Tak og farvel <3

339 12 10
                                    

EmilieAmtoftSrensen for at lade mig snakke mine idéer og historier igennem og hjælper mig med få tingene til at give mening. Tak for også at gøre mig glad, hvis jeg er ked af det og alle de dejlige samtaler vi har haft siden 7. klasse.

JosefineMay for at hjælpe mig med træffe vigtige beslutninger og få tingene til at give menig. Du er en fantastisk veninde, tak for alt støtten igennem det hele og for alle samtaler vi har haft. Jeg er glad for, at jeg har en veninde som dig, selvom vi er forskellige.

EStoriesLOVE for at være en fantastisk, skør og glad veninde. Jeg er virkelig glad for, at vi er venner og det er rart, at vi nu går på samme skole.

Alle læserne, der har læst med på denne her skøre "rejse" igennem bogen. Jeg er klar over, at den er underlig mange steder, men jeg er så glad for alle, der har læst med helt fra starten af.

Jeg er så glad for, alle de stemmer og kommentarer I har givet på alle kapitlerne. Jeg har været så glad, når I ville have mere med det samme, ventede spændt på et nyt kapitel og været tålmodige, når jeg har været længe om at opdatere.

Hver gang der kommer en ny YOLO'er gør det mig så glad, at I vil læse denne her bog og følge med i den underlige teenagepige Lilly's liv.

Jeg har virkelig nydt at skrive det sidste år, og det har hjulpet mig igennem nogle ting i mit liv. Jeg har virkelig været optaget af det og har næsten ikke haft andet i hovedet. En gang imellem er mit hoved så meget inde i det, at jeg ikke kan falde i søvn, men ender med at få idé efter idé og ikke kan falde i søvn.

Jeg kommer trods alt stadig til at være på Wattpad, da jeg vil rette "Not Just Another Love Story" igennem en gang til forfra og prøve at få alting til at give mening, så noget kommer til at ændre sig, men jeg prøver på, at det ikke vil være noget alt for stort.

Der kommer desværre ikke til at være en 2'er til denne bog, men jeg starter snart på noget nyt, som jeg håber I vil tage imod med åbne arme og positivitet. Så glæd jer!

Stem

Kommenter

Del

Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now