►Plan J: Çıkma Teklif Et◄

12.2K 964 230
                                    

Chanyeol, Baekhyun'un planı işe yaradığından beri yeni ve 'gerçekten' işe yarar bir plan yapmaya çalışıyordu. Baekhyun'un ki gibi akıllıca ama aynı zamanda kendisinin planları gibi şapşalca olmalıydı. 

Sonunda ise bir plandan ziyade basit bir cümle söylemeye karar vermişti. 

Baekhyun'a çıkma teklif edecekti ve kabul etmemesi gibi bir ihtimal bunu düşündüğünden beri içini kemiriyordu. 

Eğer reddeder ve arkadaş olduklarını söylerse Chanyeol gerçekten tamamen umudunu keserdi. Hem arkadaşlar tutkulu bir şekilde öpüşmezlerdi öyle değil mi?

 Sanırım, her neyse Chanyeol bir şekilde kendini ikna etmişti ki şu an Baekhyun'un evinin önünde zile basmak için - tekrar- bir cesurluk bekliyordu. 

"Yapacağın tek şey elini kaldırmak ve ileri itmek" Baekhyun kapıda salakça bekleyen Chanyeol'u gerçekten uzun bir süredir izliyordu. Kapının yanındaki cam saolsun Baekhyun uzun olanın salak bekleyişine şahit olmuştu. 

"Oh" Chanyeol anladığına dair bir ses çıkardıktan sonra homurdanarak içeri girdi. Pekala ağzını açacaktı fakat hala hazır olduğu söylenemezdi. Baekhyun kesinlikle onu aceleye getirmişti.

Baekhyun kaşlarını kaldırarak onun ne söyleyeceğini beklerken Chanyeol deli gibi terliyordu. Ne demesi gerektiğini bilmiyordu. Sadece 'benimle çıkar mısın?'dese çok mu basit olurdu. Ya da uzun bir aşk mektubu tarzı şeyler, Chanyeol çok da tecrübeli sayılmazdı. Şu ana kadar yaşadığı tüm ilişkilerde kızlar ona çıkma teklif etmişti ve şimdi Chanyeol için Baekhyun'a bunu söylemek gerçekten zordu. 

 "Ihm" Chanyeol Baekhyun'un dağılan dikkatini üzerine çekmek için boğazını temizledi.

"Şey"

"Şey" Aynı anda konuştuklarında Chanyeol içinden Baekhyun'a küfür etmemek için kendini tuttu. Tam cesaretini toplamışken onu yok etmek adilce değildi.

"Söyle" Chanyeol Baekhyun'a konuşması için izin verdi. 

"Bilirsin biz öpüştük ve yani biz...şimdi....sadece..." Baekhyun yerinde kıvranırken Chanyeol onun sözünü devraldı. 

"Sevgilim olur musun?" O kadar hızlı konuşmuştu ki bir ara Baekhyun'un anlamadığını zannetmişti fakat kısa olan gayet de net bir şekilde duymutşu. Kalbi hızla çarpmaya başladığında beyni koca bir 'HAYIR' cevabını haykırıyordu. O hala Daehyun'u seviyordu değil mi? Kendisini aldatan Daehyun'u, artık bu dünyada olmayan Daehyun'u. Baekhyun kalbini dinlemenin bu sefer daha akıllıca olacağının farkındaydı. 

Gözlerini yerden kaldırdı ve kendisine parlak gözlerle bakan Chanyeol'a kenetledi. Derin bir nefes aldı ve cevap verdi.

"Evet" Basit olsa da Baekhyun için kendi içinde verdiği bir savaş sonucu çıkan bir kelimeydi ve Chanyeol da bunun gayet farkındaydı. Uzun kollarını hızlıca Baekhyun'a dolarken Baekhyun başını geniş omza yasladı. Devin hızlı kalp atışları kulağına kadar geliyordu ve bu Baekhyun'un gülümsemesine neden oluyordu. 

Sadece, bilirsiniz ya o mutluluk hissini, özgür hissediyordu aynı zamanda. Sanki sonunda kalbini serbest bırakmışlar gibi. Chanyeol yavaşça ellerini Baekhyun'un kalçalarına indirdiğinde Baekhyun sertçe onun kafasına vurdu ve kaşlarını çattı. 

"Git bana mısır patlat! Film izleyelim" Baekhyun televizyonun karşısına doğru giderken söyledi ve hala kalçalarını izlemeye devam eden Chanyeol itaat edip pek de tanıdık olmayan mutfağa ilerlemeye başladı. 

"Mısır en sağdaki dolapta" Baekhyun yüzündeki koca gülümseme ile koltuğa oturduğunda bağırdı. 

******

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now