Rygterne breder sig

285 11 0
                                    

Calum's synsvinkel

Jeg sidder inde i et rum sammen med Ashton, Luke og Michael. Vi er igang med at skrive nogle nye sange og prøver at få kreativiteten i gang i os alle. I dag er min kreative side taget på ferie eller sådan noget, jeg kan i hvert fald ikke få den i gang. Jeg kan ikke tænke på én eneste linje til sangen, selvom det plejer at være meget nemt for mig. Jeg var den første, der startede med at skrive sange og har gjort det meget, så det burde ikke være svært, men i dag er det en helt anden sag.

Så jeg sidder egentlig bare og stirrer forskellige steder hen, mens jeg prøver at få min hjerne til at fungere, men det virker som om, den er på stand by. Jeg har prøvet, at læse teksten vi allerede har, igennem, for at blive inspireret til at komme op med noget. Jeg har også prøvet, at kigge rundt i rummet og tænke på noget andet, for måske at blive inspireret af det, men intet virker. 

Fra stuen af kan jeg hører noget larm og går ud fra, at der er nogen, som spiller et eller andet. Mange plejer at råbe sådan op, når de spiller videospil og det plejer man så at kunne høre i hele lejligheden. 

Jeg er så træt og udmattet og mit hoved kan snart ikke klare mere, så jeg siger kort til de andre, at jeg lige skal have en pause og går derefter ud. Da jeg går kommer ud i stuen begynder jeg at strække mig og ryster hovedet et par gange for at måske blive lidt klarer i hovedet.

Med telefonen i hånden kigger jeg hen på sofaen og ser Harry, Liam, Louis og Zayn, der sidder på sofaen. Zayn sidder med sin telefon og skriver sikkert sammen med Perrie, mens de andre spiller et spil.

Zayn kigger op fra sin telefon. "Hey, hvordan går det med at skrive?" spørger han. Jeg begynder pludselig at gabe, men prøver at dække over det med min hånd. Zayn griner og jeg fjerner hånden, så snart jeg er færdig. Han nikker forstående og jeg går videre ud i køkkenet, mens jeg kigger på min telefon og scroller igennem forskellige sociale medier.

På Twitter opdager jeg, at Lilly og Niall er næsten over det hele. Jeg læser nogle af dem af ren nysgerrighed, fordi det næsten er det eneste, der bliver skrevet om. 

Efter bare et par stykker står det klart for mig, at det kun handler om Lilly og Niall, der er i tivoli. Det ser ud som om, at det er en date, men det kunne også være et rygte. Jeg tager et æble fra kurven på køkkenbordet og går ud i stuen igen.

"Hey drenge, er det rigtigt, at Niall og Lilly er på date lige nu?" spørger jeg drengene for at finde sandheden. Jeg mener, hvis nogen ved noget, burde det være dem. De kender Niall allerbedst og snakker også meget med Lilly.

Lilly er blevet lidt isoleret og snakker ikke med så mange forskellige personer. Jeg har snakket kort med hende selv, men ikke særlig meget. Vi havde heller ikke så meget at snakke om før, så det er ikke underligt. Men jeg har set hende snakke meget med Niall og næsten ikke med Luke, selvom de var/er bedste venner. Nå... Måske har de opdaget, at man alligevel ikke kan være venner med ens ekskæreste, når man har slået op.

"Ja, hvorfor spørger du?" spørger Liam og fjerner blikket hurtigt fra tv'et for at kigge hen på mig. "Det er ud over næsten hele Twitter og jeg ville bare vide, om det var sandheden eller en fordrejning" svarer jeg og scroller videre med den nye viden i mit hoved.

Der er virkelig mange billeder af dem, både nogen hvor de kysser fx. hinandens kind, nogle hvor de holder i hånd og andre hvor de bare griner. Der er allerede en masse kommentarer til billederne, nogle søde og andre knap så søde. Man kan næsten følge med i, hvad de laver, uden selv at være der med alle billederne.

Jeg går ind på Snapchat og kigger efter nogle nye my stories. Lilly har lagt noget op for nyligt og jeg trykker på den, for at se hvad det er. Det første er et billede af Lilly, hvor man kan se nogle lyseblå striber placeret tilfældigt i hendes hår. Til billedet står der The Struggle is real: Candyfloss in hair og nogle cirkler tegnet rundt om striberne i sit hår. 

