►Plan M: Onu Tahrik Et (M)◄

14.2K 830 187
                                    

Y/N: 1 Mayıs olmadan bölüm atan yazarınız *alkışlar* bir anda boş vakit buldum ve yazmalıyım deyip bölüm yazdım. Bundan sonraki bölüm final ve dediğim gibi 2 özel bölüm var. Finali daha yazmadım fakat özel bölümler hazır ve ondan sonra size yeni BaekYeol ficini paylaşacağım *yehet* Yeni fici 3.sınavlar bitmeden önce paylaşmam ama. Tanıtımını paylaşırım fakat başlamam. Neyse uzattım, siz okuyun.

"Hunnie onlara şaka yapmayacaksın değil mi?" Luhan birbirine kenetlenmiş parmaklarına bakıp gülümsedikten sonra sordu. Baekhyun ve Chanyeol'la çifte randevuya çıkmak Sehun'un fikri olduğundan biraz şüphelendiğini itiraf etmesi gerekirdi. 

"Bebeğim sadece Chanyeol'a romantik birinin nasıl olacağını göstereceğim" Sehun gururlu bir gülümseme sunup söyledi.

"Kimi örnek göstererek?" Luhan kaşlarını kaldırarak sorduğunda Sehun dil çıkardı. 

"Kendimi" 

"Tabi 'romantik' olan sen mükemmel bir örneksin" Luhan gözlerini devirdikten sonra yanlarına neredeyse koşarak gelen Baekhyun'a gülümsedi. Arkasından Chanyeol'u da çekiştiriyordu. 

"Lulu" Baekhyun gülümseyerek kollarını açtı ve Luhan'a sıkıca sarıldı fakat Sehun ve Chanyeol sayesinde sarılmaları 10 saniyeden uzun sürememişti. Chanyeol korumacı bir tavırla Baekhyun'u kendi bedeninin yanına çekti ve kollarını kısa olanın beline sardı. Onun aksine Sehun sadece Luhan'ı sertçe geri çekmiş ve elini kavramıştı. 

Luhan kaşlarını kaldırarak Sehun'a döndü ve BaekYeol çiftini işaret etti. Sehun'un romantik olma yarışı asla Chanyeol'u yenebileceği bir konu değildi. Baekhyun sessizce Luhan'a ne olduğunu anlamaz bir şekilde bakan Sehun'a kıkırdarken Chanyeol'un ellerinin farklı yerlere gitmesiyle büyük ele sertçe vurdu. 

Chanyeol Baekhyun'a homurdandığında Luhan elini Sehun'dan kurtarıp ondan uzaklaştı. 

"Bugün ne yapacağız?" Baekhyun neşeyle sorduğunda Luhan omuz silkti. Bütün ayarlamaları aptal sevgilisinin yapmış olması gerekirdi.

"Ona sor" Sehun'u işaret ederek söyledi.

"Bowling?" 

****

Chanyeol dudaklarını ısırarak sevgilisinin kalçasına baktı. Baekhyun hevesle topu atmaya çalışırken uzun olanın hain planlarından habersizdi. Bugün, Chanyeol Baekhyun'a sahip olacaktı ve bunun için Luhan'dan küçük bir yardım istemişti.

Pekala bunu kendi yaparsa günün sonunda her ne kadar amacına ulaşsa da Baekhyun'dan dayak yiyeceğinin farkındaydı bu yüzden bu durumda en mükemmel kişi Luhan'dı. 

Top 9 lobut devirdiğinde Baekhyun ellerini çırparak Chanyeol'a koştu ve kollarını onun boynuna sardı. Chanyeol munzurca ellerini Baekhyun'un belinin alt taraflarına sararken kısa olanın dudaklarını hızlıca öptü. Baekhyun Sehun ve Luhan'ın bakışlarından dolayı kızarırken Chanyeol'un bugünkü sevgi patlamasına anlam vermeye çalışıyordu. 

Luhan ağır topu aldığında Sehun ona yardım etmek için ayaklandı fakat gerçekten de Luhan bugün pek havasında değil gibiydi. Sehun'u uzaklaştırdı. Açıkçası Luhan kıskanmıştı. 

Chanyeol gerçekten de Baekhyun'u seviyordu ve bunu görmemek için aptal olmak gerekirdi.Açık olmak gerekirse Luhan Sehun'un ona biraz ilgi göstermesini istiyordu. Yaptıkları tartışmalar her ne kadar sevimli olsada Luhan sevişmedikleri zamanlar sadece arkadaş gibi olduklarını düşünüyordu. 

Sehun onunla Luhan'a acıdığı için çıkıyor gibi hissettiriyordu. 

Luhan'ın attığı top kenara gidip boş geçtiğinde Luhan'ın suratı daha da asıldı fakat beklemediği bir şekilde Sehun hızla kalkıp Luhan'ı kucağına almıştı. Luhan ne olduğunu anlayamadan Sehun onu uzaklaştırırken Baekhyun ve Chanyeol şaşkınca arkalarından bakmakla yetinmişlerdi. 

Plan:404 Not FoundHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin