The End

310 22 16
                                    

' Da vas ne zbuni ovaj dio. Ovdje će biti jedan dio poslje 10 godina od početka te još jedan dio 30 kodina od početka ili vam 20 godina od prvog dijela ovog nastavka. Ispričavam se radi grešaka ali pišem preko mobitela. I skroz dolje na kraji vam objasnim šta je s likovima.'

ČITAJ TE NOVU PRIČU JER SAD NJU KREĆEM OBJAVLJIVATI.

31.Dio

' Uvijek sam znao da je ona prava. Uvijek sam mogao prepoznat njen osmijeh i njene oči u moru ljudi. Znao sam da je ona moja srodna duša.' Ashton Irwin.

'Borisa Irwin obečaješ li pred Bogom,sudcem i ostalim ljudima da ćeš samo istinu govoriti. ' Upita me žena ispred mene dok klimam glavom,makne bibliju ispod moje ruke te se skloni da Michaelov odvijetnik može doći.

'Borisa Irwin, možeš li reći šta se toćno desilo prije 10 godina.' Kaže dok drži ruke na leđima. i Gleda me. Pogled prebacim prema Michaelu koji gleda u svoje naranđasto odijelo.

'Naravno.' Kažem te pogledam u sudca koji klimne glavom u znaku da krenem.

' Taj dan smo imali dan druženja. Svi smo bili osim Zayna i Michaela u kući. Ujutro smo se svi zezali. Nakon nekog vremena,nešto sitno poslje podneva smo išli ručati. Oni i dalje nisu dolazili,zvali smo ih ali nisu se javljali. Poslje smo otišli odmarati. Ja sam s svojim mužem bila u sobi. Nakon nekog vreman su Luke i Antea ušli u sobi da nas pitaju da li smo mi vidili ikakve aute koji kruže. U boravku je neko razbio staklo te smo mi dotrčali dole di cu već bili moj brat te Harry i Calum. Poslje minutu smo bili napudnuti. Sakrili smo se na tavan zbog naređenja od zaštitara. Poslje su ubacili dimnu bombu sve se zacrnilo. Probudila sam se u podrumu zavezana,došlo je 6 nauružanih maskiranih dečkiju koji su nam dali noževe da se odvežemo ali su Calum i Ash ih napali.' Kažem sve polagano dok me svi promatraju. Te me advokat John prekine.

'Znači Ashton i Calum su ih napali? Kaže s polu osmijehom na licu,ali umjesto da odgovorim čujem svog odvijetnika kako se dere 'Prigovor.'

'Zašto prigovor gosp. Austin?' Kaže sudac dok ga strogo gleda.

'To nema veze zbog čega smo ovdije,a i to je bila samobrana.' kaže što više strožije da ispade samopouzdan.

'Istina,molim vam godp. John prijeđite na stvar više.'

'Nakon tog dana kad su se svi oporavili ,vi ste se preselili u London.?' Upita a ja kažem odlučno ' Da'. Nasmije se te pogleda. 'Nakon tri godine vi i Ashton ste se oženili jer ste zatrudnili.? Ponovo dam potvrdni odgovor. 'I nakon 4 godine braka vi ste se posvađali jer je gosp. Ashton mislio da ga varate s anonimnom osobom koji ste se dopisivali preko interneta? ' Upita dok sada primješta težinu s jedne noge na druge.

'Tako je.' Kažem 'Ali kakve to veze ime? Upitam zbunjeno iako znam da ima jako velike.

'Oh gosp. Irwin ima i te kako ima. To je bio Michael s kojim ste bili u kontkatu. Jedan dan je došo u London i dogovili ste se da će te se naći jer vam nešto mora reći. Vaš muž je bi prgledao poruke i znao je šta Michael sprema. Pošto je bila oluja vi ste pozvali Michaela u kuću.' Nakon šta je on došo pojavio se vaš muž koji je izazvo svađu. Nakon svađe oboje su posegnuli za pištoljima. I Michael je prvi zapucao te je tako vaš muž završio u komi. Zar nije istina?' Kaže s ponosnim osmijehom.

'Istina je.'

'Suđenje je gotovo,komisija će sada odlučiti a vi imate sat vremana slobodnog.' Lupi čekićem te se digne i ode u prostorju za sudce.

-----

'Kako je prošlo?' Čujem poznati hrpavi glas iza sebe. Spustim čašu u sudoper te se okrenem prema čupavom stvorenju Harryu koji je lagano krenuo dobivati bore ali i dalje je imao onaj svoj šarmerski osmijeh. I kovrče i svoj čudan stil.

Black loveOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz