►Plan A: Onunla Tanış◄

20.9K 1.2K 359
                                    

Y/N: Oyların %42,8571'i KaiSoo, 57,1428'i ise HunHan çıktı. (Evet yine mükemmel hesaplamalarım gdhgshjs) Bu yüzden yan çifti HunHan yapacağım ama belki KaiSoo'yu da ekleyebilirim. 

Chanyeol aklına böyle bir fikrin nereden geldiğini gerçekten bilmiyordu. Büyük ihtimalle canı sıkılmıştı ve arkadaşı tam da bu anda onun duygularına güzel bir şekilde yumruk atmıştı. Aslında Chanyeol yalnızken mutluydu, sevgililer gününde kendine hediye almak gibi şeyler hayatının eğlencesiydi işte. Ne diye Sehun Chanyeol'a yalnız olduğunu söylemişti ki? Evet Chanyeol yalnızdı ama mutluydu. 

Tam tersine Sehun yalnız değildi, her gün farklı kızlarla veya erkeklerle yatıyordu ama pek de mutlu görünmüyordu. Özellikle bu konuda Chanyeol endişeliydi çünkü arkadaşı AIDS olabilirdi. 

Kafasını salladı ve aptal düşüncelerden kurtulmayı diledi. Az sonra seçeceği kişi büyük ihtimalle uzun bir süre hayatının bir parçası olacaktı. Bütün bunlar ona fazlasıyla aptalca geliyordu. Tanımadığı birini kendine aşık etmek ve onunla bir ilişki yaşamak, buradaki temel sebep neydi? Büyük ihtimalle şu an koca bir aptallık yapıp 'ergen' arkadaşının sözünü dinleyecekti ama yine de hayatına biraz renk katmakta sıkıntı olacağını düşünmüyordu. 

Bir sürü plan yapmamıştı aslında, o zaten mükemmel biriydi. Uzundu, yakışıklıydı, yetenekli aynı zamanda da sevimliydi. Karşısına çıkan ve seçeceği kişi nasıl bunları fark edemezdi ki? Chanyeol o kişinin bir iki haftaya kendisine aşık olacağına emindi. Daha sonra ise onun sayesinde yalnızlığı yok olacaktı. 

Bunun ne kadar işe yarayacağı konusunda şüpheleri olduğu kesindi. Sonuçta o kız ya da erkek ona aşık olsa bile kendisinin onu seveceği kesin değildi ve daha başlamadan koyduğu kurallara göre 'o' Chanyeol'a aşık olmadan Chanyeol ona aşık olamazdı. Eğer - pek de mümkün değildi ama- o kişi Chanyeol'u sevmezse Chanyeol platonik takılmak istemezdi. 

Şu an yapması gereken tek şey 'o' kişiyi seçmek ve planlarını başlatmaktı. Elbette A Planı onunla tanışmaktı. O kişinin Chanyeol'u gördüğü anda kalbinin hızlanması gerekirdi. Belki bir kaç şapşalca kekeleme ve sonunda ilk görüşte aşk. Chanyeol'un hayalindeki ilişki buydu. Kafede gözlerini gezdirdi ve iç çekti. 

İlgisini çekecek tek bir kişi bile yoktu. Sehun her zaman Chanyeol'a fazla seçici olduğunu söylerdi ama eğer sizde bulduğunuz her deliğe giriyor olsaydınız diğerleri size 'seçici' gelebilirdi belki. Sadece Chanyeol bazı kriterlere sahipti. Güzel, kibar, iyi kalpli gibi değil. Tanrım, o bir idol değildi. Gerçekçi olmak gerekirse seksi ve zor tipleri severdi. 

Yine de bu sefer o kişinin zor olması işine pek yaramazdı bu yüzden bu özelliği eleyecekti. Kapıdan giren kız grubuna göz gezdirdi. Biseksuel olması bazen işe yarıyordu çünkü her iki cinsten de 'o' kişiyi seçebilirdi. 

Ne yazık ki kafeye giren kızlar pek de 'Chanyeol tarzı' kişiler değildiler. Fazla, fazla kendilerini beğenmiş görünüyorlardı ve Chanyeol zaten aile ziyaretlerinde biricik kardeşiyle vakit geçiriyordu. Böyle insanlarla daha fazla takılamayacağına emindi. 

Yura ondan 3 yaş küçüktü ve kesinlikle 'nefret' edilecek kişiler kategorisinin başında geliyordu. Annesi küçüklükten beri onları yakınlaştırmaya çalışmış olsa bile Chanyeol özellikle belli bir yaştan sonra ondan uzak durmaya başlamıştı. Evden ayrılınca ise bu daha da kolaylaşmıştı. 

Dikkatini kızlardan çekip içeceğine verdiğinde gelen çığlık sesiyle gözlerini tekrar kızlara sabitledi. Garson özür diler bir ifadeyle kızlara baksa da Chanyeol onun suratındaki ifadenin tamamen sahte olduğunu görebiliyordu. 

"Bu ceket kaç para biliyor musun sen?" Kızlardan biri üstüne kahve dökülen beyaz deri ceketi gösterirken neredeyse çığlık atarak konuştu. 

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now