26

1.2K 86 20
                                    

Michael Calum un yaptığı bir şakaya gülerek bana döndü.Bende zar zor karşılık vererek ona gülümsedim.

Luke haklı olabilirmiydi?

Michael benden hoşlanıyor olabilirmiydi?

"Rain sen iyi misin?"diye soran Ashton ile kendime geldim.Ondan tarafa dönüp gülümsedim"iyiyim"diyebildim ve oda bana sıcak bir şekilde gülümsedi.

Pekala onunla aramızdaki her şeyin bitmiş olması hala onun 'fazla' yakışıklı,tatlı ve çekici olduğu gerçeğini değiştirmiyordu!

Tanrı İrwin leri kutsamış olmalı!

Gözlerimi zar zor Ashton dan çekip tekrar Michael a döndüm.Luke un söylediği şeyin gerçek olup olmadığını anlamak için onu izliyordum.Ama o sadece sıcakkanlı gibiydi.

Kabul ediyorum ki Michael kesinlikle mükemmel biri.Ama bu benim Luke dan hoşlandığım ve Mike ında onun en yakın arkadaşlarından biri olduğu gerçeğini değiştirmiyordu!

Dönüp bu sefer bu fikiri aklıma usulca sokan Luke a baktım.Oda dikkatle bana bakıyordu.Peki o bende ne arıyordu?

Bir an Michael ayağa kalkıp odadan çıkınca bende düşünmeden peşinden gittim.Bunu açıklığa kavuşturmak için bir kaç seçenek vardı.

Öncelikle onu öpebilirdim.Oda bana karşılık verirse...

Yada sadece sorardım.Evet sormak daha mantıklı gibi.

Onu tuvalet kapısında kolundan tutup çevirdim."Michael sana bir şey sormam gerek?"

"Çok önemli olmasa beni burada durdurup fısıldamazmışsın gibi geliyor.Dökül bakalım."diyerek gülümsedi.Nasıl lafa baslayacağımı bilmiyordum o yüzden direkt sormak en iyisi olur diye düşündüm.

"Sen benden hoşlanıyormusun?"

"Tabiki senden hoşlanıyorum Rain.Bunu sorman çok sacma."diyerek güldü.

"Hayır Mike.Yani benden o şekilde hoşlanıyormusun diye soruyorum?"

"Ne?!! Hayır tabiki.Rain ben...ımmm...seni seviyorum.Ama arkadaşca.Yani Luke u sevdiğim gibi yada Ashton u.Ama Calum u değil! O bulunduğumuz ortamdaki tüm kızların dikkatini üzerine çeken pislik herifin teki.Ondan nefret ediyorum!" Ben gülmeye başlayınca oda ciddi halinden çıkıp güldü."Bunu sana düşündüren ne oldu?"diye sorduğunda dudağımı ısırdım.

"Luke."

"Tabiki Luke! O kıskanç herifin teki!"diyerek tekrar güldü.Sonra biraz düşündü ve gülümsemesi yüzüne daha çok yayıldı.

"Rain Sarah Turner.Aklımda acayip bir fikir var!"

"Sadece Michael.Neymiş o acayip fikir?"

"Senden hoşlanıyor gibi davranıcam ve sende bana ilgi duymaya başlıyormuş gibi.Bu kesinlikle Luke u çileden çıkartıcaktır."

"Yada umursamayacaktır"diyerek umutsuzca omuz silktim.Ama bu fikir içden içe benimde aklıma yatmıştı.Belkide Luke beni gerçekden kıskanır!

"Rain emin ol umursayacaktır.Şimdi dudaklarını ısır sertçe.Sanki biraz önce biriyle öpüşmüşsün gibi durmasını sağla ve içeri git.Bende prostat olmadan içeri gecsem iyi olur."

"Tamam tamam.Fazla ayrıntıya girmesende olur."diyerek yüzümü buruşturduğumda güldü ve tuvalete girdi.Michael ın dediği gibi dudaklarımı sertce ısırdım.Birazcıkda saçımı dagıtıp içerinin yolunu tuttum.

Tanrım lütfen işe yarasın.Lütfen! Lütfen!

