Flere overraskelser

376 11 2
                                    

*en smule dirty!*

5. juli 2012

Lilly's synsvinkel

Blæsten blæser mit hår foran mit ansigt og jeg prøver at sætte det bag mine øre, men det hjælper ikke rigtigt og  jeg ender med at sætte det op i en knold. Jeg sætter mine hænder op til mine øre for at kunne hører min musik ordentligt.  Blæsten overdøver næsten lyden fra min hørertelefoner, mens jeg går hjemad. Virkelig irriterende fordi det var sådan en god sang, der kom på og med Spotify er det sjældent man starter med en god sang.

Det bliver hurtigt koldt og jeg fortryder kun at have taget en T-shirt og en skjorte på i dag. En jakke kunne være så dejligt lige nu, men heldigvis er jeg snart hjemme. Bare ned af gaden og så kan jeg krybe ind under min dyne og varme mig. Ah, allerede tanken om det.

Jeg står endelig foran mit hus og leder efter mine nøgler i bukselommerne. Jeg opdager, at jeg ikke har dem og begynder at sukker irriteret. Jeg banker på døren med mine kolde fingre, der hurtigt begynder at gøre ondt efter kontakten med det hårde træ.

"Kommer" råber en person inde fra den anden side. Jeg venter på at døren bliver åbnet og tripper let med min fod imens. Josh åbner døren og inden han når at gøre noget, løber jeg forbi ham og indenfor og gnider mine arme mod hinanden for at få noget varme tilbage i dem. 

"Hvorfor har du ikke taget en jakke på?" spørger han bekymret og trækker mig ind i et kram for at varme mig. Mine tænder klapre, så jeg holden munden lukket og trækker på skuldrene. Jeg kan hører Josh grine, mens han kører hænderne op og ned af mine arme i forsøget på at varme mig.

"Du troede, at fordi vi er i Miami, ville det ikke blæse så meget i dag?" spørger han bedrevidende og  bryder krammet. Jeg nikker og bøjer mig ned for at tage mine sko af.

"Okay" svarer han, mens jeg tager mine sko af. "Jeg går op på mit værelse og slapper af" svarer jeg, så snart jeg har rejst mig op. Han nikker og jeg skynder mig op af trappen, før han kan sige mere. Så kort tid før jeg kan lægge mig ned i min seng og slappe af. Måske endda se en film? Ja,  jeg har lyst til at slappe af.

Jeg åbner døren til mit værelse og sætter hænderne over min mund i overraskelse. På tæppet på mit gulv er der en picnickurv til venstre, maden er bredt ud over tæppet i åbne bøtter, tallerkner, glas og bestik lægger ved siden af hinanden.

Luke sidder bagved en tallerken, bestik og glas på den lange side af tæppet og smiler til mig, mens jeg går længere ind på værelset. Da jeg kommer helt ind på værelset, rejser Luke sig op, kommer hen og løfter mig op, drejer rundt med mig, mens jeg griner som en sindssyg.

Han sætter mig ned og fører mig hen til tæppet, hvor vi sætter os ned bag hver vores tallerken, bestik og glas. Vi vender os mod hinanden, så vi sidder ansigt mod ansigt.  "Hvad så penguin-girl?" spørger han med et grin, giver mig et hurtigt kys på kinden. Jeg griner tøset, mens han sætter sig tilbage på pladsen, han sad på før.

Jeg smiler glad og spørger ham om noget, jeg har tænkt over siden han kom ind. "Hvad laver du egentlig her?" ryger det ud af mig, inden jeg får formuleret det ordentligt. Luke griner og svarer: "Må man ikke komme og besøge sin kæreste som en overraskelse?" og nu griner jeg.  Det lyder virkelig ikke som ham og jeg tror ikke rigtigt på det, men brokker mig selvfølgelig ikke over, at han er her lige nu. Jeg slår armene om mig selv for at holde varmen, mens jeg kører dem op og ned for at varme mig selv.

"Okay, jeg ville komme og gøre op for, at jeg sådan set ødelagde vores sidste picnic" svarer han, sætter sig hen til mig og krammer mig ind til ham.  Jeg smiler glad og lægger mit hovedet på hans skulder. Det kan være, at jeg får varmen hurtigere nu og måske burde jeg også tage en trøje på, for at blive helt varm.

Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now