13

1.2K 82 12
                                    

Yerden kalkıp hazırladığım yiyeceklerin başına çokdan oturmuş olan Luke a baktım.Sinirden ve en çokda utançdan kıpkırmızı olmuştum.

Hem Luke bana bir zamanlar bir kıza aşık olduğunu söylemişti.Tamam bundan daha öncede bahsetmiştik ama 'Aşk' kelimesini ilk kez kullanıyordu.

Hem ben ona sinirliydim.Tanrım ilk öpücüğümü aptal bir sarışına suni tenefüs yapıcam derken katbetmiştim!! Ağlamalıydım.Ağlamam ve ortalığı yıkmam gerekirdi.Fakat içimde çok çok çok derinlerde bişey Luke un bu şirinliğine tepki vermişti.

Lanet olsun Rain bunun şirin olduğunuda nerden çıkardın?!! Belkide o his çok çok çok da derinlerde değildi.Belki sadece çok derindeydi.

"Gelip birşeyler yemeyecekmisin?"diye gülerek bana bakan Luke a baktım.Tekrar bana bakarak gülmeye başlamıştı.Bu tekrar sinirimi çıkardı."Hayır gelmiyorum!"dedim dişlerimin arasından.

"Neden?"diye sordu dudağını büzüp tatlı bir şekilde.

Tanrı Hemmings leri lanetlesin!!! Bunların kanında daha çekici ve özel olmalarını sağlayan bir formül felan olmalıydı!

"Çünkü sen beni kandırdın ve bende seni..."

"Bende seni ne?"diyerek tekrar güldü.'öptüm'demek istemiyordum tabiki.

"Seni tedavi etmek zorunda kaldım ve bu hiç hoş değildi."dedim kollarımı savurarak.Tek gözünü günesten dolayı kapatıp tekrar o boğuk kahkahalarından birini attı.

"Tedavi mi? Sen beni öptün Rain.Üstelik hiçde suni tenefüs gibi değildi.Ve hoştu."dediğinde hem sinirlenmiş hemde ruhumun gıdıklanmasına izin vermistim.Öpücüğümü hoş bulmustu!! Bir saniye ben onu öpmemiştimki.Resmen beynimi yıkıyor!

"Ben seni öpmedim Hemmings!"dedim.Ağzına bir parça ekmek atıp omuz silkti."Benimle yaptığın şeyleri umursamıyorsan bu gece seks yaparız ve bunada tıp dilinde bir bahane bulabiliriz"dedi gayet sakin bir şekilde.Umarım sinirden kulaklarımdan duman felan çıkmıyordu.Saşkınlıkla ona bakarken bu pis şakalarına daha fazla dayanamiyacağımı anlayıp kenardaki bahçe hortumunu alıp suyu açtım ve Luke u ıslatmaya başladım.

Suyun tanziği nedeniyle ve şaşkınlıkdan olsa gerek bir süre yerden kalkamadı.

"Rain lanet olsun ne yapıyorsun?!"diye bağırmaya çalışıyordu.Ama tekrar konuşmaya çalıştığında suyu biraz yüzüne tutup onu engelledim.Sonunda muslugu kapatıp tıpkı bir silahmış gibi hortumumun ucunu üfledim."Bunu ne diye yaptın ki!?"diye sordu.

"Ateşin çıkmıştı.Bende düşürdüm.Ben senin bakıcınım.Bu benim görevim."diyerek haince güldüm.

Saçlarını silkeledi ve ellerini beline koyup bana gözlerini dikti.Pekala şu an bunun iyi bir fikir olmadığını anladım.Karşımda siyah tshirtü ve siyah skinny jean i ıslak bir şekilde üzerine yapısmış,sarı saçları sudan karısmış ama ıslanan kirpikleri gibi parlayan bir Luke Hemmings vardı.

Bu yutkunmamı sağladı Luke bir adım atıp saçlarını silkti.Nefes al Rain!

"Seni lanet havuza atmalıydım."dedi.

"Evet yapmalıydın.O zaman ilk öpücüğümü seni öperek kullanmazdım'dediğimde hızla iki elimle ağzımı kapattım.Luke gamzesini gösterecek şekilde gözleri parlayarak güldü"Ne?"

"Ne ne?"

"İlk öpücüğüm dedin?"

"Hayır demedim!"

"Evet dedin"

"Hayır!"

"Evet!"

"Kanıtla!"diye geri bağırdığımda daha çok güldü.

Breath  // HemmingsWhere stories live. Discover now