Please læs!

318 14 0
                                    

Hey YOLO'ers!

Her er en lille forfatter note jeg ville blive super glad, hvis I ville læse:

Jeg er glad for, at I kommentere mine fejl, fordi det hjælper mig med det store arbejde at rette alle mine kapitler igennem.

Mens I læser, vil jeg have jer til at huske tre ting:

1. Jeg er ikke en rigtig forfatter! Det her er "amatør arbejde"
2. Jeg er ikke mester i at stave eller taste rigtigt på et tastatur
3. Jeg laver fejl, staver forkert, laver forkert tegnsætning og laver sætninger, der ikke giver nogen mening, fordi jeg er et helt almindeligt menneske!

Som sagt er jeg glad for jeres hjælp med at rette det igennem for mig, men jeg vil ikke have, at I tror jeg kan stave til alt eller er dum, fordi jeg staver ting forkert. Jeg er et mennesker, der laver fejl og har ting, jeg ville ønske kunne slette eller ændre, men sådan er livet og man må få det bedst ud af det.

Jeg retter det igennem flere gange, før jeg lægger det ud, så jeg er sikker på at der ikke er dummefejle, men jeg kan nemt have overset nogle, der så kommer med i den udgivelsen.

Nogle gange når jeg skriver kommer sætningerne ikke til at give nogen mening. Det er fordi jeg skriver en sætning, sletter den og skriver en ny sætningen, men glemmer at slette det hele og der kommer derfor til at bliver to sætninger i én. 

Det her er en lang forklaring på mine typiske skrivefejl og det jeg vil med det er, at jeg vil bede jer om at bærer over med mig og mine skrivefejl, når I læser det.

Stem

Kommentere

Del



Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now