►Hamile Baekhyun & Zavallı Chanyeol◄

10.7K 759 178
                                    

Y/N: Eğer isterseniz bir kaç bölüm hamile Baekhyun ve zavallı Chanyeol yazabilirim ve finali böyle yaparız. Bu konuda fikirlerinizi belirtin lütfen ~

Gerçekten de Chanyeol Baekhyun'un hamileliğini bilmezken daha rahat olduğunu fark etmişti, Baekhyun Chanyeol'a belli etmemek için bir çok şeyi yapıyordu fakat şimdi Chanyeol hem sevişilmeyen hem de iş yapan taraf olmuştu.

Pekala, Chanyeol için gülümseyen bir Baekhyun görmek yeterdi ama yine de bütün bunlar bazen Chanyeol'da kafasını bir yerlere vurma isteği uyandırıyordu.

"Onu, evet onu da ve tabi ki de o da var" Baekhyun görevliye eşyaları işaret ederken Chanyeol gözlerini devirdi.

"Bebeğim henüz bu kadar şey almaya ihtiyacımız yok" Anında Baekhyun'un gözleri dolarken kafasını eğdi.

"Beni sevmiyorsun değil mi? Bebeğimizin de doğmasını istemiyorsun! Ama o Ally sürtüğü isteseydi alırdın" Baekhyun ağlamaya başladığında Chanyeol panikle onu kendine çekti ve hızlıca saçlarına öpücükler kondurmaya başladı.

Baekhyun'u en hızlı rahatlatma yöntemi buydu.

"Ahh Baek, sana Ally ile sadece iş arkadaşı olduğumuzu söyledim. Bebeğim o şirket için önemli biri onu kovamam" Baekhyun ağlamayı kesip sızlanırken - her zaman yaptığı gibi - Chanyeol'a muhteşem aegyosunu sergiledi.

"Ah hayır başarmayacaksın! Hem ben kovmak istesem bile ailem bunu onaylamaz" Baekhyun somurttuğunda Chanyeol gülümsedi ve Baekhyun'un elini kavradı.

"Hepsini alıyoruz ve başka istediğin varsa onları da söyle tamam mı? Sen benim her şeyimsin ve gerekirse bütün paramı veririm senin için" Baekhyun gözleri kısılana kadar gülümsedi ve kollarını Chanyeol'un boynuna sardı.

Kim Chanyeol'un bu kadar romantik biri olabileceğini düşünürdü ki?

"Sehun'la konuştun mu?" Baekhyun arabaya bindiklerinde sordu.

"En son Luhan'a kızgındı ama sonra onunla konuşmadım. Mutlaka barışmışlardır" Chanyeol parmaklarıyla oynayan Baekhyun'a baktı.

"Bir sorun mu var?"

"Ş-şey eğer ben de bir süreliğine Japonya'ya gitseydim sen de benden ayrılır mıydın?" Baekhyun titreyen sesiyle sordu.

"Asla" Chanyeol'un kesin cevabı Baekhyun'u rahatlatmıştı.

"Ayrıca bu konuda ne Luhan ne de Sehun haklıydı. Luhan bunu önceden Sehun'a söyleyebilirdi ve böylece Sehun da onunla gelir ya da farklı planlar yapabilirlerdi ama..."

"Ama Luhan bunu yapmadı" Baekhyun Chanyeol'u tamamladı. O ikisi için gerçekten üzülüyorlardı. Kendi ilişkilerinin en mutlu zamanlarını yaşarlarken tam tersine Luhan ve Sehun uzun bir zamandır ayrılardı.

Her şey Luhan'ın iş için Çin'e gitmesi yüzündendi. Önceden haberi olmasına rağmen Sehun'a sadece bir gün öncesinden söylemiş ve Sehun'un itirazlarını görmezden gelmişti. Sonuç ise uçak kalkmadan önce havaalanına gelmeyen ve kendisini uğurlamayan bir Sehun'du.

Luhan başta kesinlikle Sehun'un aptalca bir şey yaptığını savunmuştu ama sonra Baekhyun'dan Sehun'un ne kadar kötü hissettiğini dinlediğinde gerçekten de kendini dövmek istemişti.

"Sence Luhan nasıldır?" Chanyeol Baekhyun'un bir şeyleri bildiğini anlamıştı.

"Bebeğim dökül hadi" Chanyeol arabayı kenara çekip ciddiyetle Baekhyun'a döndü.

"Neden bahsediyor- ahh peki Luhan hamile" Baekhyun hızlıca söylediğinde Chanyeol'un gözleri büyüdü. Pekala, yanlış duymamıştı değil mi?

Plan:404 Not FoundWhere stories live. Discover now