Hænge ud

725 36 0
                                    

Cover billedet er lavet af @JosefineMay! <3 Mange tak

Niall's synsvinkel

"Nå, hvordan gik det?" spørger Liam, så snart jeg træder ind i vores lejlighed. Jeg smiler og overvejer om, jeg skal hænger min jakke op på knagen bag døren eller smide den på gulvet. Den første mulighed. Jeg hænger den op og sætter mig ned i sofaen til drengene.

Zayn sidder med en blok og tegner, Harry og Louis gør hvad de plejer: spiller FIFA og Liam sidder bare på sin telefon. Jeg sætter mig ned ved siden af Harry. Han er distraheret, men jeg ved, at han stadig gerne vil have et svar.

"Godt, det var rigtigt sjovt" svarer jeg, med et stort grin og mens tager min mobilen op af min lomme, for at gå ind på Twitter og skrive:

@NiallOfficial: Tak for en dejlig dag, @LillyCarter og en dejlig eksklusiv optræden :D

"Så? Hvad skete der?" spørger Zayn og kigger op et øjeblik, sænker blikket igen. Han laver nogle små korte streger med blyanten, inden han vender blokken om og holder den op ved siden af Louis's ansigt, så man kan se ligheden. Han har tegnet Louis'ansigt. Louis laver et ansigt til forskel for Zayn's tegning, der bare har et lille smil.

"Vi tog på en karaoke restaurant, spiste og snakkede. Jeg fik hende endda til at synge" svarer jeg og Liam kigger imponeret på mig, men forlanger at jeg siger noget mere, fordi han nok ikke er helt med. "Lilly spiller klaver og synger, så da jeg fandt ud af det, fik jeg overtalt hende til at synge og hun var fantastisk" forklare jeg og går ind i min kamerarulle, for at vise videoen af Lilly der synger til drengene.

"Se her" siger jeg og rækker Liam mobilen. Han tager imod den og trykker på play. Hurtigt kan jeg hører Lilly's stemme fra mobilen og mindes, da hun stod og sang. Det gør mig så glad, måske kunne hun også blive en sanger? Det ville måske gøre det nemmere, at komme sammen med hende. Hvis jeg overhovedet kommer så langt... Hun har en virkelig fantastisk stemme, men jeg er overbevist om, at hun ikke er klar over det selv.

Zayn kigger med over Liam's skulder. De smiler og nikker, før Liam giver mig telefonen tilbage. "Wow, hun er god" svarer Liam og Zayn roser hende også. Jeg nikker og smiler tilbage til dem. Det er dejligt, at de kan lide hende.

"Du kunne prøve, at sende det til Simon. Han kunne måske give hende en pladekontrakt?" foreslår Zayn og jeg nikker igen. Det havde jeg faktisk ikke engang tænkt på, men det kunne være en god ting at gøre. Hun vil helt klart takke mig for det her, fordi hun ville komme rigtigt langt, hvis hun ellers fik chancen for det og ville gøre det.

"God idé, tak" siger jeg og finder Simons nummer, for at snakke med ham allerede. Jo hurtigere jeg får snakket med ham, jo hurtigere kan Lilly måske få en pladekontrakt. Jeg rejser mig op og går ud af rummet, for at snakke med ham i fred.

________________________________________________________

"Tak Simon" siger jeg ind i telefonen. Jeg har lige snakket og overtalt ham til at give Lilly en chance. Jeg kunne seriøst ikke være gladere. Lilly kommer til at takke mig for evigt, forhåbentlig. Hvis alting går sådan, som jeg har tænkt det. Forhåbentligt, for ellers ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg vil gerne gøre det her for Lilly, men jeg ved ikke, om hun overhovedet vil kunne lide det, nu hvor jeg tænker over det.

"Det var så lidt, bare sørg for at være ved mit kontor, i morgen klokken halv tre" svarer han inden vi siger farvel og jeg lægger på. Jeg finder Lilly's nummer, jeg har oprettet i min kontaktbog, og skal til at ringe til hende. Jeg kigger hurtigt på klokken, der viser at den er halv tolv om aftenen. Lidt for sent til at ringe til hende, hun er nok gået i seng allerede og jeg vil ikke vække hende.

Så jeg går ind til drengene igen, for at hænger ud med dem indtil jeg er så træt, at jeg også går op i seng.





Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now