►Plan D: Arkadaşına 'Arkadaş' Bul◄

12.1K 1K 472
                                    

Chanyeol nazikçe gülümsedi ve Bayan Byun'a el salladı. Baekhyun her ne kadar ondan haz etmese de ailesine söylediği küçük yalan yüzünden onu belli aralıklarla eve getirmek zorunda kalıyordu. 

"Bahsettikleri çocuk kim?" Chanyeol dudaklarını bükerek söylediğinde Baekhyun alaylı bir şekilde güldü.

"Erkek arkadaşım falan değilsin, kıskanmadın herhalde" Chanyeol Baekhyun'u kolundan çekerek durdurdu. 

"Şu an olmayabilirim ama gelecekte olacağım Baek. Şimdi söyle o kim?" Baekhyun seslice yutkundu ve mırıldandı. 

"Arkadaşım. Uzun süredir yalnız ve ona bir erkek arkadaş bulmamı istedi." Kısık sesle mırıldandığında Chanyeol onun kendine itaat etmesine gülümsedi. Aklında bir D planı şekillenirken Baekhyun'a döndü ve sırıttı. 

"Ona bir sevgili bulmama ne dersin?" 

"Eğer senin gibiyse hayır" Baekhyun umursamazca söyledi.

"Benden çok farklı" Eğer Baekhyun Chanyeol'u gerçekten tanımak isteseydi onun ne kadar iyi biri olduğunu görürdü. Ve bu koşullarda Sehun kesinlikle daha kötü kalırdı. 

 "Pekala o zaman. Onu kafeye getir. Luhan yarın benimle buluşmaya gelecek. Birbirlerinden hoşlanırlarsa iyi olur" Chanyeol kocaman gülümsemesiye kafasını salladı. Her ne şekilde olursa olsun Baekhyun'la yakın olma ihtimalleri onu mutlu ediyordu. 

Chanyeol kolunu Baekhyun'un omzuna attı ve onu kendine yaklaştırdı. Baekhyun ne olduğunu anlamayarak kötü bakışlarını Chanyeol'a odakladığında uzun olanın sert bir şekilde yanlarından geçen adama baktığını görmüştü.

"Ne yaptığını sanıyorsun?" Baekhyun huysuzca Chanyeol'un elini itekledi ama Chanyeol tekrar eliyle onu sardı ve yürümeye devam etti.

"Ettafta sana bakan insanlar olmadığında elimi çekeceğim" Baekhyun gözlerini devirdi. Chanyeol ve Daehyun çok farklılardı. Daehyun umursamazdı. Baekhyun'a bakanları ya da ona çıkma teklif edenleri. Baekhyun nedenini sorduğunda ise Daehyun zaten benimsin diyerek kısa keserdi. Chanyeol'un davranışları onun aksi olmasına rağmen Baekhyun'un hoşuna gidiyordu. Evet, ufacık bir yönünden hoşlanmış olabilirdi. 

Daehyun da kendisinden uzundu fakat Chanyeol kadar değil bu yüzden garip bir şekilde Chanyeol'un yanındayken kendini güvende hissediyordu. Uzun kollar kendini son zamanlarda fazlasıyla sarmıştı ve Baekhyun her seferinde kalbinde asla kabullenmeyeceği kıpırtılar hissetmişti. 

"Şunu yapmayı keser misin? Beni utandırıyorsun" Baekhyun Chanyeol'dan uzaklaşmaya çalışırken söyledi.Uzun olanın bu şekilde davranmasından utanmıyordu sadece vücudunun ve kalbinin garip hareketlerine beyniyle meydan okuyordu. 

"Açıkçası yanaklarının kızarmasını görmek isterim bu yüzden" Chanyeol neşeyle söyledi ve elini omzundan beline indirdi.

"Daha da yakın olmalıyız" Baekhyun gerçekten de kızarırken Chanyeol zaferle gülümsedi.

"Beni kafeye götür aptal dev" Chanyeol gülümseyerek kafasını salladı ve arabasının kilidini açtı. 

*****

Sehun deri ceketini düzeltti ve saçını son kez kontrol etti. 

"O masum çocuğun arkadaşı da masum olacaktır" Sehun bıkkınca söyledi. Eğer Chanyeol istemeseydi onun becereceği daha çok kız vardı. 

"Dostum! Şu fantazilerinden kurtul ve ciddi bir ilişkiye başla" Chanyeol arabasına binerken söyledi. Sehun basitçe omuz silkip kendi arabasına binmişti. Basit insanları sevmiyordu. Sehun ne isterse onu yapıyorlardı ve oyuncaklardan farkları yoktu ama bunların hiçbiri Sehun'un zevkinden vazgeçmesine neden olmuyordu. 

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now