►Final: Umarım Senin Gibi Olmaz

11.3K 852 240
                                    

Y/N: TEOG bitti *alkışlar* sorunlar bitti *tekraralkış* ve artık fic zamanı. Final bölümünü de atıyorum . Ve OMG, You're Sasaeng hakkında demiştim zaten 3.sınavlar bitene kadar başlamayacağım. Ama 3.sınavlar bittikten sonra her gün bile bölüm atabilirim. Lütfen ona bolca ilgi gösterin *yeniçıkışyapmışkpopgruplarıgibihissettim*


"Umarım sana benzemez Chanyeol" Baekhyun iç çekerek söyledi.


"Hey! Ben onun babasıyım bana benzemeli" Baekhyun gözlerini devirdi ve Chanyeol'un kafasına sıkışmış olan tişörtü çekiştirdi.


"Sana benzemezse en azından akıllı olur"


"Sana benzemezse de en azından üstte olur" Baekhyun kaşlarını kaldırdı ve ellerini beline koydu.


"Emin ol istersem üstte de olurum Yeol. Bence şansını zorlama"


"Umarım sana benzer Baekiee" Chanyeol itaatkar bir Yoda olup söylediğinde Baekhyun gülümsedi ve aralarında yatan Chanhyun'un başına minik bir öpücük kondurdu.


Chanyeol da dudaklarını uzatıp öpücüğünü beklerken yumuşak dudaklar kendi dudaklarıyla birleşti.


Uzun süren bir öpüşme Chanhyun'un küçük elini Chanyeol'un suratına vurmasıyla sonlanmıştı. Chanhyun ağzını şapırdatarak Baekhyun'a döndüğünde Chanyeol kıkırdadı.


Uzun kolunu Chanhyun ve Baekhyun'u saracak şekilde ayarladıktan sonra gözlerini kapadı.


Chanhyun gerçekten de mükemmeldi. Onları mutlu eden ve sex yapmalarını engelleyen bir mükemmellik. Gerçekten, Chanyeol Sehun ve Luhan'ın acilen barışmasını istiyordu çünkü Chanhyun'u onlara bırakacak ve bütün günü Baekhyun'la sex yaparak geçirecekti.


Baekhyun'un sadece Chanyeol'u sinir etmek için Chanhyun'u bahane ettiği bir gerçekti. Hadi ama dudaklarını büküp sertleşmiş bir penisle kendine zavallıca bakan bir Chanyeol Baekhyun için kesinlikle büyük bir eğlenceydi.


Evet Baekhyun sadist olduğu gerçeğini söylüyordu. Sadece Chanyeol'a karşı.


"Chanyeol" Baekhyun kısık bir sesle konuştuğunda uykuya dalmak üzere olan Chanyeol homurdandı ve bir mırıltı çıkardı.


"Ben bir bebek daha istiyorum" Dudaklarını ısırarak Chanyeol'un vereceği tepkiden korkarak söylediğinde az önce uykuya hazır olan Chanyeol'un gözleri büyüdü ve Baekhyun'a baktı.


"Huh?"


"Ve açıkçası yaptığımız son 10 sekstir koruyucu ilaç almıyorum" Chanyeol Baekhyun'un suratındaki sırıtışı gördüğünde ağzının hayretle açılmasına engel olamamıştı.


Hadi ama! Daha yeni bütün gece süren ağlayışlar bitmişti.


*****


Sehun trafiğe bakarken dudaklarını ısırdı. Luhan bebeklerini bilerek düşürmek gibi salakça bir şey yapmazdı değil mi? Luhan'ı seviyordu, tüm kalbiyle ama bu ona karşı olan kırgınlığını yok etmiyordu. Luhan bir kere bile ondan özür dilememişti, aslında burada Sehun Luhan'ın kendisinden sıkıldığını düşünüyordu.

Plan:404 Not FoundHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin