"Vi er bare venner"

609 21 2
                                    

22. juni 2012

Lilly's synsvinkel

"Lilly, måske skulle du se det her" siger Niall en smule bekymret. Jeg bliver forvirret og nysgerrig på, hvad han vil vise mig, så jeg går ind til ham. Han sidder inde i stuen foran TV'et med min hjemmelavet morgenmad, der er en hurtig bikset sammen frugtsalat. Det er skåret frugt og yoghurt, så det er ikke det store. Alligevel var Niall meget taknemlig og ville næsten ikke stoppe med at sige tak, hvilket var belastende, men også sødt. Der er ingen, der har været så taknemlig og det var også ret underligt.

"Gå ind på Twitter" siger han, lige da jeg sætter mig ned i sofaen ved siden af ham. Jeg kigger forvirret på ham, men gør alligevel som han siger. Han vender sin telefon mod mig. Den er på forsiden af appen og viser, hvor meget Twitter er gået amok med billeder af mig og Niall sammen og retweets af nogle af vores Tweets fra de gange, hvor vi har lavet noget sammen. Det er så underligt; vi er ikke sammen, men bare venner og det er alt for tidligt til det her, jeg har ikke engang kendt ham i en måned endnu.

Det sjove er, at det også var sådan her med Luke. Alle troede vi datede, da vi bare var venner, og der blev startet mange rygter og mange sociale medier gik amok. Senere, da vi begyndte at være sammen, var der mange forskellige meninger og ikke alt var sødt, men jeg gik ikke særlig meget op i det.

Jeg går på Twitter og det første jeg ser, er at hastaget: #NILLY er trending lige nu. Hvorfor forstår jeg ikke, så jeg kigger nærmere på det og tjekker de alle notifikationer, jeg pludselig har fået. Siden hvornår har jeg haft mere end ti på ti minutter? Der er noget galt her. Folk går virkelig meget op i vores ikke-eksisterende forhold og det giver ingen mening. Nogle fans er bare virkelig skørere.

De fleste går ud på, at jeg er nævnt i en masse Tweets sammen med Niall. Jeg ruller øjne af det og har næsten lyst til at gå ud af det, men jeg er for nysgerrig til faktisk at gøre det. Jeg vil gerne vide, hvorfor de skriver det og i hvilken sammenhæng.

Selvom jeg prøver at lade være, kan jeg en gang imellem ikke lade være med at tænke på, hvad andre tænker om mig. Sådan er jeg, men for det meste tænker jeg ikke over det og opfører mig lige så skørt i offentligheden, som når jeg er alene. Nadja er blevet vant til det, men før syntes hun, at jeg var pinlig og ville have mig til at stopppe. Der er bare også det med, at når man beder nogle om at stoppe, råber man selv og så bliver det endnu mere pinligt.

De fleste handler enten om, at de synes Niall og jeg er 'søde sammen', 'OTP' eller 'OMG! I burde blive gift'. Eller den anden mulighed, der hedder: Hadebeskeder.... Ca 10% af dem er fra 'fans', som ikke mener, at 'vi ikke burde være sammen' eller "Niall kan finde bedre en den klamme b*tch". De er alle sammen gået fuldstændig amok. Enten sure eller 'shipper os til skyerne'! Det sjove er, at dem der 'hader' mig, kalder sig selv fans af drengene, når de bare kritisere dem, drengene går ud med. Hvorfor?

"Hør lige den her: "OMG love you guys! You should totaly date and be together forever! I'm a proud shipper of 'Nilly' forever and always! #neverstopshippingNilly" læser jeg op fra min telefon og begynder at grine, da jeg er færdig. Jeg kigger på Niall, der sidder og rødmer, men også smiler. Jeg smiler endnu mere, kigger ned på mine lår for at undgå Niall's blik. Hvorfor bliver jeg så tøseforelsket? Jeg spiller mit eget lille spil og jeg aner ikke hvorfor. Alligevel gør jeg det....

Den næste halve time bruger vi på Twitter, hvor vi læser mange af alle de Tweets, der er de positive, mens vi gør grin med det der står. Nogle fans er virkelig, virkelig langt inde i alt det der shipping ting. Det er lidt synd for dem, der har skrevet det, fordi de ikke får særlig meget ud af det. Der er ikke særlig stor chance for, at mig og Niall begynder at date og lige nu morer vi os på deres bekostning. Nogle gange gør man det og sådan er livet bare.

Not Just Another Love StoryWhere stories live. Discover now