15

1.3K 92 12
                                    

Çocuklar bütün gece oturdular.Luke onlara katıldı ve yüzünden gülümsemesi eksik olmadı.Aptal Taylor bile onların dibinde oturup her dediklerine gülüp durdu.

Ben ise Luke ile olan konuşmamızdan sonra başka bir köşeye oturup sadece düşündüm.Ne yapmaya çalışıyordu? Hayır aptala yatmak gibi bir niyetim yoktu tabiki.Luke un şu an ne hissettiģini tahmin ediyordum.Sahiplik! Ben hep onun yanındaydım.Onunla ilgilendim.Onun dibinden ayrılmadım.Sonra Ashton ile tanıştım.Ve film koptu.Kaldıramadığı şey başka bir erkeğe ilgi göstermemdi.Bununla başa çıkmayı öğrenmeliydi.Ben hayatımı Luke un bir malı gibi devam ettiremezdim.Bunun aramızdaki herhangi bir çekimle ilgisi yoktu.Son zamanlarda bana olan yakınlığıda kıskançlığındandı.O anlamda bir sevgiden değil.

"Sen iyimisin?"diye soran Calum un sesiyle irkildim.Yanıma oturup endişeyle bana baktı."Sadece biraz yorgunum"dedim.Gözlerini kısıp güldü"Luke değilmi?"

"Nereden anladın?"

"Her ne kadar gülsede oda bozuk."dedi.Vay canına! Çocukluk arkadaşı olmak tamda bunu gerektirirdi.Calum gerekeni yerine getiriyordu.Luke a hafifden sırnaşmaya çalışan Taylor a baktım.Luke dönüp ona gülümsedi.Sesli bir şekilde içimi cektim.Calum omzuyla omzuma dürttü"Bana anlatabilirsin Rain.Emin ol Luke a söylemem"

Bu gülümsememe neden oldu.O kızlara asılan aptal bir asyalı gibi görünsede fazla büyük bir kalbi vardı.Bu beni gerçekden gülümsetti."Teşekkür ederim Calum."Sonra Taylor a bakıp aklımı kemiren soruyu sordum."Neden Taylor ada beni ilk gördüğün günki gibi asılmadın?"

"Bilirsin.'O fazla tacizvari'"diyerek omzunu silktiğinde gülmeye başladım.Oda kendini tutamayıp gülmeye başlayınca koluna hafif bir yumruk attım"Tam bir pisliksin!"dedim ve gülmeye devam ettik.

Kafamı tekrar çevirdiğimde Luke un kaşlarını çatmış olması beni şaşırtmadı.Beni şaşırtan Ashton un da kaşlarını çatmış bizi izlemeseydi.Bu görüntü gülmeyi kesmeme neden oldu.

Tanrım bu çocukların benimle sorunu neydi? Hiç kimseye suçlu hissetmeden gülümseyemiyordum bile!

Sonunda birden ayağa kalktığımda herkesin dikkatini çekmiş oldum."Ben uyumaya gidiyorum.Herkese iyi geceler.Görüşürüz çocuklar"diyerek odama geçtim.Fazla halsiz ve yorgun hissediyordum.Çok fazla.Yorgun olan sadece bedenim değildi.Beynim ve kalbimde yorgundu.

Sabah uyandığımda vucudum sanki dayak yemişim gibi ağrıyordu.Sanki gözlerimden ateş çıkıyordu ve fazla halsizdim.Lanet olsun! Hasta bakıcı hasta oldu!

Yatakdan kalkıp pijamalarımla banyoya girdim.Ahh lanet olsun! Burnum ve gözlerim kızarmıştı.Üstelik gözlerimde şişlikde vardı.Burnumda akıyordu.Mükemmel.Gerçekden mükemmel!

Odadan çıkıp ayağımı sürüyerek salona girdiğimde olduğum yerde kalakaldım.Taylor Luke un yatağının kenarında oturmuş makinasında bir şeyler yapıyordu."Sen ne yaptığını sanıyorsun?"diyerek yanına ilerlediğimde başını bir süre kaldırıp bana baktı ve sonra işine geri döndü.Luke un hortumunu değistirmişti! Sonrada onu makinasından ayırmıştı!!

Luke ise sadece bana bakıp bir süre yüzümü izledi."Rain sen-"

"O ne yapıyor Luke!"

"Sadece hortumumu değiştirdi."

"Bu benim işim!"diyerek sesimi yükselttiğimde Luke şaşırarak yerinde biraz daha doğruldu."Bu tabiki senin işin.Ama oda yapabilir."

"Annene onu evi silip süpürmesi ve tuvaletleri temizlemesi için almasını söyledim!! Seni temizlemesi için değil!"diye sesimi biraz daha yükselttim.Başım şuan gerçekden çatlıyordu.Taylor ayağa kalkarak kollarını göğsünde birleştirdi."Rain sen iyi görünmüyorsun."dedi Luke yatağında daha çok doğrularak.Bana endişeyle bakıyordu.Ama şu an umursadığım tek sey karsımda duran kızıldı!

Breath  // HemmingsWhere stories live. Discover now