►Plan E: Onu Büyüle◄

11.3K 997 368
                                    

Y/N: Bugün YGS'ye giren herkese başarılar dilerim. Umarım sınavınız iyi geçmiştir. 

Pekala, Chanyeol bir detayı kaçırmış olabilirdi. Baekhyun'un yanında köpeği olacağını tahmin edememişti. Chanyeol aşırı derecede köpeklerden korkardı ki zaten alerjisi de vardı. 

Şu an tekrar Baekhyun'un evine gelebilmişken imajını bu şekilde mahvettiğine inanamıyordu. Evin içinde çığlık atarak koşturuyor ve Baekhyun'un onu kahkaha atarak izlemesine izin veriyordu. 

Kaşlarını çattı ve ayakkabılıktan bulduğu şemsiyeyi sevimli köpeğe doğrulttu. 

"Baekhyun al onu hemen" Chanyeol'un sinirli ve utanmış sesi Baekhyun'un daha da gülmesine neden olmuştu. Köpek sonunda Chanyeol'un bacağına atladığında dişlerini sinir olduğu uzun bedene geçirdi ve Chanyeol'un bütün evi inletecek kadar yüksek sesle çığlık atmasına neden oldu. 

Baekhyun bir kaç saniye şokla köpeği Boxian'a baktıktan sonra yüzü kızarmaya başlayan Chanyeol'a döndü.

"C-chanyeol?" Baekhyun panikle ona seslendiğinde Chanyeol nefes almaya çalışarak Baekhyun'a baktı. Bu basit bir alerji değildi. Astıma yol açıyordu ve nefesini tıkıyordu. Aynı zamanda uzun süreli bir yorgunluğa da sebep oluyordu. 

"İyi misin Chanyeol?!" Baekhyun panikle uzun olanı tuttu ve koltuğa sürükledi.

"S-su" Chanyeol zar zor söylediğinde Baekhyun hızla dolan gözleriyle mutfağa koştu ve elindeki suyla geri döndü. 

Chanyeol nefes almaya çalışırken Baekhyun ellerinin titremesini durdurmaya çalışıyordu. Chanyeol sonunda rahatladığında kısa olana döndü. 

"Hey ağlama" Chanyeol söyleyene dek Baekhyun ağladığının farkında bile değildi. 

"Üzgünüm üzgünüm üzgünüm" Baekhyun kollarını Chanyeol'un boynuna dolayıp sıkıca ona sarılırken mırıldanmaya devam etti. Chanyeol'a kendi yüzünden bir şey olması Baekhyun'da hayatı boyunca sürecek bir vicdan azabı bırakabilirdi.

Hızlıca ayağa kalktı ve sinirli bakışları eşliğinde BoXian'ı odalardan herhangi birine götürüp kilitledi. 

Tekrar koşarak Chanyeol'un yanına geldiğinde Chanyeol ayaklanmıştı bile. 

"Ben eve gidip ilaçlarımı içmeliyim" Baekhyun dudaklarını büzdü. Berbat hissediyordu. Chanyeol'a karşı suçlu hissediyordu ve bunun yanında korkusunun sadece geçmişten değil Chanyeol'a değer verdiğinde de bu kadar fazla olduğunu kabullenmek istemiyordu. 

 "Ben de gelebilir miyim?" Puppy bakışları atarak sorduğunda Chanyeol onu onaylamak dışında bir şey yapamadı. 

*****

"Tanrım çok şekersin" Bay ve Bayan Park nadiren Chanyeol'un evine gelirlerdi. Chanyeol kesinlikle Baekhyun'u ailesine kaptıracağını tahmin etmemişti. İlacını içmesine rağmen fazlasıyla yorgundu ve ayağa kalkacak enerjiyi bile toplayamıyordu. 

"Annen bize sizden bahsetti" Bayan Park Baekhyun'un elini nazikçe kavrarken söyledi. 

"Sevgili olduğunuzdan da bahsetti" Bay Park söyledi ve yüzünü oğluna çevirdi.

"Bize neden söylemediniz?" Baekhyun bir şekilde Chanyeol'a karşı suçlu hissetmişti.

"İlişkimiz ilerleyene kadar size bahsetmek istemedim Bay Park" Baekhyun mırıldandığında Bayan Park sevecen bir şekilde gülümsedi.

"Oğlum sevgilin neden senden bu kadar uzakta?" Bayan Park Baekhyun'u Chanyeol'un oturduğu tekli koltuğa ittirdi ve Chanyeol'un kucağına düşmesini sağladı. 

Baekhyun'un yanakları büyük bir hızda kızarırken Chanyeol da tahrik olmamak için Baekhyun'un kıpırdamasını engellemeye çalışıyordu. Chanyeol sağ elini Baekhyun'un bacaklarının üstüne yerleştirdi ve kulağına eğildi.

"Kıpırdama" Chanyeol'un sesi kısık çıktığında Baekhyun irkildi ve vücudunu oynatmayı bıraktı. 

"Bizim gitmemizi ister misiniz çocuklar?" Bayan Park kaşlarını kaldırarak sorduğunda Chanyeol mahcup bir şekilde gülümsedi ve kafasını salladı. Lütfen gitmeyin, gitmeyin ki Baekhyun'un deliğini parçalamayayım.

Bay ve Bayan Park oğullarının zorlanan ifadesine kıkırdadıktan sonra hızla evden çıktıklarında Baekhyun hemen Chanyeol'un kucağından kalktı. 

"Neden ellerin baca- Tanrım Chanyeol!" Baekhyun pantolonun üstünden belli olmaması imkansız olan üyeyi gösterirken söyledi. 

"Ben gidiyorum" Baekhyun için her şey tanıdıktı. Daehyun'u tahrik edebilen tek kişi Baekhyun olurdu. Bu yüzden Baekhyun Daehyun'un onu aldatmadığını hala bile inanıyordu. Daehyun Baekhyun'u seviyordu ve eğer şimdi başkasıyla olursa Baekhyun Daehyun'a ihanet ettiğini düşünecekti. 

"Baek-" Chanyeol kapının kapanma sesini duyduğunda üzgünce şişmiş üyesine baktı ve iç çekti. Fermuarını indirirken sağ eline flörtöz bir bakış attı ve boxerını da çıkardı. 

*****

Luhan heyecanla pantolonunu çekiştirdi ve içeri girmek için hazırlandı. Sehun'la çoktan 4 randevuya çıkmışlardı ve Sehun'un hala sevgili olmayı teklif etmemesi Luhan'ın sinirlerini bozmaya başlamıştı. 

O gerçekten Sehun'dan hoşlanıyordu ve eğer Sehun bu durumda kız rolünü üstlenip teklif bekliyorsa Luhan bunu seve seve yapardı. 

Derin bir nefes aldı ve barın kapısından içeri girdi. Şoföründen Sehun'un burada olduğunu öğrenebilmişti ve elbette ki 'Sürpriz' bir karşılaşma yaratması gerekiyordu. 

"Hey-" Luhan gördüğünü görüntüyle dudaklarını birbirine bastırdı ve sessiz kaldı. Sehun oturduğu koltukta sağ kolu bir kızın omzundayken dudaklarıyla kucağında ona sürtünen kızı öpmekle meşguldu. Hızlıca gözlerini kırpıştırırken gözlerine dolan yaşları göndermeye çalışıyordu. 

Bu sefer herhangi bir hata yapmadığına emindi. Cesur davranmıştı, Sehun'u öpmüştü bile ve mümkün olduğunca masum halinden kurtulmaya çalışmıştı ama yine her zaman olduğu gibi hoşlandığı kişi başkalarını tercih etmişti. 

Başını ağlamamak için yukarı kaldırdığında ellerini yumruk yaptı ve kendini sakinleştirmeyi denedi. Bundan nefret ediyordu. Şimdi gidip Sehun'a ne diyebilirdi ki? Onlar sevgili bile değildi. Kucağında oturan kız gibi sadece kısa süreli bir zevkti Luhan da, öyle değil mi?

Sehun'un gözleri Luhan'a takıldığında kısa bir süre duraksadı. Kısa olanın suratındaki hayal kırıklığı ve gözlerinden akan yaşları gördüğünde kendisine yanaşan bütün kızları itekleyip ona yaklaşmaya başlamıştı bile. 

"Luhan..." Mırıldandı. 

"Açıklamak zorunda değilsin. Sonuçta biz sevgili falan değiliz değil mi? Sen sadece..yani ben..." Luhan ne diyeceğini bilemez bir şekilde konuşurken arkasını döndü ve tekrar derin bir nefes aldı. 

"Sehun benimle çıkar mısın?" Sehun anlamayarak Luhan'a baktığında Luhan dudaklarını ısırdı. 

"Benimle sevgili olur musun?"

 Y/N: Bu bölümün pek bir şeye benzemediğinin farkındayım ve bir de kısa olduğunun çok kısaaa :/ neyse iyi olacak iyi. 4 gündür bölüm atmadığım için kendimi atmam gerekiyormuş gibi hissettim ve bu çıktı ama merak etmeyin daha iyi olacak. Planlarım var ve daha romantik ve feels geçirttirecek Baekyeol moment'ları göreceksiniz.

Plan:404 Not FoundHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin