Gosp. M

284 21 2
                                    

'Mala obavijest:Napisala sam uvod nove priče koja bi trebala uskoro  krenuti s postavljanjem nastavka. Tako da molim vas pročitajte i votajte. Jer ima još 10ak nastavka do kraja ove,pa da se uputite u nove vode. O lukeu je samo da se zna.

28.Dio

'Voljela bi da sam droga,a me voliš kao boga,da me ubrizgaš u vene i umreš radi  mene'

'Sada preokreni' objašnjavala sam Calumu koji je pokušavao ispeći palačinke za ostale. Na moje upozorenja ili vam uputu je brzo preokrenuo i nasmijao se. 'Bravo,bravo.' Pohvalila sam ga i smijala se skupa s njim,izbeljio mi se dok je miješao ostatak smijese. Prebacila sam pogled na sat dok sam se okretala na barskoj stolici.

'Ti mene baš ne voliš slušati ili?' Začula sam Calumov glas te sam se brzo umirila na stolici.

'Još uvijek sam dijete,imam 16 tek.' Slegnula sam ramenima dok sam pokušala sudržat svoj smijeh,on je samo preokrenuo očima i ugasio šporet.

'Pitao sam te da li misliš ići sutra s nama u klub,nedaleko je odovuda.'  Sjedajuči na stolicu preko puta mene je upitao,klimnula sam glavom dok sam promatrala po kuhinji. 'I  kad ostali dolaze? Mislim znam da je Ashtonu sobi,ali kada će ostali doći?' Ponovo je upitao dok je sada on kao i ja vrtio se na stolicama.

'Ne znam,možeš ih nazvati da im javiš da dođu a ja ću otići probuditi Ashtona ili će spavati do sutra,preksutra.' Iskačući s stolice koja se i dalje vrtila sam rekla. Umjesto odgovora sam dobila njegov gormoglasni smijeh jer sam se spotaknula za tepih i skoro pala,al stup mi je spasio zube i nos i naočale. 'Shvatiti ću ovo kao 'Da' 'Dobacila sam dok sam izlazila iz kuhinje i krečući se odmah po stepenicam koje su između zida od kuhinje i wc. Kuća ima 4 kata,na prvom su katu  kupaonica,i 4 sobe za posjetitelje,na drugom katu su sobe od Ante,mene,Zaca,Zayna,na 3 su od dečkiju ,a na 4 je studio koji je povezan s tavanom di je muški prostor.Doslovno smršaviš 20 kila dok dođeš do sobe.

'Jesi budan?' Kucajući i ulazeči odmah u sobu sam tiho upitala ali odgovora nije bilo. Lagano sam zatvorila vrata i pogled sam ''bacila'' na krevet di je ležao raščupani i polu pokriveni Ashton,zagrizla sam su usnicu dok sam lagano hodala do njega.

' Ashton' Lagano sam  kovorila dok sam mrdala ga rukama,ali uspijeha nije bilo. Prebacila sam svoje noge preko njega dok sam mu sijedala na trbuh,u roku sekunde sam osijetila njegove ruke oko sebe i njegov pogled na mom licu.

'Jutro paradajzu.' Hrpavaim jutarnjim glasom je reko na šta mi je srce krenulo još više tuči.

'Nije baš jutro, pol 3 je.' Ljubeči ga na blic u usnice sam promrmljala,ali se ubrzo taj bllic produžio u jedan duži poljubac,koji je trajao sve dok se on nije namjestio u sjedeči položaj.

'Poželio sam se tvojih dodira,i tvog tijela na meni.' I dalje držeći moje kukove je govorio dok je svoje čelo stavljao na moje. Taman sam htijela reči kao je to slatko i ja,ali sam ipak završila namrgođena al s osmijehom na licu kad je reko 'Ali više sam se zaželio kad si ti ispod mene a ja na tebi  i u tebi.'

Samo sam ga poljubila,lagano,al u sekundi je taj lagani poljubac završio s jecajima i mojim rukama u njegovoj kosi dok su njegove na unutrašnjoj strani butina a moje dupe na njegovom spolovilu.

'Želim te,sada' Reko je dok mi je skidao njegovu majcu od AC/DC. Nasmijala sam se i maknula ruke s njegovog vrata da je može skinuti. Dok je prstima od vrata do stražnjice lagano proalzio prstima ja sam svoju glavu naslonila na njega i ostavljala sitne ljubavne poljupce na čeljusti pa do vrata.

Otkopčavajuči moj grudnjak ja sam svoje zube zabila u njegovu kožu cuclajuči na šta je zastenjo.Maknuo je ruku s mog  grudnjaka dok me je malo odgurivao,ali još više je zastenjao jer je isplao trljanje,nasmijala sam se. Skinula sam grudnjak te ostala se s njega.U roku sekunde našla sam se ispod njege dok je skidao moju trenirku. Bacio je na pod te se poljubcima od koljena vračao prema usnicama,svaki komadić kože je bio  spržen njegovim poljubcima.Par puta je  ugrizo i pocuclo kožu na unutrašnjoj strani butina. Dok je ljubio,lizo moj pupak spaljivajuči ga ,ruke su mu bile na mojim grudima koje su stiskale te s prstima stiskao bradavicu  šta je kod mene izazvala  otežano disanje te da iskrivim leđa. Sada je opet krenuo s poljubcima prema gore,moje ruke su bila ne njegovim leđima dok je moja bradavica u njegovim ustima. Stenjanje je probilo tišinu u sobi. Povukla sam ga sa kosu tako da se uspravi,skinula sam mu bokserice,te brzo stisnula več dobro nategnutog prijateljia. Stavio je jedan prst u usta te s njim ubrzo pomaknuo u stranu moje gačice.Ubrzo sam osijetila malu bol. Ali ta bol je prestala nakon sekundu jer je odmah izvadio prst iz gača.

