►Tanıştığımıza Sevindim Bebeğim

10.3K 783 250
                                    

Y/N: Ağlayın diye HunHan'ı bir sonraki bölüme bıraktım. Ve de geç geldiği için üzgünüm ama malum TEOG 3 gün sonra ve ben de yazacak vakit bulamamıştım. Umarım bölümü seversiniz. Tamamen mobilden yazıldığı için yazım hataları olabilir ~

"HA?" Chanyeol yüksek sesle bağırdı ve donmuş surat ifadesi ile gayet rahat bir şekilde yemegini yiyen Baekhyun'a döndü.

"Doğuruyorsun, Tanrım!"

"Sakin olur musun Chanyeol, sadece doğuruyor- DOĞURUYORUM! CHANYEOL! DOĞURUYORUM!" Baekhyun panikle ayağa kalktığında üstündeki tabağın yere düşüp kırılmasıyla daha da paniklemişti.

Chanyeol Baekhyun'un kırık camlara basmaması için onu kucağına alırken anahtarını da cebine atıp hızlıca arabaya koşmaya başlamıştı.

"Hey hey dur!" Baekhyun büyük bir telaşla arabayı kullanan Chanyeol'a seslendi.

"Ne oldu bebegim?" Chanyeol aniden fren yapıp Baekhyun'a dönerken sordu.

"Hastane yolundaki pastaneden kek alsak?" Chanyeol şaşkınca sevgilisinin oburluğuna bakıp tekrar arabayı çalıştırırken umursanmayan puppy homurdanıyordu.

"Tamam çabuk ol! ÇABUK!!" Bir kaç dakika sonra açlıktan sızlanan Baekhyun kasılmalar yüzünden sızlanmaya başlamıştı. Elini koca karnının üstüne koyup hızlıca nefes alıp verirken Chanyeol da bilinçsiz bir şekilde terliyor ve hızla nefes alıyordu.

*****

"Nefes al, pekala şimdi de ver" Doktor Baekhyun'a talimat verirken Baekhyun tek eliyle Chanyeol'un elini tutuyor diğeriyleyse hemşirenin az önce aldığı pastayı ağzına tıkıştırıyordu.

"Baekhyun ne zaman yemeği keseceksin bebeğim?" Chanyeol doktor ve hemşirelerin bakışlarından utanarak sordu.

"Git, pislik! Beni sevmiyorsun sen. Şişmanladım diye değil mi? Oğlum doğsun taş gibi olacağım ve seni peşimden koşturacağım" Baekhyun can yakıcı kasılmalara rağmen inatla konuşurken Chanyeol sadece gülümsemekle yetindi.

"Pekala artık sezeryanla bebeğin dünyaya gelme vakti." Doktor gülümseyerek söylediğinde Baekhyun'un elleri karnına gitti ve dolu gözlerle Chanyeol'a döndü.

"Seni seviyorum" Chanyeol Baekhyun'un dudaklarına minik bir öpücük bıraktığında hemşireler onların tatlılığı karşısında sadece sahip olamadıkları yüzünden iç çekmişlerdi.

Chanyeol Baekhyun içerideyken sadece yaşadıklarını düşünüyordu. Aniden bir puppy'ye aşık olmuş ve ardından ise uzun ve yorucu bir hamilelik dönemini Baekhyun kadar zorlu bir şekilde atlatmıştı.

Flashback

"Baek burada ne işin var? Sana yorulmamanı söyledim" Chanyeol odasına büyük bir yaygara çıkartarak giren Baekhyun'a sordu.

"Sadece seni özledim" Baekhyun hafif şişmiş karnıyla Chanyeol'un kucağına oturdu ve bacaklarını iki yandan sarkıttı.

"Yani buraya gelmenin Ally'yle alakası yok?" Chanyeol sorduğunda Baekhyun kaşlarını çattı.

"Ally? Ally-shi değil Ally. Pekala güzel" Baekhyun söylenirken Chanyeol kıkırdadı.

"Bana bak Baekie. Sence de abartmıyor musun?" Baekhyun omuz silkti.

"Ne olursa olsun ben haklıyım Chanyeol"

"Doğru, kadınlar her zaman haklıdır" Baekhyun sinirli olduğunu göstermeye çalışarak kaşlarını çattı.

"Eğer şimdi bana köfteli dondurma getirmezsen önce bağırarak ağlar evdeyse seni sikerim Park Chanyeol" Chanyeol gelen büyük tehdit yüzünden hızla telefona sarıldı.

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now