Pludselig kommer jeg i tanke om, at jeg nok burde fortælle Luke det, så han ved det. De har næsten lige slået op og jeg tror ikke engang han har tænkt på at komme videre endnu. Det virker også tidligt, men jeg tænkte allerede, at der var noget mellem Lilly og Niall, da hun var sammen med Luke, så det var ikke helt utænkeligt.

Jeg går tilbage til vores 'skrive værelse', som vi kalder det. Det er der, vi altid skriver, så navnet giver god mening. Jeg sætter mig ned på min stol overfor Luke. Da jeg får øjenkontakt med ham, rækker jeg ham min telefon og ser på ham, mens han læser det.

"Så hun er allerede kommet videre?" spørger han lidt dumt, men jeg kan ikke bebrejde ham. Ikke alt man læser på de sociale medier er sandt og det er altid rarest at være lidt kritisk over for det, man læser, så man ikke dømmer alt for hårdt eller få håbene for højt op.

"Ja, Liam bekræftede det" svarer jeg og ser på, mens han giver mig min telefon tilbage. Han nikker stille for sig selv. Det virker som om, at han lige skal få det hele til at sætte sig. Jeg ved ikke helt, hvordan han tager det, men det er gået bedre, end jeg havde forventet. Han kan godt flippe meget ud, når han er vred, men det ser ikke ud til, at han gør det i dag. Hvilket selvfølgelig kun er godt.

Han har ikke ligefrem været totalt nede over at de slog op, men han har heller ikke været glad... Det er mere sådan midt imellem. Spørgsmålet er bare, hvordan han har det med, at hun er kommet videre allerede og at se hende sammen med en anden, når det også er den person, han næsten måtte 'slås' med, for at få hendes opmærksomhed igen.

"Okay, nå... Det var sgu da virkelig hurtigt" siger han bare og kigger ned på papiret med teksten. Jeg bliver helt nysgerrig over, om han virkelig mener det, eller om han er såret.

"Hvordan har du det med det?" spørger jeg og kigger på ham. Jeg er lidt nysgerrig, men også lidt bekymret for ham. Han behøver jo ikke at skjule det, hvis han ikke har det godt med det. Jeg mener, det er vel naturligt, at han ikke kan lide, at se hende sammen med en anden. Men den tid kommer jo, og jeg havde aldrig troet, at den ville komme så hurtigt.

Han løfter langsomt hovedet og får øjenkontakt med mig, men jeg ser ingen tårer i hans øjne, hvilket er et godt tegn.

"Det er vel det bedste... Hun fandt en anden og det burde jeg også gøre. Jeg havde bare ikke regnet med, at det ville gå så hurtigt" svarer han bare og klapper så munden i. Han tager papiret hen til sig, læser det igennem og begynder så at nynne melodien i mens.

Det overrasker mig egentlig ikke meget, at han tager så let på det. Der er gået et par dage siden de slog op og måske vidste han godt, at hun ville ende med Niall til sidst. De har jo også prøvet det en gang før. Jeg tror bare, at de to ikke burde være sammen på den måde og måske ved de det endda også godt selv nu. Måske er det derfor, at Lilly var så hurtigt over det og kom videre. Hun vidste at det ikke vil fungere og havde accepteret det.

De sidste par dage inden slog op var der også meget drama og forhindringer i mellem dem, de ikke talte om og bare begyndte at råbe af hinanden i stedet for. Det gik ikke så godt for dem og måske var det bare på tide, at de stoppede og kom videre. Ingen af dem ser ud til at være synderligt knust over det her, så det ser ud til, at det endte godt. Med mindre selvfølgelig at en af dem faker det, det tror jeg virkelig ikke. Men hvem ved det?

Okay... Jeg tror bare, at jeg skal holde op nu, ellers ender jeg med at anklage dem for alverdens ting ud fra mine egne teorier. Det er jo tydeligt, at ingen af dem er kede over det her og at det var for det bedste og mere er der ikke i den sag. De har nok bare brug for noget tid til at vænne sig til det her og acceptere det, men sådan er livet vel. Der er hele tiden nye forandringer, man skal vænne sig til.

Luke kommer hurtigt videre, det ved jeg. Sådan er det altid. Han skal bare bruge lidt mere tid og være klar på at gøre det, så sker det. Det kan ske i morgen, om en uge, en måned eller om et halvt år. Det eneste jeg ved, er, at det kommer til at ske på et tidspunkt. Og hvis han har brug for nogen at snakke med, har han Ashton, Michael og mig omkring ham.

Det hele skal nok blive godt igen.




Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now