Sex baby,sex.

515 23 3
                                    

23.Dio

' A ona? U njoj sam mogao nači i anđela i vraga.'

Lagane zrake sunca mi padaju na lice,dok glavu zabijam dublje u nečije rame. Čujem mumljanje koje prizvodi ta osoba te stetanje ruke koja je bila na mom struku.Ponovo tišna. Iako sam još umorna  onaj svijet snova me ne želi natrak. Iako mi godi ove sunčeve zrake koje nisam vidila več dosta vremena opet sam ljuta na njih radi buđenja. Lagano otvaram oči te trepčem par  trenutaka da mi se vid izoštri. Osmijeh mi pobijegne na lice kada vidim čupavu glavu zabijenu u jastuku i duge trepavice koje nevino miluju obraze. Zagrizem usnicu sudržavajuči glasan smijeh kada vidim tragove ružičastog ruža po obrazima  i vratu od Ashtona. Prebacim pogled na sat koji je pokazivao 12:45. U malom dijelu ogromnog ogledala pogledam svoj odraze,te istom sekudnom  raširim  usta u čudu i prođem rukom kroz kosu. Pazeči da  se puno ne mrdam tako da njega nebi probudila. Moj pokušaj da smirim ovo gnijezdo na glavi je  uspio,sada je bila samo blago na eliktrizirana. Vratila sam glavu na jastuk dok sam rukama opipavala po ormariču.Aha! Evo ga! Uzela sam maramicu koja je bila na stolu te sam obrisala razmazani ruž i maskaru. Prebacila sam svoj pogled na Ashtona koji je još uvijek mirno spavao. Nasmijla sam se kada sam se sijetila jučernjašnjeg događaja. Iako mi je pamčenje imalo  nekoliko rupa znam da  smo završili u sobi dok smo kidali odiječu,ali to je sve prestalo kada sam vidila njegove modrice i pitala ga 'Ashton,otkuda ti ovo?Šta je ovo?' Tada je samo hladno se odmako te se krenuo kretati prema kupaonici,dok je reko 'Odi spavat Bo.' Znatiželja je ponovo proradila u meni te sam odmakla onaj pokrivač koji mu je bio do struka. Sunce je sada objasjalo njegovo tijelo dok sam ja lagano  dirala te plave krugove. Osijetila sam kako se trza te sam pogled prebacila ponovo na njegovu facu da vidim da li je budan. Vratila sam se modricama  dok sam sada  još lakše prolazila po njima. Bile su ogromne i vjerovatno bolne.

'Nemoj Bo,molim te.' Primivši moju ruku u svoju i pomičući  je s modrica je reko.

'Jutro macane' Rekla sam dok sam se naslanjala na bok i sada gledala u njegove zelenkaste oči. Nije mi bilo da svađe zato sam prestala.

Prošo je rukom po vratu te je još više razmazao onaj ruž koji sam mu ja ostavila jučer navečer. Sada nisam stigla zagristi svoju usnicu te je gromoglasni  smijeh izašao iz moja usta.

'Šta je smiješno?' Upitao je dok  se sada on podbočivao. Odmahnula sam glavom dok sam grizla unutrašnjost  obraza.

U roku sekunde moja polugola leđa su dirala madrac dok sam bila zarobljena s njegovim nogama oko struka  te rukama kod moje glave.

'Sigurno?' Upitao je? Dok je ostavljao kratki poljubac na mojim usnicama.

'Sto posto.Alkohol još radi.' Jedva prozborevši sam rekla dok je on ljubio moj vrat.

'Zašto ti ne vjerujem.' Grickajuči moj vrat je upitao. 'Zašto mislim da pak ima nešto  šta te nasmijava.Vidim da grizeš usnicu.' Govorio je dok je svoje usne imao par centirmetra od moji  a svoje oči je držao na mojima.

Umjesto da kažem još neku malu laž dobila sam njegov jezik u svojim ustima, prvih par sekunda sam bila zbunjena,al shvativši šta se dešava uzvratila sam mu poljubac. Provukla sam svoju ruku kroz njegovu čupavu kosu na šta sam dobila njegov jecaj a poljubac je postao stranstvaniji.Svoj doljnji dio je više pritiskao uz moj. Pošto smo bili samo u doljnjem vešu mogla sam osijetiti da ona njegova erekcija nije bio samo jutarnji grč nego i želja za mnom.Mojim tijelom.

'Želim te' Rekla sam tiho,jedva čujno.

'Uzmime.' Reko je kratko dok mu je osmijeh titrao na usnicama.

Vratila sam svoje usnice na njegove dok sam jednu ruku držala na  njegovom vratu a drugu u kosi. Poljubac je bio pun žudnje,koji je samo  par puta prekinulo nečije jecanje  ili grickanje usnica. Osijetila sam njegove prste koji su mi otkopčavali i skidali grudnjak. Makla sam ruke iz njegove kose i s vrata tako da  bi mi skinuo grudnjak.Oči su me bile   pune nekog sjaja.

Black loveWhere stories live. Discover now