Don't trust

873 49 2
                                    

2.Dio

'Vjeruj samo sebi,ili ćeš izaći povrijeđena'

'Shvati ovo ozbiljno,ne želim propas odmah na početku!'Strožim tonom je  govorio Mark,dok je po ruci vrtio svoj  zlatni Rolex sat.

'Mark!Ne mogu to radit,ni ja ni ostali dečki!'Izdero se Ashton,pokazujuči na svakog od nas.

'Toliko si nesposoban da   je držiš na oku?To je samo što te tražim,natjeraj je da se zeljubi u tebe,il bilo koga od dečkiju a onda učini ono što  je Tatiana željela!Ne možeš biti takav mangup Ashton.Nije ti prvi put'S promlikom osmjehom je reko,na što je Ashton krenuo prema njemu al su ga Luke i Calum primili za ruku.

'Ima 15 godina,cijeli život je pred njom,zašto?'Oglasio sam se i probio neugodnu tišinu između dečkiju.Dobio sam promukli gromoglasni smjeh,okrenuo se na svojim kožnim cipelama za posao i lagano je krenuo prema izlazu,hodajuči lagano i elgantno.Popravio je svoj Hugo Boss odjelo te progovrio,prije nego što je došo do izlaza.

'Tebe se to nebi trebalo ticat Michael,samo obavite svoj posao.A i  tinejdžerku su naj nevinije uvijek'.Reko  je svojim provikacijiskim glasom,te otvorio željezna crna vrata i izašao.Na trenutak je ušlo sunce i osljepilo me na  par sekundi,dok se nije čuo  trasak vrata.Gledao sam još uvijek u tom pravcu,kad sam čuo 'Pusti me'. pogledao sam prema dečkima.Ashton se zavalio u fotelju i pogledo u stari strop.Njega je to najviše diralo,nikad nije htio ni uč u to.

'I ja sam slušao budale.'Udahnuo je,na što smo ga svi pogledali s dignutom obrvom.'Mogo sam ostat u Australiji i biti normalan dečko,.,koji bi izlazio po klubovima,imo curu,igro nogomet.Ali ne ja sam vas morao poslušati,i ono vaše 'Ajde  Ashton,postat ce mo popularni.'Čoviječe di mi je bila pamet,proklet bio taj dan.'Reko je te lupio šakom u zid iznad glave što je pruzokovalo lomljenje zida.

Spustili smo svi glavu,jer znali smo da je bio u pravu,da nije bilo naše želje da postanemo kao Green day i ti bendovi još bi bili normalni dečki,s normalnim životom,ali ipak nismo.Makar nam je to donjelo milijuen cura,i život kao nekakvi kraljevi,donjelo nam je crninu u život.Čuo sam kako Luke udahuje i sjeda na pod.Usna mu je trepetala a onda ju je zagrlio,htio je nešto reči u obranu ali nije znao šta.Pogledo sam u Caluma koji je diso duboko.

'Možda ovo i nije tako loše.'Reko sam,na što me svi pogledali.'Ovo je zadnji posao,Tatiana ide u drugu državu,a mi če mo dobiti  natrak stari život,samo s više cura,i svojim ostvarenim snovima.'Pokušao sam se osmjehnuti,ali osmjeha nije bilo.

Luke je poskočio te je progovrio.'Zar ti misliš da če mo mi  moći normalno živjet nakon ovog?Michael,uništili smo  milijune  života,samo da mi uspili u svom,ti možda možeš živit s svojim grijehom al ja ne mogu s svojim.Čoviječe,osječam se ko vrag.Da uđem u crkvu srušila bi se na mene.'Gledajuči  s plavim očima u mene je govorio.

Udahnuo sam,te mislio nešto reč kada sam čuo lakano otvaranje vrata.Okrenuo sam skup s dečkima glavu te vidio  nisku,bucmastu figuru.Lagano je doalzila do nas.Bo.Imala je  ispeglanu crvenu kosu,crnu majcu,roze hlace i vansice.Pogledala je u nas te se namrštila.

'Mogu ja doči poslje,ako treba'Rekla je dok je promatrala naša namrgođena lica.Čuo sam tiho 'Ashton ona je tvoja,ti je trebas dobit'na šta sam udahnuo.

'Ne netreba,samo smo smišljali novu pijesmu,pa smo zato naživcirani.'Reko sam na šta sam se osmjehnuo,osmijeh mi je ličio na kiseli kupus.

'Imate za  2 sata interviju,pa sam pripremila šta da obučete.'Rekla je pogledavajuči u mene.

'Odi u grijat peglu,i pripremit češljeve,da nam napraviš frizure,a mi se idemo obuč.'Hodajuči prema garderobi sam govorio na što je ona klimnula glavom.

Black loveWhere stories live. Discover now