27

1.3K 93 30
                                    

Sabah güneşli bir havaya merhaba dedim.Havanın sıcak olması direkt içimide ısıtıyordu.Dün Luke un davranışlarının içimi ısıtması gibi.Beni Mike dan kıskanmıştı.

Michael kesinlikle lanet olası derecede zeki! Giderken bana sıkıca sarıldı ve gülümseyerek kulağıma fısıldadı.Luke ters ters bize bakarken bende gülümsedim.

Ama aslında Michael kulağıma "Ben gittikden sonra ona umursamaz davran.Yarında öyle"demişti.

Aynen dediği gibi yaptım.Umursamazca davranıp uyuyacağımı söyledim ve odama gittim.Luke yüzünü buruşturup yatağına döndü.Plan şimdilik harika gidiyordu.

Erkenden mutfağa gidip Elena ile piknik malzemeleri hazırladık.Luke için özel sandviçler yaptım.Sonuçda o her şeyi yiyemiyordu ve Elena nın onu pek önemsediği söylenemezdi! Malzemeleri hazırlayıp üzerime rahat bir pantolon ve gömlek giydim.Luke un yanına gittiğimde hala hazır olmadığını gördüm.

"Neden hala hazır değilsin?"diye sordum.Başını kaldırıp bana bakmadı bile.

"Elena işini pekde iyi yapmıyor sanırım."diyerek omuz silkti.

"Luke kendin giyinebilecek duruma geldin artık"diyerek yanına ilerledim.Sonunda başını kaldırıp tam gözlerimin içine baktığında üzerimden bir ağırlığın kalktığını hissettim.Onunla gòzlerimiz buluşmadan güne başlayamıyordum sanki.Saçmaydı fakat òyleydi.

Yanındaki tshirtü alıp kafasından geçirirken içini çekti.Bu bir an için titrememe neden oldu."Pekala oldu"diyerek ondan uzaklaştım.

Yakın olmak iyiydi.Çok güzeldi.Fakat kötüydüde.

"Her şey hazır!"diyerek Elena salona girince düşüncelerimden sıyrıldım.Tabiki Luke un yanındanda.

Hep birlikte dışarı çıktık ve Luke un BMW sine yerleştik.Arabayı Luke kullanmak için ısrar etsede sonunda Elena nın kullanmasına izin verdi.Bende arkada onun yanına oturmak yerine öne Elena nın yanına oturdum.

Kısa süren bir araba yolculuğunun ardından geniş fazla ağacın bulunmadığı ama sakin ve birde ufak gölete sahip bir yere geldik.Diğer çocuklar çokdan gelmiş ve bir piknik masasına eşyalarını koymuşlardı.

Michael önümüze koşup bana birden sarıldı ve etrafımda döndürdü.Herkesin bunu beklemediğine emindim.Benim gibi!

"Rain ne kadarda güzel görünüyorsun"diyerek Calum da kollarını açarak bana yaklaşınca güldüm.

"Biliyormusun Hood bugün sana izin vericem"diyerek bu sefer ben kimsenin beklemediği bir sekilde Calum a sarıldım.Oda önce sanırım şaşırdı ve duraksadı ama daha sonra beni tamamen kucağına alıp bağırdı "Kızı Kaptım!!"

Herkes Calum a gülerken Luke yaklaştı."Calum şimdi sakin ol ve onu yavaşca yere bırak."diyerek poliscilik oynamaya başladı.Sonunda onu neşeli görebilmek benide neşelendirmisti.

"Bir kutu pizza ve bir şişe bira getirmezseniz kızı gölete atarım!"diyerek karşılık verdi ve gölete yaklaştı.Michael ve Ashton da yanımıza gelmişti.Elena arkada sadece tırnaklarını yiyerek bizi izliyordu.Upps! Birileri Calum ile yakınlığımdan memnun değil!

"Calum sakin ol ve kızı bana ver"dedi bu kez Michael.Ellerimi ona doğru uzattım"Mike kurtar beni!"

Calum gölete daha çok yaklaştı ve bu sefer bana sırıtarak döndü"Onların yardımını beklemek zorunda değilsin Rain.Seninde kurtulmak için yapabileceğin şeyler var."

"Ne gibi?"

"Benimle evlenmek gibi"

"Beni o gölete fırlat gitsin Calum!"dediğimde herkes güldü ve Calum yüzünü buruşturup beni Michael ın kucağına atıverdi.

