se aseaza langa mine si ma sustin printre lacrimi. Eu ma ridic . Imi sterg lacrimile de la ochi si ma intorc spre Jeff. Jeff zice:

-Nu..

Il imping si ii trag o palma. Scot cutitul si vreau sa-l omor. El se fereste si se alege cu o zgarietura pe gat. Tip la el nervoasa:

-Criminalule!! Cum ai putut sa-mi faci asta, chiar mie!?!

El fuge. Infing cutitul in pamant si ma iau dupa el, pana cand, doua maini ma opresc. Maria, sora mea plangand, imi zice:

-Lasa-l sa fuga, diavolul acela.... daca il omoram, il omoram toate. 

Roxana, stergandu-se la ochi, cazu de acord. Ma duc spre focul de tabara. Nu-mi vine sa cred ca l-am acceptat pe acel criminal.. eu cu el?? Niciodata. Noi doi dusmani? Mereu. Sunt nervoasa amestecata cu trista. O vad pe mama i pe buna. Alerg sa le imbratisez, dar, trec prin ele. Eu le zic:

-Va rog, nu ma lasati singura! Nu pot! Nu pot fara voi..! zic eu stergandu-ma de maneca hainei mele subtiri. Ramaneti cu mine, ajutati-ma!

-Noi nu o sa te lasam singura...

Si se indreapta spre cer. Eu tip:

-Nu!! Va rog..!

Si incep sa plang . O cascada de lacrimi curg pe obrajii mei. Le iau pe celelalte de mana Maria imi da cutitul inapoi, strang proviziile si ma indrept spre casa. Ma vad oamenii rosie pe la ochi. Ma doare capul, ma ustura ochii si inima mi-e sfaramata. Cand ajung in apartament, ma asez pe pat, si imi privesc cutitul. Afara, ningea si vantul suiera.

-Cutitule, o sa curga mult sange. Imi promiti ca o sa poti sa-l omori pe Jeff?..

O viață de criminalUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum