►No Plan: Seni Seviyorum◄

10.5K 765 33
                                    

"B-burası?" Baekhyun dolu gözlerle Chanyeol'a döndü. Chanyeol Baekhyun'un arkasına geçip kollarını onun beline sardı ve çenesini kısa olanın yumuşak saçlarına yasladı.

"Tanrım" Baekhyun mırıldandı ve duvarda asılı olan resimlere baktı. Evet, daha önce kendi de Daehyun ve kendisinin resimlerini odasının duvarlarına asmıştı ama burası daha farklıydı. Öncelikle daha fazla resim vardı ve her birinin altında minik notlar asılıydı.

Chanyeol'la beraber modellik yaptıkları gün ki fotoğrafa baktı. Chanyeol somurtuyordu onun yanında ise kendisi oldukça büyük bir gülümsemeyle ona bakıyordu.

'Ona rezil oldum T.T Yine de bana gülümsedi' Baekhyun kıkırdadı ve biraz ilerideki bir başka fotoğrafa baktı.

Bu sefer ki onların ilk randevusundandı. Chanyeol üstüne dökülmüş olan içeceği tam temizleyemediği için üstü kirliydi ve Baekhyun onun gömleğine bakarak sırıtıyordu.

'Nasıl bu kadar güzel gülümseyebiliyor? İlk randevumuz harikaydı' Baekhyun tekrar dolan gözleriyle Chanyeol'a dönüp ona gülümsedi.

Ardından diğer duvarın başındaki fotoğrafa baktığında yanaklarının kızardığını hissetmişti. Fotoğrafta da Baekhyun aynı şu anda olduğu gibi kıpkırmızıyken Chanyeol onun başını öpüyordu. Tek sorun çıplak olmalarıydı. Baekhyun bu fotoğrafı gayet iyi hatırlıyordu. İkinci sevişmelerinde Chanyeol tam Baekhyun'un içine girdiğinde fotoğraf makinasını kaldırmış ve bu fotoğrafı çekmişti. Bu yüzden Baekhyun kendi suratına baktığında komik göründüğünün farkındaydı.

'Bu kadar mükemmel olması adil değil. Bu arada bu fotoğrafı annem görürse topuklu ayakkabıyı başıma yerim...umarım görmez' Baekhyun yaşlar yanaklarını ıslatmaya başladığında gülümseyerek arkasını döndü ve kollarını sıkıca Chanyeol'un beline sardı. Kafasını göğsüne bastırıp ağlarken aynı zamanda da gülüyordu.

Hayatında en mutlu hissettiği anlardan biriydi şu an. Kafasını kaslı göğüsten kaldırdı ve gözlerini Chanyeol'un gözlerine sabitledi.

"Seni çok seviyorum bebeğim" Chanyeol samimi olduğu belli bir ifadeyle söylediğinde Baekhyun parmak ucunda yükseldi ve dudaklarını Chanyeol'un dudaklarıyla birleştirdi.

Hala sanki ilk öpüşmeleri gibi kalbi hızla çarpıyor ve vücudu yanıyordu. Elini Chanyeol'un saçlarına daldırdı ve onu kendine bastırdı. Dili Chanyeol'un diliyle buluştuğunda öpüşme sertleşmişti.

"Ben de" Baekhyun nefes nefese Chanyeol'un dudaklarından ayrıldığında söyledi.

"Seni çok seviyorum" Baekhyun tekrar bir öpüşme başlatmadan önce mırıldandı ve dudaklarını uzun olanın dudaklarına bastırdı. Bu his hayatında hissettiği hislerin en iyilerindendi. Kesinlikle muhteşemdi. Chanyeol onu fazlasıyla değiştirmişti, belki kurtarmıştı. Daehyun'dan uzaklaşıp tekrardan aşık olmasını sağlamıştı.

Kalbinin deli gibi çırpınıp, uyumadan önce kendisini hayal etmesini sağlamıştı.

Aşk çok garip bir şey değil miydi? Baekhyun bazı geceleri mutluluktan bazı geceleri ise üzgün olduğu için uyuyamamıştı. Bazı geceler heyecanlı bazı geceler ise gergin hissettiği için.

Baekhyun bacaklarını Chanyeol'un beline sardı ve uzun olan yatağa ilerlerken onun dudaklarını sömürmeye devam etti.

"Tanrım harikasın" Baekhyun ikisinin komik surat yaptığı resim basılı olan yastığı gördüğünde söyledi ve Chanyeol'un kucağına oturdu. Chanyeol gülümseyerek bedenini yatağa bıraktığında Baekhyun kalçasını tam onun kasıklarının üzerine getirmeyi becermişti.

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now