Luke på besøg

523 17 0
                                    

2. juli 2012

Luke's synsvinkel

"Nå, jeg bliver nødt til at gå nu; jeg skal mødes med Lilly" svarer jeg, mens jeg går igennem stuen. Calum, Michael og Ashton vender opmærksomheden mod mig, mens jeg går forbi dem på vej hen til døren.

"Hvad skal du?" spørger Ashton og lægger telefonen, han havde før, væk og retter sig mod mig. Jeg ruller øjne og tager min jakke fra knagen, men dropper det hurtigt. Vi er i Miami og jeg behøver ikke en jakke, selvom jeg er udenfor. Der er altid dejligt varmt her, så man kan gå ud bare med T-shirt og shorts.

"Jeg skal være sammen med Lilly" svarer jeg og smiler allerede ved navnet. "Nå, Lilly" svarer Calum med et skævt smil. "Hvad betyder det?" spørger jeg forvirret og venter, til han svarer med at gå ud.

"Hun er en stor mundfuld" siger Calum med et smil. Typisk, han er virkelig for kæphøj og det er irriterende en gang i mellem, men det er også sjovt for det meste. Jeg ruller øjne, stiller mig med armene over kors og et hævet øjenbryn. "Hvad skal det betyde?" spørger jeg. Han griner og smiler igen.

"At hun er ret vild en gang i mellem" svarer han og jeg kan ikke lade være med at grine. Fortæl mig noget, jeg ikke ved... Jeg kan mærke mine kinder blive en smule røde ved tanken om Lilly og det får selvfølgelig Calum til at grine endnu mere. Han mener, at han har vundet, fordi jeg ikke svarer igen, men i princippet har han ikke.

"Nå, men vi ses" siger jeg og åbner døren, mens jeg kigger mig en gang over skulderen for at sige farvel til dem. Jeg gider ikke snakke med dem mere, fordi de vil bare drille mig. Desuden er jeg lidt for sent på den, så det kan jeg heller ikke.

___________________________________________

Jeg er står foran hoveddøren. Af gammel vane går jeg bare ind, men tænker bagefter, at det nok ikke var en god idé. Det med at brase ind i et hus uden at banke- eller ringe på. Nå, jeg er inde nu, så det gør vel ikke så meget. Josh og Lilly plejer ikke have noget imod det og jeg tror heller ikke, de har det nu.

"Hey Lilly" råber jeg, mens jeg tager mine sko af. Jeg kan hører en, der spille klaver da jeg stiller mig op igen. Josh kommer gående hen til mig og stiller sig op af dørkammen.

"Hej" siger han en smule akavet. Jeg har ikke snakket med ham, siden han ringede og var opsat på, at jeg skulle komme. Vi plejer at være okay venner, sådan at vi kan snakke sammen, hvis vi bliver alene på et tidspunkt. Det er bare rigtigt lang tid siden, at jeg var her sidst, så det gør det ret akavet.

"Hej, øh..." siger han og går tættere på mig, før han fortsætter: "Lilly er en smule op at køre, fordi hun endelig har skrevet en sang færdig" hvisker han stille til mig så højt, at jeg kun kan hører det. Jeg nikker, mest fordi jeg ikke ved, hvad jeg ellers skal gøre.

Han hvisker et hurtigt: "pas på" og klapper mig på ryggen, inden vi går ind i stuen sammen. Josh ændrer retning og går ud på køkkenet, mens jeg går hen til Lilly ved klaveret.

"Hej, hvad så?" spørger jeg lidt forsigtigt og lægger en hånd på hendes skulder. Hun vender hovedet og kigger på mig. Hendes hår er uglet, hun har søvn i øjnene og ligner en, der lige er stået op. Alligevel smiler hun og hendes øjne lyser. Jeg kan ikke lade være med at smile tilbage til hende.

"Ikke så meget, jeg er endelig blevet færdig med en sang" svarer hun og rykker lidt på bænken, så der også er plads til mig. Jeg kigger på bogen, hun har på hylden på klaveret, og ser titlen på en sang. Det er nok den, hun lige har skrevet færdig. Intuition.

Jeg læser noderne og teksten igennem. Mens jeg læser, nynner jeg stille melodien. Lilly spiller melodien lige der, hvor jeg er nået til og synger med også. Jeg griner, mens jeg henter guitaren, der står ved siden af klaveret. Jeg ved, det plejer at være Josh, der spiller på den, men jeg tror godt jeg kan låne den.

Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now