İçeriye adımımı atar atmaz tabiki Luke un gözleri beni buldu.Gözleri önce saçımda sonra dudaklarımda oyalandı ve sinirle soluk almaya başladı.

Tanrım teşekkür ederim!!

Umursamazca yürüyüp Calum un yanı başına oturup gülümsedim.Bir kaç dakika sonra Mike içeri geldi ve direkt yanıma oturdu.Bana gülümsedi ve topuzumdan düşen bir saç tutamını kulağımın arkasına sıkıştırdı.

"Elena!! Bana içecek bir şeyler getir!!"diye Luke resmen kükredi.Aynı anda hepimiz kaşlarımızı çatıp ona baktık.Ama sinirle oda bize karşılık verdi "Ne var?!! Bana öyle bakmakdan vaz geçin!"

Bir kaç saniye içinde Elena elinde meyve suyu tepsileriyle içeriye girdi.Herkese meyve suyu verip kendiside bir kenara geçip oturdu.Aslında şu an bu kıza üzülüyordum.Ama şuan.Eminim biraz sonra geçerdi.

"Yarın Luke da dahil hep beraber pikniğe gidicez Rain.Sende gelmek istermisin?"diyerek Calum sordu.Aklıma direkt Luke ile bahçedeki piknik macerası geldi.Görüntüler aklımda dönerken istemsizce gülümsedim.

"Yarın kesinlikle gelmelisin Bebeğim"diyerek Mike elini dizime koydu.Luke ile Ashton aynı anda meyve sularını bardağa geri püskürttü.Luke öksürmeye başlayınca hemen yerimden kalkıp yanına gittim.Ama bana öyle sert bir şekilde baktıki dönüp yerime geri oturdum.

"Evet bebeğim kesinlikle gelmelisin"diyerek Calum da elini omzuma attı.Ama onun elini ittim."Calum bence sen şansını zorlama"

"Mike ın özelliği ne? O sana öyle seslenebiliyor."diyerek Calum mızmızlandı.

"Evet onun özelliği ne?"diye Luke Calum u tekrar etti.Buraya kadar iyiydik ama şuan ne cevap verebileceğim konusunda takılmıştım açıkcası.

"Evet Rain onun özelliği ne?"diyerek Ashton da onları tekrar edince sinirlendim.

"Nedeni yok.O özel o kadar! Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilim."dedim hışımla.Sadece Luke un beni kıskanmasını istemiştim.Geri kalan ikisinin bu işe ortak olacağını tahmin edemedim!

"Elena beni kaldırırmısın."dedi Luke kısılmış sesiyle.Elena hemen gelip ona yardım etti.Luke elinde hala meyve suyu bardağını tutuyordu ve önümüzden geçerken onu Michael ın başından döktü!

"Tanrım! Ciddi misin Luke? Bu tamamen 5 yaşına geri dönmüşüz gibi!"diyerek Michael ayağa kalktı.Onunla beraber bende kalktım.

"Aslında bu 4 yaş Mike.Luke ilk kez o zaman başından meyve suyu dökmüştü.Şu komşunun minik kızının dikkatini çekiyorsun diye.Ve.. ohh tamam sustum."diyerek Calum hepimizin ters bakışlarıyla oyurduğu yere daha çok sindi.

"Yanlışlıkla oldu dostum."diye Luke kendini savunmaya çalıştı ama hepimiz öyle olmadığını biliyorduk.Luke Elena yı Mike ın yanına itti"Her neyse Elena sen Mike ın temizlenmesine yardım et.Rain sende beni bahçeye çıkarırmısın burası biraz havasız oldu."dedi umursamaz muzur bir çocuk gibi.

Calum gülerek ayağa kalktı "Tanrım sanki Dallas yeniden çekiliyor gibi."

Öncelikle Bu Mükemmel kapak için Aleyna'ya sonsuz teşekkürler.Ba Yıl Dım♥
Hemen değiştirdim bile.Eline saglık "Bebeğim" ;)
Vote ve yorum lütfen ♡♥

Breath  // HemmingsWhere stories live. Discover now