'Bo?Zašto mi je prst  crven?Pobvrijedio sam te?' Upitao mi je pokazivajuči svoj prst s crvenom bojom,mislim da su mi u sekundi obrazi postali iste boje ako i taj njegov prst.

Skočila sam se kreveta dok sam navlačila njegovu majcu 'Ne,samo,objanim ti sve kasnije,a ti riješi taj problem.' Pokazaivajući na njegov penis sam rekla dok sam trčala iz sobe te stepenicama ulečuči u moju sobu.

Uletila sam odmah u kupaonicu dok sam kao neka životinja skidala ostatak robe,ušla sam u kadu puštajuči vodu,dok je mlaka voda curila po meni naslonila sam se na hladne pločice. Bila sam ljuta na sebe što sam zaboravila računati kada bi ju trebala dobiti,jako ljuta,još  mi se nije to desilo i sada je Ashton imao moju krv na sebi,točnije prst.Osječam se tako sramotno.

'Jesi dobro?' Čula sam njegov glas pored sebe na šta sam brzo skočila i vrisnula a on je odmah primio moja ramena da ne padnem. 'Zašto si onako otrčala? Nije sramota šta imaš Mengu.' Reko je dok je podizao moju glavu da ga gledam u očima,i on je bio gol.

'Znam da nije sramota Ashton,ali je sramota šta sam zaboravila računati kad je trebam dobiti.Sramota je šta ti nisam rekla da prestaneš,i sada si imao moju krv po svom prstu.' Pokušavajuči svoju glavu stavit na njegova prsa sam govorila da ne vidi kolko me stid.

'Bo,to se desi ljudima,nisi jedina. 'Šaptao mi je na uho.

Nakon tog razgovora jedan drugog smo oprali,dok smo se smijali i špricali. On je prvi izašao iz kupaone da mi može donjeti tampone,i novu robu. Dok je on tražio neku svoju po mom ormaru ja sam brzo izašla iz kade,da mogu staviti tampon i obuč se. Taman kada je on htio uči u kupaonicu ja sam izlazia,i sada smo bili ležali skupa na krevetu,zagrlljeni. Dok neko nije pokucao na vrata.

'Molim' Izderala sam se

'Došli su ovi iz grada,siđite  na palačinke.' Sad se Calum derao.

(Vratimo se na onih 6 dana šta sam preskočila.Ako se ne siječate to je bilo nakon šta je Harry razgovarao s Bo u njenoj sobi i prije nego šta je Zayn došo. Bit će samo 3. dan,i 6 .jer ništa posebno nije bilo osim u ta tri dana)

3. Dan

'Zašto si živčana?' Upitala je Antea koja je sjedila na kauću dok sam ja šetala amo-vamo po boravku. Duboko sam udahnula te sam sjela pored nje dok sam ruke stavljala u svoja krila.

'Nisam,samo sam malo nervozna. ' Rekla sam dok sam buljila u ugašeni telivizor,čula sam kako se malo  smije.

'Znam te dobro,reci mi šta je bilo znam da nije ništa.' Uzimajuči moju ruku u svoju je govorila.Premišljala sam se dok nisam došla do zaključka da je ne moram reči skroz istinu,mogu nešto u natuknicama.

' Da li bi se ti htjela seliti iz ove kuće?' Upitala sam je brzo a ona je zinula i digla jednu obrvu.

'Zašto to pitaš? Sviđa mi se ova kuća,velika je,blizu centra.Ne znam,možda' Čubeči  je razmišljala na glas.

'Ne znam,ja bi htijela na neko mirnije mijesto,ne sviđa mi se baš ovdje.' Lažući joj sam rekla. 'Nego jel Harry u kući? Taman kada sm ju upitala Harry je ulatio u kuću a ja sam odmah izetila iz boravka.Dok sam izašla iz njega on je bio na vrhu stepenica. Zatrčala sam se gore.

'Harry.izderala sam se na što se je on odmah okrenuo,za dva koraka sam bila ispred njega.'Zašto me izbjegavaš već 3 dana?Daj mi nešto kaži.Neku natuknicu,bilo šta sva sam zbunjena.' Mlatarajuči rukama sam govorila dok je on samo tupo gledao u mene.

'Nemam vremana Bo'

'Ako ne staneš  ja ću odustat od tog plana.' Rekla sam hladno na šta se on dmah okrenuo.

'Našo sam jednog dečka koji će mi sve reći,do tada ti ništa neću moći reći,a sada me pusti da obavljam ostalo.'

Evo ga nastavak,niej retjerano dugačak ali eto.

1. 55 readsa,6 votea najmanje i 2 koemntara.

2.Čitaj te uvod nove priče. Jer ova uskoro završava.

3.Uživaj te,baj.

Black loveWhere stories live. Discover now