Capitolul 13: De ce?

621 42 1
                                    

Dimineata, nu m-am sculat prea bine. Ma simteam taraita pe pietre ascutite. Ma durea capul, spatele , sezuta si picioarele. Am reusit sa deschid ochii. Cand, ce sa vad? Ma aflam intr-un.... sac. Am inceput sa ma panichez sa tip si sa dau din maini si din picioare, sperand sa vad lumina diminetii. Deodata, nu ma mai taraiam. Cineva a deschis sacul. Era Jeff. Ce naiba mai vrea si asta acum? M-am grabit sa ies din sac. Dar Jeff a inchis sacul si merse mai departe. Ma simteam aiurea. Eram numai vanata din cauza pietrelor alora. Deodata, am zis:

-Jeff, daca nu deschizi acum, o s-o iau cu forta!

Dar el, se comporta de parca nu m-ar fi auzit. Atunci, mi-a dat prin cap sa iau cutitul si sa gauresc sacul. El nu si-a dat seama ca am scapat. Acesta mergea inainte. Eu ii ziceam lui Jeff:

-La revedere, Jeff! Sa ai parte de o ,,marfa'' buna!

El mi-a zis ,,multumesc'', dar, deodata s-a oprit. Acum sacul nu mai era atat de greut.  S-a uitat la sac. A vazut ca este gaurit si a inceput sa alerge spre mine. Eu am intors capul si am vazut ca si-a dat seama. M-am aplecat , ca Jeff sa nu dea cu pumnul in mine. S-a oprit in fata mea si mi-a zis:

-Buna criminal-o.

-De ce imi zici asa? il intreb eu.

-Am vazut victimile in padure. Vad ca ti-ai facut si o semnatura, Hellen the Killer.

-Hey, Ma enervau, invidiosule. zic eu zambind.

Dar atunci am schimbat fata in curioasa. Atunci i-am zis:

-De ce ai planuit sa mi-o furi pe sora mea cand stii ca amandoi suntem Killeri? De ce nu putem face o echipa? De ce nu putem ?

El face o pauza de gandire, apoi zice:

-Nu stiu, frumoaso. De ce nu putem?

-Pentru ca tu nu accepti. 

apoi, m-am intors cu spatele la el si am plecat inapoi in bloc.

O viață de criminalWhere stories live. Discover now