Glad, gladere GLADEST

647 26 14
                                    

@Simmie_Simone ville (næsten) desperat gerne have et nyt kapitel, så her får hun det & tak til @LauraEmilieJrgensen, for at forstå og tilgive min fejl

20. juni 2012

Lilly's synsvinkel

"It's Luke" siger min telefon pludselig. Jeg vender mig, mens jeg stønner. Jeg sov lige så godt, hvorfor skal den også sige noget nu! Hvorfor har jeg ikke sat den på lydløs? Vent... "It's Luke, pick up the phone" Det er Luke! Luke! Yay! Men hvorfor? Hvad skriver han?

Jeg rækker ud efter min telefon og kigger først på klokken. 08:45 Hvem skriver så tidligt om morgenen? Alle mine venner ved, at jeg sover længe, når jeg kan. Jeg rækker ud og kigger på mobilen, for at se hvad han har skrevet.


Luke:

Hey Lilly, hvad så?

Jeg savner dig! <3


Jeg må læse den engang til, for at kunne forstå det og læse den igen og igen, fordi at jeg ikke kan tro på det. Det her må være løgn! Hvordan kan han skrive til mig? Med rystende hænder skriver jeg et svar til ham. Jeg skriver noget, sletter det og skriver det igen. Det sidste jeg vil, er at skrive noget dumt til ham.


Lilly:

Hey, ikke så meget dig?

Savner også dig <3


Jeg stiller den tilbage og lægger hovedet tilbage på hovedpuden, men længe behøver jeg ikke at vente, for Luke's svar kommer hurtigt frem på min telefon:


Luke:

Slapper af med 5SOS

Aw, hvor er du sød! <3


Lilly:

Lyder dejligt <3

Hi hi :D


Luke har nok fået rekorden for at svarer hurtigst, for jeg når næsten ikke at lægge min mobil på sengen, inden han har svaret og jeg må tage den op igen. På den ene måde er det dejligt, for jeg er glad for at skrive med ham, men på den anden side er det lidt træls. Jeg når ingenting, inden jeg skal svarer igen. Egentlig ret ironisk.

Luke:

Hvordan går det egentlig for dig? <3


Jeg låser min telefon op, så hurtigt jeg kan, går ind i beskeder og skriver et svar:


Lilly:

Fint efter du skrev til mig <3

Men hvorfor skriver ud egentlig til mig? :D


Jeg glæder mig faktisk til hans svar, for jeg vil vide hvorfor, han begyndte at skrive til mig. Ikke fordi jeg har noget imod, men det er stadig underligt, og som den nysgerrige person jeg er, der også hader overraskelser, vil jeg gerne vide det.

Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now