Capitolul 15: Din nou la scoala

676 40 0
                                    

Veni s ziua mult urata de noi. Dupa aceasta vacanta minuntata, urmeaza scoala. Serios, scoala este mai urata decat fataul lui Jeff. Se pare ca totusi e iarna, dar e cald afara. Incep sa ma imbrac intr-un tricou alb cu maneci lungi, o fusta scurta cu nasturi albi si restul bleo-marin, dupa care niste tocuri albe. Apar pe usa mergand cu ghiozdanul in spate. Ceilalti ma privesc cu mandrie. Habar nu am de ce. Ma asez in banca. Scot cartile distruse pe banca si pun botul pe labe gandindu-ma la vacanta.

Deodata, ma trezesc cu doamna strigand la mine:

-Ma, copchile, de ce visezi cu ochii deschisi?

in gandul meu spuneam plicisita: ,,Pai, macar e mai bine sa visez cu ochii deschisi decat inchisi''. Mda. Am luat un 4. Perfect. Asta imi mai lipsea. O incurcatura cu notele si una cu Jeff. Minunat. Debea astept sa-i spun mamei ce a luat draga ei fiica care se straduieste sa ia note bune. Imi si imaginez cat de bucuroasa ar fi.

Ma rog. Orele mai continua. Mi-e extrem de greu sa invat. Poate, cin cauza lenei? Nu stiu daca am adormit, pentru ca nu am vazut o mare parte din ora de matematica.Era pauza, apoi ma uit spre clasa. Tot cu mandrie se privesc. Ce or avea copchii din ziua de azi? 

Deodata, Ady vine si spune:

-Ce frumos te-ai imbracat azi. spune el apropiindu-se cu capul de mine.

Incerca sa ma sarute. Cand am vazut asta, i-am tras o palma si m-am ridicat din banca. Eu i-am zis:

-Daca nici la scoala nu poti sa ma lasi...

Ceilalti colegi radeau de el. Acesta s-a infuriat rau pe mine. M-a luat de mana si incerca sa ma dee jos de pe scaun. I-am zis:

-Usor, mai. Nu sunt sacul tau cu cereale.

Colegii ceilalti ai incept sa strige:

-Trage! Trage! Trage! Trage!

Pana la urma, Ady a renuntat. Imi parea foarte rau pentru el. Era batjocorit de toti colegii. Eu eram singura persoana la care tinea. Atunci, eu , parandu-mi rau, m-am dus la banca lui si i-am zis:

-Imi pare rau... doar ca.. nu sunt genul cu saruturi, intelegi? Oare ma poti ierta vreodata?

el mi-a zis printre lacrimi, dar zambind:

-Tu esti singura mea prietena de aici. De ce nu te-as ierta? 

apoi, el m-a tras spre el si m-a imbratisat. In timpul acela,Robert  a zis:

-Acum, sarut-o! Dai inelul de logodna!

Eu m-am dus la el, si ii trageam lovituri puternice cu sapca pana se potolea din ras. Era tot rosu de la atatea lovituri. M-am incruntat spre el si zic:

-Asta patesti daca razi de mine.

-De cine? De Lady Messi? zice Bogdan batjocoritor. 

Vroiam sa-i trag un pumn de data asta, dar nu am putut caci a venit doamna. Am adormit din nou. Cand m-am trezit, adica, cand a plecat doamna, m-am dus la Bogdan si i-am zis:

-Nu am uitat.

Dupa care, ii trag un pumn peste fata. aproape ii dadea sangele. Ma sterg pe maini si trec in banca. Stau in continuare cu cotul tinand capul si cu o mana pe banca. Mi-am dat seama ca toti se imbracau. Trebuia sa ma imbrac si eu. Dupa m-am imbracat, afara a urmat o bataie cu bulgari. Le-am dat mozoleala de fiecare data baietilor. Fetele plecau pentru ca ziceau fitoasele dintre ele ca se fac numai zapada. A spus un cuvant urat despre mine. Atunci, propun sa ma razbun pe aceasta. Ma strecor prin spatele ei si .... ZBAM! I-am trantit o mozoleala de n-o s-o uite toata viata. Aceasta s-a apucat de bocit. Nimanui nu i-a facut placere sa se joace cu bulgarii pe o melodie zgarietoare la creier. I-a gonit pe toti. Atunci, de ciuda ca mi-a alungat toti baietii, am cumparat o guma, am mestecat-o bine, dupa care, am aruncat-o in parul ei. Si-a smuls aproape tot parul din cap ca sa o dee jos. Era super-super lipicioasa. Ea s-a intors spre mine si a zis:

-Tu! Tu ai facut asta!

-Nu. a zburat pur si simplu din gura mea.

dupa care, ma indrept spre casa razand.

O viață de criminalWhere stories live. Discover now