"Al senin olsun.Çok büyük bir fırsatı tepti."diyerek masaya ilerledi.Michael gülerek bana bakıyordu ve yüzlerimiz birbirine çok yakındı.

Güzel yeşil gözler!

Tam bu sırada Michael ın kafasına top geldi!

"Üzgünüm dostum.Bilirsin topla oynamayalı bayağı zaman oldu.Hakim olamadım"diyerek Luke sırıtıyordu.Michael dudağını ısırıp güldü ve beni yere bıraktı

"Oynamak mı istiyorsun? O halde oynayalım!"diyerek yerdeki topu aldı.Calum gülerek oturduğu yerden kalktı ve onların yanına geldi.Ashton da yaklaştığında sıkı bir mücadelenin bizi beklediğini anladım.

"Pekala ben ve Calum , seninle Ashton a karşı."dedi Luke.Ama ben onun futbol oynamasını istemiyordum.

"Luke bu iyi bir fikir değil."dedim.Bana bakarak göz kırptı ve ruhumu teslim ettim.Yer ayağımın altından resmen kaymıştı.

"Sadece iki gol atıcaz Rain.İki gol atan kazanır.Bunu eskiden hep oynardık."diyerek Michael açıklama yaptı.

"Çok uzun sürmüyor merak etme.Luke u fazla zorlamayacak."diyerek Calum da bana güvence verdi.

"Ashton iyi oynayamıyorum o yüzden ben ve Calum , sen ve Ashton"diyerek Michael konuya geri döndü.Luke biraz homurdansada kabul etti.Ashton kırıldığına dair şeyler söyledi.Ama Calum onu yanağından öpüp akşama gönlünü alacağını söyleyince hepimiz "ıyyy"sesleri çıkardık.

"Cinsel tercihime karışamazsınız"diyerek Calum bizi azarladı.Luk gülerek "Haklısın ama senin bir tercihin yok Calum.Her insana asılıyorsun."diyince hepimiz tekrar güldük.

Ashton "Peki kazanan ne alır"?deyince birden hepsi yandan bana bir bakış attı.Michael gülerek topu yerden aldı."Bu oyunu şimdi daha çok sevdim."diyerek kaleleri taşlarla belirledi.

Neden bana bakmışlardı ki?

Dönüp masada tek başına oturan Elena nın yanına geçtim."Hepside sana hayran öyle degil mi?"diye sordu.Bunu kötü niyetle söylediğini sanarak ona döndüm ama sadece gülümsüyordu.

"Ben...sadece içden davranıyorum.Onları seviyorum.İyi çocuklar"dedim.Tekrar gülerek bu sefer bana döndü.

"Onlarda seni seviyor Rain.Ama gözünü aç ve seni çok daha fazla seveni gör.Ve ımmm Luke dan bahsetmiyorum."diyerek tekrar önüne dönünce ne demek istediğini soramadım.Neden bahsediyordu?

"Başlıyoruz!"diyerek Ashton bağırdı ve çocuklar maça başladı.

Elena nın dediği sey aklımı öyle kurcalamıştı ki Luke "Gooolll"diye bağırdığında irkildim.Kosarak Ashton ın üzerine zıpladı ve sarıldılar.Bu haline gülerken tüm dikkatimi maça verdim.

Michael , Luke ve Calum gerçekden iyi oynuyordu ama Ashton pek iyi değildi.Michael ın ne demek istediğini şimdi anlamıştım.Luke topu Calum dan kurtarıp hızla kaleye ilerlerken ayağa fırladığımı fark etmedim.Bu cidden heyecanlıydı!

Luke büyük bir ustalıkla topa vurdu ve aynı anda tekrar "Goool!!"diye bağırdığında bu kez bende bağırdım.Luke bana koşup kucağına aldı ve atrafımda döndürdü.Ardında iki eliyle yüzümü tutup dudaklarıma hızlı bir öpücük kondurdu! Ben şokla kıpırdanmayı keserken o hale sevinçden ne yaptığının farkında değil gibiydi.

Arkadan gelen sert sesle döndüm ve Ashton un arabaya tekme attığını gördüm.Sinirli gibiydi."Heyy dostum biz kazandık"dedi Luke.

Ashton sinirli gözlerle ona baktı."Biz değil Luke! Sen kazandın!"


Evet öncelikle özür dilerim çoook arayı açtım.Ama çok hastaydım ve okulla uğraşıyordum.Kusura bakmayın.Sizi Seviyorum♥
Vote ve yorum lütfen♡♥

Breath  // HemmingsWhere stories live. Discover now