En fantastisk slutning på en fantastisk date

337 12 3
                                    

Vigtig forfatternote nederst på kapitlet

Lilly's synsvinkel

"Mit hår er virkelig klamt, jeg sætter det lige op" siger jeg og sætter det i en hurtig knold, hvorefter jeg sætter elastikken om, for at holde den oppe. Så snart jeg slipper igen, falder håret lidt ned, men det holder sig væk fra ansigtet og det er mit mål.

"God idé dit hår er også blevet lidt klamt" siger Niall med et grin og jeg rækker tunge af ham. Han har egentlig ret, fordi der er både candyfloss, der har klistret sig fast og jeg har også på den ene eller anden måde hældt cola ud i mit hår, så nu er det meget klistret.

"Hey, vil du med op i en ny forlystelse mere?" spørger Niall og jeg nikker. "Jeg tænker, hvad med sådan et pariserhjul med ballongynger?" spørger han og kigger begejstret på mig. Jeg kan ikke lade være med at smile, mens jeg putter min telefon i min taske for at gøre mig klar til at rejse mig op og gå videre.

"Okay, ehm... Lad os se på kortet for at se, hvor den er henne" siger han, sætter sig på bænken og kigger på kortet. Jeg går hen ved siden af ham og kigger på kortet, han har i hånden. Jeg følger hans finger, der kører fra hvor vi er nu og hen til den forlystelse, vi gerne vil prøve.

Det er et hjul med trekantede takker, sat rundt om den. Ved hver tak er der sat en ballon med en kurv under, så man kan kører rundt. Der er seks kurve sat rundt om cirklen og de ser okay store ud, så man begge kan stå under det eller sidde ved siden af hinanden.

Køen er ikke så lang og det er virkelig dejligt. Jeg tror, det er fordi, at mange hellere vil prøve noget vildere end den her, der egentlig bare er et hjul, som kører rundt. Lidt ligesom London Eye både med at kører rundt i hjulet og at man kan kigge ud over hele udsigten.

Vi kommer hurtigt op i en af vognene og den starter hurtigt med at kører langsomt op. Der er to bænke i hver side af vognen og de to andre er der et hegn, så man kan lukke, så ingen falder ud. Vognen er stor, så man kan sidde to på hver bænk eller stå under taget.

Nu hvor vi langsomt kører op og vinden kommer lige ind på os, begynder jeg at fryse i min T-shirt og mine shorts, jeg har på. "Fryser du?" spørger Niall en smule dumt, mens jeg kører hænderne  op og ned af mine arme og ryster mine ben for at prøve at få varmen. Jeg sender Niall et dumt blik og han undskylder med et smil.

"Her" siger han og tager sin lyseblå varsity jakke af. Jeg smiler glad til ham og tager hurtigt den på for at få varmen. Jeg kigger hen på ham og opdager, at han kun sidder i en T-shirt og bukser og ender med også at fryse.

"Men nu kommer du jo til at fryse" siger jeg bekymret til ham. Han trækker på skuldrene og jeg ruller øjne af ham. Jeg sætter mig hen ved siden af ham og tager jakken af. Han drejer sig i sædet, så jeg sidder mellem hans ben og jeg lægger jakken omvendt over begge vores skuldre  for måske at kunne varme begge vores arme.

"Sådan, nu fryser ingen af os" siger jeg med et smil. "Jeg elsker, at du også tænker på andre og ikke er egoistisk og fx beholdte jakken selv" siger han og kysser mig blidt på hovedet. "Hvordan kunne du tro, at jeg ville gøre sådan noget. Jeg kan se, at du også fryser og du må ikke blive syg" siger jeg ærligt og prøver at gnide varme tilbage i mine arme.

Regn begynder at tromme på toppen af vognen. Jeg tager en arm ud af jakken, stikker den ud over vognens kant og kan mærke regndråber, der rammer min arm. Regn styrken tager hurtigt til og jeg trækker min arm til mig, for ikke den bliver gennemblødt.

Da jeg vender mit hoved mod Niall igen, ser jeg, at han står midt i vognen. Jeg rejser mig op og stiller mig med min ryg mod hans mave, mens jeg giver Niall sin jakke tilbage. Han tager den omvendt på og hviler armene på mine skuldre, så jeg kan have mine arme hængende ned af mine sider og stadig være varm. Jeg er varm indeni af at være sammen med Niall og alt det der, men min hud er næsten iskold.

Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now