EXO MAMA [LÜTFEN OKUYUN]

2.1K 79 1
                                    

Sizi bunca zaman sonra rahatsız ettiğim için özür dileyerek söze başlamak istiyorum. Önümüzde önemli bir konu olmasa bunu yapmazdım fakat bildiğiniz üzere yarın MAMA ödül töreni var. MAMA hak edenlere ödülünü vermemesiyle biliniyor geçen seneden hepimiz biliyoruz ve bu sene de SOTY ve Best Male Artist için bunu yaparak başladı.

Hak ettiğimiz ödüllerin oylamasını dahi kazanmış olmamıza rağmen bize verilip verilmeyeceği belli olmadığı için tamamen oya dayalı bir ödülü kazanmak harika olacaktır!

Bu sebeple yarın Türkiye saati ile saat 12.00'dan 13.30'a kadar Twitter'da;

' EXO #MAMARedCarpet ' tweetini atmanızı rica ediyorum. Gerçekten önemli bir konu. En çok tweet atan kazanacak ödülü. Spam sayılmaması ve hesabınızın kilitlenmemesi adına;

- FOTOĞRAF, EMOJİ VE TÜREVİ KULLANMAYIN

-Tweeti bir öncekinden farklı yapmak adına boşluk bırakmak şartıyla tweetin başına/sonuna yazıyla bir şey ekleyin. (Ör; EXO #MAMARedCarpet iki)

-Atabildiğiniz kadar çok tweet atın ve şartlara uyan tweetleri RT'leyin.

Çocuklarımız bu dünyadaki tüm güzellikleri hak ediyor, lütfen bir kere daha onların güzel suratlarına büyüleyici gülümsemeler yerleştirmeye yardım edelim ve EXO'nun gurur duyabileceği bir fandom olmak için tweet atalım.

[Eğer mümkünse arkadaşlarınıza da tweet attırın lütfen]

Okuduğunuz için teşekkür ederim, tekrar rahatsız ettiysem özür dilerim. Bir sorunuz olursa yorum atabilirsiniz.

Plan:404 Not FoundOnde as histórias ganham vida. Descobre agora