►Plan H: Yeterli Miyim? (M)◄

12.8K 913 242
                                    

NOT:Bir sonraki bölüm full Baekyeol

"Bak sen beni kaldırabilecek biri değilsin" Sehun Luhan'ın her an ağlamaya hazır olduğunu gösteren yüzüne bakarak söyledi.

"Benim farklı zevklerim var" Luhan derin bir nefes aldı ve Sehun'a cevap verdi.

"Deneyelim ve uygun olup olmadığımı görelim" Sehun kısa olanın cesur hareketine gülümsemekle yetindi.

"Luhan sen daha bir bakirsin. Bir çok kişi fazla deneyimi olmasına rağmen benden kaçıyorlar" Sehun elini Luhan'ın omzuna koyarak söyledi.

"Sorun bakir olmam mı? Bakir olmamı istemiyor musun? Bu sorun halledilebilir" Luhan aceleyle cevap verdiğinde Sehun onu susturdu.

"Eğer denemek istiyorsan sana benden başkası dokunamaz" Sehun dişleri arasından sinirlendiğini belirten bir şekilde konuştuğunda Luhan çaresizce Sehun'a baktı.

"O zaman ne yapmamı istiyorsun? Senden hoşlanıyorum! Ama sen sana yaklaşmama bile izin vermiyorsun" Sehun ağlamaya başlayan Luhan'a baktı. Gözyaşları güzel gözlerinden akarken bile suratı mükemmel görünüyordu. Sehun onun kendi seks maceralarını kaldıramayacağına neredeyse emin sayılırdı.

Luhan fazla masumdu bütün bunlar için. İçine kalın bir vibratör girerken göğüs uçlarının sıkıştırılarak dikleştirilmeye çalışılması ona ağır gelebilirdi ama eğer o bu kadar istiyorsa Sehun ona gösterecekti. Zaten büyük ihtimalle Luhan onu bir daha görmek istemeyecek ve bütün bu aşk zırvalıklarından vazgeçecekti.

Derin bir nefes aldı ve elini Luhan'ın yumuşak yanağına getirdi. Akmaya devam eden yaşları silerken suratını ona yaklaştırdı ve dudaklarını minik dudaklara bastırdı. Kısa olanın üst dudağını kendinden beklenmeyecek bir naziklikte emerken eli onun kalçalarına ulaşmıştı.

Luhan içinde alevlenen mutluluk duygusuyla bacaklarını Sehun'un beline sardı ve onun kucağına çıktı. Kollarını Sehun'un boynuna dolayıp onu öperken gözyaşları sonunda durmuştu.

Sehun onu kucağından indirmeden yatak odasına taşırken Luhan ona iyice yapışmış başını onun boynuna yaslamıştı.

Luhan tanıdık odaya girdiklerinde tekrar Sehun'un dudaklarına yöneldi ama öpemeden Sehun geri çekilip dolabın kenarındaki bölmeye şifre girmişti. Luhan merakla girecekleri yeri beklerken Sehun içeri adım attı ve ışıkları yaktı.

Luhan kabul etmesi gerekirse burası korkutucuydu. Duvarda kelepçeler asılıydı ve birçok boyda vibratör masanın üstünde dizilmişti.

Kamçılar yan yana asılıyken etrafta fazla tahrik edici bir hava vardı. Sehun hala emin misin der gibi Luhan'a baktığında kısa olan Sehun'un boynuna yöneldi ve bir noktayı tespit edip orayı emdi. Sehun onun onayını aldığında odanın ortasındaki yatağa onu nazikçe bıraktı.

Luhan'ın kıyafetlerini teker teker çıkarırken onun ne kadar gergin olduğunu fark etmişti. Biliyordu ki Luhan buna dayanamazdı. Sehun'dan hoşlandığını söylemişti fakat daha önce bir çok kişi bunu tekrarlamıştı ve sonu yine başka insanların altıydı.

Luhan'ın çıplak bacaklarını kaldırdı ve iki yanda duran yüksekliklerin üzerine yerleştirdi. (Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama ayak koyma yeri gibi düşünün ) Luhan'ın deliği tüm güzelliğiyle Sehun'a göründüğünde kısa olanın yüzü domatesten daha kırmızı bir hal almıştı.

Sehun Luhan'ın ellerini yatağa kelepçeledikten sonra bacaklarının arasına geçti ve parmağını bakir deliğin etrafında gezdirdi.

"Nasıl hissediyorsun?" Masadan aldığı yağı Luhan'ın bütün vücuduna yayarken sordu.

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now